رشته پلو براى باز شدن رشته زندگى در سال جديد
برنج رو در آب جوش بريزيد و ۲-۳ دقيقه قبل از اينكه اونو برداريد توش رشته رو بريزيد.
وقتى كه آماده برداشتن بود توش نصف استكان آب يخ بريزيد كه به برنج شوك وارد بشه و برنج قد بکشه. بد هم كه همون جورى كه عادت داريد دم كنيد.
من وقتی که پلو رو دم میکنم، لا به لاش زعفرون میریزم، که بعضی جاها زرد بشه بعضی جاها سفید بمونه.
براى تازین روش از پائين به بالا
برنج زعفرونی، مخلوط كشمش و کرنبری و پياز داغ، خلال بادوم تفت داده شده و در آخر پوست پرتقال شبيه به گل
انشالله كه رشته زندگى شما هيچ وقت به هم نپیچه،
نوش جون
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)