دايي: از سپاهان گفتن بيهوده است؛ ميخواهيم پيروز شويم
سرمربي پرسپوليس گفت: ميخواهيم در بازي سخت مقابل تيم قدرتمند سپاهان پيروز شويم تا به قهرماني اميدوار باشيم.
علي دايي در نشست خبري پيش از مسابقه سپاهان و پرسپوليس در سازمان ليگ عنوان کرد: ابتدا بايد گلهاي از سازمان ليگ کنم زيرا نشستهاي خبري را براي هر مسابقه در يک ساعت خاص برگزار ميکند. يک روز ساعت 14 نشست خبري داريم روز ديگر ساعت 19، من امروز مجبور شدم تمرين تيم را نيمه کاره رها کنم که به نشست خبري بيايم.
و ي در مورد بازي با سپاهان گفت: از سپاهان گفتن بيهوده است زيرا همه ميدانند که اين تيم چقدر خوب و نتايج خوبي گرفته است. بازي سختي برابر اين تيم قدرتمند داريم. ما ميخواهيم در اين بازي برنده شويم تا به قهرماني در جام حذفي اميدوار باشيم.
دايي در مورد علت فراز و نشيب پر سپولبيس و علت شکست 4 بر يک برابر سپاهان در دور رفت ليگ گفت: شما چرا به بازي اصفهان که مساوي شد اشاره نميکنيد؟ما چه فراز و نشيبي داشتهايم؟ پرسپوليس تا اين مرحله بالا آمده است. پيروز شدهايم که به اين مرحله رسيدهايم فردا هم با سپاهان بازي داريم و ميخواهيم يک بازي آبرومند انجام دهيم و برنده شويم.
دايي در مورد اينکه فصل آينده در پرسپوليس خواهد ماند يا نه تصريح کرد: فردا با سپاهان بازي داريم و در مورد فصل آينده بعدا صحبت خواهم کرد. هواداران واقعي هميشه به من لطف داشتهاند و من خود را مديون مردم و هواداران واقعي پرسپوليس ميدانم و شرمنده مردم عزيز هستم.
وي در مورد مصدومان و محرمان پرسپوليس گفت: تا دلتان بخواهد مصدوم داريم.
دايي در مورد اظهارات قلعه نويي در مورد اينکه محمد نوري و هافبکهاي پرسپوليس قدرتمند هستند و وضعيت اين بازيکن چگونه است گفت: وضعيت محمد نوري پس از تمرين امروز مشخص خواهد شد و هنوز به صورت قطعي نميتوان گفت که او ميتواند در بازي فردا بازي کند يا نه.
دايي در مورد اينکه چرا پرسپوليس و استقلال با وجود طرفداران بي شمار در ليگ قهرمانان آسيا ناکام ماندهاند اما سپاهان و ذوب آهن موفق شدهاند گفت: اين دو تيم در سالهاي اخير نتايج بسيار خوبي گرفتهاند و حتي تا فينال ليگ قهرمان آسيا هم پيش رفتهاند. شايد اکنون مجال صحبت در مورد اين مسائل نباشد. براي هر دو تيم تيم ايراني در آسيا آرزوي موفقيت ميکنم اما شما ببينيد ذوب آهن و سپاهان در چند سال اخير چه نتايجي گرفتهاند و پرسپوليس و استقلال چه نتايجي.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)