هيچکس نمي‌تواند رفاقت من و کريم را سست کند
دايي: ‌به بازيكنان گفتم شما بازي كنيد من دعوا مي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شرايط پرسپوليس به بازيکنان گفتم شما فقط فکر بازي باشيد، من دعوا مي‌کنم.

00002460
علي دايي پس از تمرين امروز گفت: پس از بازي با سپاهان اين اولين تمرين جدي ما بود که برگزار کرديم. به مدت دو روز فقط ريکاوري مي‌کرديم تا بازيکنان را به شرايط بازي فردا برسانيم.
وي افزود: ما بازي بسيار سختي را در اهواز مقابل فولاد داريم. شناخت خوبي نيز از اين تيم داريم. انشاءالله مي‌بريم و با روحيه بالا به فينال راه پيدا مي‌کنيم.
دايي خاطرنشان کرد: من مطمئن هستم که از همه لحاظ روي پرسپوليس در اين بازي فشار است. ما مي‌دانيم هواي اهواز گرم است و خيلي از عوامل هستند که شايد آنجا براي ما مشکل باشد اما تمرينات خوبي داشتيم و بچه‌هاي من بسيار با انگيزه هستند.
دايي خاطرنشان کرد: اميدوارم با دعاي خير مردم و کمک خدا طلسم عدم موفقيت خودمان در اهواز را با يک برد شيرين مقابل فولاد بشکنيم. ما در اين بازي محروم نداريم اما مصدوم داريم.
دايي در جواب سؤالي که نقش مصدومان شما در عدم ناکامي در فصل جاري چه اندازه بوده است نيز گفت: تمام بچه‌هاي من با انگيزه هستند. آنهايي که الان مصدوم هستند براي پرسپوليس زحمت کشيده‌اند اما عادت کرده‌ايم بدون آنها بازي کنيم. من به آنها نيز مي‌گويم دستتان درد نکند.خوشبختانه ساير بازيکنان جاي خالي مصدومان ما را پر کرده‌اند.
وي همچنين درباره اينکه حاشيه‌ها به پرسپوليس ضربه وارد کرده‌اند يا خير گفت: خدا را شکر اجازه اين کار را نداديم. به بچه‌ها گفتم شما بايد فکر بازي باشيد و من دعوا مي‌کنم. شما فقط در زمين هر چه در توان داريد به نمايش بگذاريد، براي پرسپوليس افتخار کسب کنيد و دل هواداران را شاد کنيد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد آينده کاري خودش گفت: بگذاريد فصل تمام شود بعد از آن مي‌نشينيم و تصميم مي‌گيريم. فعلا فقط به فکر موفقيت در جام حذفي هستيم.
دايي درباره حضور امروز کريم باقري در تمرين پرسپوليس نيز گفت: من و آقاکريم به غير از فوتبال در بيرون از زمين نيز با يکديگر رفيق هستيم. فوتبال مانعي براي از بين رفتن رفاقت ما نمي‌شود برخلاف خواسته‌هاي خيلي‌ها من و کريم در اين مدت در بيرون از زمين چمن همديگر را مي‌ديديم و با همديگر حرف مي‌زديم. متأسفانه بعضي‌ها در اين ميان تصور ديگري داشتند.
وي افزود: برخي بدانند رفاقت من و کريم طوري نيست که بخواهد به خاطر فوتبال از بين برود. رفاقت من و کريم با فوتبال سست نمي شود و مطمئن باشيد هميشه محکم تر خواهد شد.
دايي خاطرنشان کرد: باقري لطف کرد و امروز بر سر تمرين آمد و به بازيکنان روحيه خوبي داد. انشاءالله هميشه موفق باشند. او اسطوره است و هيچکس هم نمي‌تواند خدشه‌اي به رفاقت من و کريم وارد کند.

varzesh3