مشکلات آشپزی و آشپزخانه خود را با استفاده از این نکات راحت تر و حرفه ای تر حل کنید: • اگر در غذا نمک بیش از اندازه ریختهاید، با انداختن یک سیبزمینی درون غذا، مشکل خود را حل کنید. سیبزمینی نمکهای اضافی را به خود جذب خواهد کرد. • برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، آنها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد. دانههای تازه قهوه نیز میتواند بوی بد را از دستان شما دور کند. • برای پیشگیری از شکسته شدن تخممرغ هنگام جوشیدن، کمی نمک روی پوسته تخممرغ بپاشید. • ظروف چدنی را با مواد شوینده نشویید بلکه آنها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید. • برای رفع جرم از کتری ، درون آن، مخلوط نیمی از آب و نیمی سرکه ریخته بجوشانید سپس آن را خالی کنید. • برای پیشگیری از بد بو شدن ظروف پلاستیکی درب بستهای که هوا وارد آنها نمیشود، مقداری نمک درون آنها بریزید. • اگر غذایاتان ته گرفته و بوی سوختگی میدهد نگران نشوید بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه دیگری بریزید و درون ظرف مقداری شکر بریزید و به پختن ادامه دهید فقط مراقب باشید شکر را تا اندازهای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد. شکر طعم سوختگی را از بین میبرد. • اگر برنجتان بوی سوختگی به خود گرفته، روی برنج به مدت 10 - 5 دقیقه چند تکه نانقرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند. فقط مراقب باشید هنگام کشیدن غذا در بشقاب، برنجهای سوخته ته قابلمه را استفاده نکنید. • اگر از تازه بودن تخممرغ مطمئن نیستید آنها را درون کاسه بزرگی از آب بریزید، اگر زیر آب قرار گرفتند یعنی تازه هستند و اگر در آب یکوری شده و کج شدند به این معناست کهزیاد تازه نیستند و باید سریعتر مصرف شوند و اگر در آب معلق شدند یعنی دیگر تازه نیستند. • برای از بین بردن مورچهها از آشپزخانه، باید لانه آنها را پیدا کرده و جلوی آن را باوازلین مسدود کنید. • موزها را به صورت دستهای کنار هم نگهداری نکنید چرا که آنها گازهایی را از خود متصاعد میکنند که باعث میشود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازهگی بیرون آیند. • برای پیشگیری از جوانه زدن سیبزمینی ، درون کیسه آنها، یک سیب درختی قرار دهید. • پس از جوشیدن پاستا یا سیب زمینی ، آب آنها را دور نریزید بلکه بگذارید خنک شود سپس با آن گیاهان خود را آبیاری کنید، درون این آب مواد مغذی وجود دارد که گیاهان عاشق آن هستند. • خمیر دندان ، پاک کننده خوبی برای ظروف نقرهای است. • برای براق کردن ظروف آلومینیومی ، درون آنها مقداری پوست سیب درختی ریخته و بجوشانید با اینکار هم ظروف را براق میکنید و هم آشپزخانه و خانه بوی خوبی میگیرد. • برای تازه ماندن کرفس در یخچال آنها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربستهای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند. • اگر سوپی که پختهاید خیلی چرب شده ، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربیها را به خود جذب میکند. با قاشق چربیها را بیرون بریزید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)