جلالي: از فدراسيون بپرسيد چرا نام من را مطرح كردند

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بايد از مسئولان فدراسيون دليل مطرح شدن نام من براي سرمربيگري تيم اميد را بپرسيد.
00006375
مجيد جلالي در مورد مطرح شدن نامش به عنوان سرمربي تيم اميد و سپس منتفي شدن اين موضوع از سوي کميته فني و شرايط فولاد صحبت هاي زير را مطرح کرد:

فارس: بعد از جلسه کميته فني مسئولان فدراسيون صحبتي با شما نداشتند؟
کسي با من در تماس نبود.

فارس: پس چرا نام شما را به عنوان گزينه اصلي سرمربيگري تيم اميد معرفي کردند؟
اين سوال را بايد از خودشان بپرسيد.

فارس: از اينکه بار ديگر نام شما را مطرح کردند اما انتخابي صورت نگرفت ناراحت نيستيد؟
تمام تمرکزم روي کارم است و به بازي با پرسپوليس فکر مي کنم. من هميشه دوست دارم تيم خوبي داشته باشم. در 30 سال کار مربيگري هميشه مي خواهم که فقط تمام تمرکزم روي کارم باشد.

فارس: اما عجيب بود که قاطعانه از انتخاب شما صحبت مي کردند؟
اصلا بحث ها را دنبال نمي کردم. فقط جوابگوي سوالات بودم. از طرف من هيچ اطلاعاتي وجود نداشت. حتي نمي دانم با باشگاه صحبت کردند يا خير. به خاطر تجربيات قبلي که داشتم توجهي به اين بحث هاي به وجود آمده نداشتم. من بايد ذهنم را معطوف کار خودم کنم.

فارس: براي بازي روز جمعه با پرسپوليس چه برنامه هايي داريد؟
تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتيم. بچه ها واقعا با انگيزه هستند. اميدوارم مقابل اين تيم روز خوبي داشته باشيم. بازيکنان مصدوم ما يعني رضا نوروزي و مهدي چمن آرا هم تمرين کردند.

فارس: سه بازيکن تيم هم در اردوي اميد هستند.
بله. آنها بازيکنان اصلي هستند و به همين دليل از سازمان ليگ خواسته ايم که بازي با پرسپوليس را 24 ساعت به تعويق بيندازند. تاجايي که مي دانم احسان حاج صفي و حميد علي عسگر و کريم انصاري فرد در اين اردو حضور ندارند پس سازمان ليگ مي تواند با خواسته ما براي تعويق بازي موافقت کند.

فارس: اگر قرار باشد باشگاه ها با تيم اميد همکاري نکنند پس تيم اميد چطور مي تواند خود را آماده کند؟
بي دليل نيست که 40 سال است رنگ المپيک را نديده ايم. هر دوره مشکلات تکراري داشته ايم. اختلاف با کميته ملي المپيک، مشکلات خروجي و عدم همکاري باشگاه ها هميشه موانع موفقيت تيم اميد بوده است.