نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تاثیر حرف دیگران

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تاثیر حرف دیگران

تاثیر حرف دیگران

چند قورباغه از جنگلی عبور میکردند که ناگهان دو تا از آنها به داخل گودال عمیقی افتادند. بقیه قورباغه ها در کنار گودال جمع شدند و وقتی دیدند که گودال چقدر عمیق است، به دو قورباغه ی دیگر گفتند که دیگر چاره ای نیست، شما به زودی خواهید مرد.
    دو قورباغه، این حرفها را نشنیده گرفتند و با تمام توانشان کوشیدند که از گودال بیرون بپرند. اما قورباغه های دیگر، مدام میگفتند که دست از تلاش بردارند، چون نمی توانند از گودال خارج شوند و خیلی زود خواهند مرد. بالاخره یکی از دو قورباغه، تسلیم گفته های دیگر قورباغه ها شد و دست از تلاش برداشت. سرانجام به داخل گودال پرت شد و مرد. اما قورباغه ی دیگر با تمام توان برای بیرون آمدن از گودال تلاش می کرد. هر چه بقیه ی قورباغه ها فریاد می زدند که تلاش بیشتر فایده ای ندارد، او مصمم تر می شد، تا اینکه بالاخره از گودال خارج شد. وقتی بیرون آمد، بقیه ی قورباغه ها از او پرسیدند « مگر تو حرفهای ما را نمی شنیدی؟» معلوم شد که قورباغه ناشنواست.
    در واقع، او در تمام مدت فکر می کرده که دیگران او را تشویق می کنند. دوستان من فکر کنم این داستان خیلی چیز ها در عین سادگی بیان می کنه. حرفهای من و شما خیلی می تونه در سرنوشت دیگران تاثیر داشته باشه، می تونیم با تشویق یک نفر به خوب زندگی کردن و امید دادن به او، و به یاد آوردن استعداد ها و نیروهایش، به او زندگی دوباره ای ببخشیم و در عین حال می تونیم سر نوشت یک نفر را به فلاکت و بدبختی برسونیم. می تونیم با گفتن جملات آره تو میتونی، آره تو استعدادش رو داری، من مطمئنم که از پس این کار بر میای، روحیه و امید بسیاری به یک نفر بدیم که وقتی خودمون تاثیر این حرفها را در کار اون می بینیم باورمون نمیشه که ما چقدر تو سرنوشت هم موثریم. تا حالا امتحان کردید؟
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mohamad.s عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)