مشکلات توليدات کشاورزي در استانهاي شمالي بررسي شد
نمايندگان اعزامي از سوي وزيران بازرگاني و جهاد کشاورزي به استانهاي شمالي کشورطي نشستي مشترک با مسوولان استانهاي مربوطه مشکلات توليدات کشاورزي را مورد بررسي قرار دادند .

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا به نقل از شبکه اطلاع رساني بازرگاني ، :براساس تصميمات اتخاذ شده در جلسه مشترک وزيران بازرگاني ، جهاد کشاورزي ، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و استانداران استانهاي شمالي در خصوص مشکلات توليدات کشاورزي اين استانها ، نمايندگان مذکور به مناطق ياد شده عزيمت کردند .
برپايه گزارش شابا،در اين نشست وضعيت برنج و مرکبات استان‌هاي شمالي بررسي شد، و جواد پورآقايي اردکاني مشاور معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت بازرگاني، از روند نزولي واردات برنج در ماه‌هاي اخير در کشور خبر داد و گفت: دولت راهکارهاي مختلفي براي رفع مشکل کشاورزان در نظر گرفته که خريداري 68 هزار تن برنج پرمحصول توسط شرکت غله و بازرگاني از آن جمله است.
پورآقايي اردکاني، افزود: از اين ميزان تا به حال 20 هزار تن از برنج هاي داخلي ندا و نعمت به عنوان برنج نذوراتي توزيع شده است در حالي که تعاوني‌هاي مصرف دولتي، در زمينه خريد ساير مواد اوليه مورد نياز خود نيز از کشاورزان داخلي آمادگي دارند.
وي با بيان اينکه با تامين برنج يک دست و مورد نياز شرکت‌هاي تعاوني بزرگ، مي‌توان مشکل انباشت برنج در دست کشاورزان را برطرف کرد، اظهار داشت: به دليل محدود بودن بودجه برخي نهادها و وزارتخانه براي خريد محصولات غذايي، مجلس شوراي اسلامي مي‌تواند راهکارهاي قانوني را ارايه دهد.
اردکاني با تاکيد بر اينکه در تنظيم بازار، جنبه حمايت از بازار و محصول داخلي در اولويت قرار دارد، گفت: مراکز خريد برنج در کشور داير است و ارقام پرمحصول هنوز توسط دولت خريداري مي‌شود. همچنين وزارت بازرگاني طرحي در دست اجرا دارد که باعث تغيير فرهنگ عرضه کالا و بسته‌بندي آن شده است.