ويا: نمي توانستيم اين موقعيت را از دست بدهيم
داويد ويا، مهاجم بارسا، قهرماني در رقابت هاي چمپيونزليگ را به خانواده اش تقديم کرد.
در این دیدار ویا گل سوم بارسا را در دقیقه 69 وارد دروازه حریف کرد تا خیال شاگردان گواردیولا از قهرمانی راحت شود.
و در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این پاداش همه تلاش های ماست و ما بسیار خوشجال هستیم که در این استادیوم به این افتخار مهم دست پیدا کردیم. این جام مهمی برای باشگاه و برای همه ماست.
اگر ما را می شناختید می دانستید که ما هیچ وقت آرامش نداریم. ما جاه طلب هستیم. ما از توانایی هایمان آگاه هستیم و تشنه موفقیت. ما نمی توانستیم این موقعیت را از دست بدهیم."
ویا همچنین تایید کرد که در بهترین زمان گلش را به ثمر رساند زیرا منچستری ها به دنبال زدن گل تساوی بودند.
" گل من در زمان مناسبی به ثمر رسید و کمی ما را از نظر ذهنی آسوده کرد. ما 3-1 پیش افتادیم و این گل سرنوشت بازی را رقم زد. ما از اینکه به این جام دست پیدا کردیم بسیار خوشحالیم.
من این قهرمانی را به خانواده ام و همین طور به په په رینا دروازبان لیورپول تقدیم می کنم.
ویا در حالی در این دیدار موفق به گلزنی شد که در 15 دیدار اخیر بارسا تنها یک بار مقابل اوساسونا گلزنی کرده بود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)