سُس ها؛ سرخ و سفید، تند و شیرین
گشت و گذاری در دنیای یک چاشنی پرطرفدار
سُس فرانسوی سدیم یا همان نمک آن نسبت به سایر سُس ها کمی بیشتر است و کالری بالایی دارد.
سس مایونز یکی از پرکالری ترین سُس های موجود در بازار است که مصرف آن به افرادی که کلسترول بالا دارند یا از چاقی رنج می برند، توصیه نمی شود.
سس ها، یکی از خوشمزه ترین طعم دهنده ها به غذاهای ما هستند. هرچند که بیشتر متخصصان تغذیه به افراد توصیه می کنند که برای حفظ سلامت شان، کمتر سراغ سس ها بروند اما این خوراکی ها در بین مردم طرفداران زیادی دارد.
نکته ای که شما باید در مورد انواع سس ها به آن توجه داشته باشید این است که حتما هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن ها توجه کنید و از خریدن سس های باز و بدون نام و نشان خودداری کنید.
ما در این مطلب، گشتی در دنیای سس ها زده ایم تا شما بتوانید هنگام خرید، بهترین نوع آن ها را انتخاب کنید.
راستی! یادتان باشد که شما به هیچ عنوان اجازه ی افزودن سُس به غذای بچه های زیر 2 سال را ندارید!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)