حيدري: حاضرم با دنده اتوماتيك بازي كنم

سپهر حيدري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حاضرم در صورت صلاحديد دايي و به خاطر پرسپوليس با دنده اتوماتيک بازي کنم.

00015034
سپهر حيدري اظهار داشت: مدتي است که به دليل مصدوميت نمي‌توانم پرسپوليس را همراهي کنم و بسيار ناراحت هستم. ابتدا اعلام شد سه دنده من شکسته شده اما پس از پيگيري‌هاي بيشتر متوجه شدم 6 دنده‌ام شکسته است. بايد از تلاش دکتر زرينه تشکر کنم که در اين مدت زحمات زيادي براي من کشيد.
وي افزود: فکر مي‌کردم ديرتر خوب شوم اما خوشبختانه اکنون از لحاظ جوش خوردن دنده‌هايم خوب شده‌ام و فکر کنم 3 تا 4 روز آينده بهبود يابم. براي اينکه عقب نمانم نرم دويدن‌ را شروع کرده‌ام و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد و آقاي دايي صلاح بداند بعد از شکست سپاهان و در بازي برابر فولاد به ميدان بروم. البته الان هم حاضرم در صورت صلاحديد دايي و به خاطر پرسپوليس با دنده اتوماتيک بازي کنم.
حيدري تاکيد کرد: در مدتي که در ترکيب پرسپوليس نبودم مدافعان عملکرد خوبي را به نمايش گذاشتند. هميشه اگر در زمين باشم مانند يک سرباز براي پرسپوليس تلاش مي‌کنم و در غير اين صورت براي تيمم دعا مي‌کنم.
وي در جواب ابن سؤال که اکنون در هنگام دويدن مشکل داريد يا خير، گفت: مشکلي ندارم اما اگر بخواهم زودتر از موعد مقرر تمريناتم را آغاز کنم، ‌امکان دارد با يک برخورد مصدوميتم بدتر شود. به همين دليل مراقبم و تا وقتي که دنده‌هايم کاملا جوش نخورد ريسک نمي‌کنم.
مدافع پرسپوليس خاطرنشان کرد: واقعا مصدوميت بد است. من در چند وقت اخير در بيشترين زماني که خوابيده‌ام 4 ساعت بوده است. هميشه بيدارم چون درد، اجازه خوابيدن به من نمي‌دهد.
حيدري در ادامه در خصوص بازي فردا مقابل سپاهان هم گفت: ابتدا بايد به تمام همشهريانم در اصفهان و در تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌‌آهن خسته نباشيد بگويم چون در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر مقتدرانه کار کردند و به نتايج خوبي رسيدند. بي‌شک زحمات ساکت، قلعه‌نويي، ابراهيم‌زاده و مسئولان ذوب‌آهن قابل تقدير است.
وي يادآور شد: اميدوارم فردا بتوانيم دل هواداران را شاد کنيم. واقعا بي‌انصافي است که بدون جام سال را تمام کنيم. بدون شک يکي از موانع‌ اصلي ما براي رسيدن به قهرماني در جام حذفي سپاهان است و اگر اين تيم را ببريم کارمان راحت‌تر مي‌شود.
حيدري در پايان درخصوص فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: من طرفدار رئال مادريد هستم . امسال اين تيم با مورينيو حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت ولي ناکام بود و امشب هم طرفدار منچستر هستم.
ورزش3