صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: معرفی انواع ربات ها

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پیش فرض معرفی انواع ربات ها

ربات چاشنی ساز

robotramen narenji ir

چه قدر به طعم و چاشنی غذای خود اهميت می دهيد؟ یک آشپز خوش ذوق در ژاپن رباتی ساخته است که می تواند 40 ميليون چاشنی مختلف را برای تهیه سوپ رشته فرنگی مخصوص تولید کند.

آقای یوشی هارا يوچی دای 60 ساله , فارغ التحصيل دانشکده تکنولوژی موسوشی و بازنشسته کارخانه بسته بندی رشته فرنگی، بدلیل علاقه اش به سوپ رشته فرنگی (نودل) از 10 سال پیش فروشگاه اش را در یاماناشی افتتاح کرد. وی برای راحتی کار و سرعت بیشتر، چندی پیش به فکر ساخت یک روبات سرآشپزش افتاد. اکنون اگر به مغازه طبخ سوپ رشته فرنگی وی سر بزنيد می توانيد جناب Ramen را ملاقات کنيد.

فرایند طبخ سوپ رشته فرنگی در مغازه آقای یوچی دا به اين ترتیب است که ابتدا رشته فرنگی ها توسط ایشان آب پز شده و سپس در ظرف مخصوص برای چاشنی زدن به ربات مذکور تحويل داده می شود.

مشتریان سفارش سوپ خود را به کامپيوتر موجود در مغازه آقای یوچی دا می دهند و در این سفارش میزان سس, نمک, فلفل و ديگر ادویه جات را مطابق با ذائقه شان تعيين می کنند.

اکنون زمان هنرنمايی جناب Ramen است. چاشنی مورد علاقه شما توسط ربات تهيه و به ظرف حاوی سوپ رشته فرنگی افزوده می شود. سپس ظرف غذا به کمک نوار نقاله به سمت پيشخوان هدایت شده، توسط آشپز تزئین شده و تنها با قيمت 5 دلار به مشتری تحويل داده می شود.

تمامی اين مراحل تنها در 2 دقیقه زمان انجام مي شود و شما می توانید يک ظرف سوپ مخصوص رشته فرنگی را که با چاشنی ساخت دست يک ربات است میل کنيد. به گفته آقای يوچی دا ساخت این ربات 210000 دلار هزينه بر بوده و در نوامبر سال 2008 مراحل ساخت آن به پایان رسيد است.

هم اکنون آقای يوچی دا در فکر باز کردن شعبه دوم مغازه طبخ سوپ رشته فرنگی آن هم با حضور یک ربات چاشنی زن دیگر است. از طرفی وی در تلاش است تا ابعاد و ظاهر ربات خود را کوچکتر و زيبا تر کند تا مشتريان با ديدن او اشتهای خود را از دست ندهند.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ربات استاد کار چهره شما را طراحی می کند

0aautropmach88
    در نقاشی، شاخه طراحی چهره افراد در نماهای مختلف از سخت ترين بخش های کار است که احتياج به تمرين بسیار زياد و کسب تجربه در بازه زمانی نسبتا طولانی دارد. حالا تصورش را بکنيد که يک ربات علاقمند، راه صد ساله را يک شبه طی کند و یک استاد طراحی چهره انسان از کار در بیاید.

Hui Lia نام اين ربات است که قادر به طراحی چهره تمام رخ انسان است. اين ربات ابتدا به کمک دوربینی از چهره شما عکس برداری می کند. سپس از شما می خواهد که مچ دست و انگشت اشاره خود را در بندهای مخصوص طراحی گذاشته و قلم و يا ماژیکی را به دست بگیرید.

طولی نمی کشد که اين ماشین طراح همانند یک استاد کار دست شما را میگیرد و با طی کردن مسير هایی بر روی کاغذ تصویر چهره شما را طراحی خواهد کرد. اگر سر سوزن ذوقی داشته باشيد می توانيد به کمک این ربات نقاشی کردن را ادامه داده و تا مرحله پیشرفته طراحی چهره جلو بروید.

در حال حاضر نمونه آزمايشی این ربات در دانشکده هنر دانشگاه رويال لندن قرار دارد و شما می توانید برای دیدن نحوه کار و هنرمندی های آن همه روزه به این دانشگاه مراجعه کنید.

به نسل بعدی اين ربات فکر کنيد. به نظر من فرزندان آينده این ربات حتما قادر خواهند بود که دست انسان را گرفته و با رد یابی امواج مغزی وی، تصاویر تجسم شده در ذهن او را به تصویر بکشد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

رباتی که از روی متون رو خوانی می کند

robot narenji ir
    اين روزها در کنار طراحی و ساخت انواع کتاب خوان های الکترونیکی، ژاپنی های خوش ذوق دست به طراحی رباتی با قابلیت خواندن متون زدند.

این ربات که Niomiya-kun نام دارد با قدی معادل 97.5 سانتيمتر و وزن 25 کیلو گرمی اش در ظاهری شبيه کودک قادر است با صدای بلند از روی يک متن چاپ شده که در مقابل چشمانش قرار می گيرد رو خوانی کند.

فرآیند رو خوانی از روی متن به کمک یک دوربين و يک برنامه نرم افزاری همزمان ساز خواندن و ديدن انجام می گيرد. در حال حاضر لغات تعریف شده برای اين ربات محدود است و اين ربات قادر به ادا کردن تمامی جملات و کلمات نیست، اما محققين در تلاش هستند تا بتوانند علاوه بر گسترده کردن دايره لغات اين ربات به ملایم نمودن و با احساس تر کردن صدايش نیز بپردازند.

در آینده ای نه چندان دور اگر کودکتان از وجود رباتی آلومینیومی در اتاق خوابش نترسد می توانید به او قول شنیدن داستانها و افسانه های شبانه را بدهيد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ربات آلمانی گم شده، با راهنمایی عابران به مقصد می رسد

ace robot narenji ir
    محققین دانشکده تکنولوژی دانشگاه مونیخ موفق به طراحی و ساخت رباتی شده اند که می تواند با پرسش سوال از عابران مقصد خود را پیدا کند. نام این رباتACE است که با یک GPS داخلی و در دست داشتن یک نقشه از شهر مونیخ حال و هوای فردی را دارد که در مونیخ گم شده است.

در قدم اول این ربات با مجهز بودن به چندین دوربین و تکنولوژی تشخیص چهره، عابرانی را که از کنارش در حال عبور هستند شناسایی میکند. تبادل اطلاعات بین عابران و این ربات از طریق یک صفحه نمایشگر تمام لمسی امکان پذیر می شود.

پس از آن شکل دهانی به صورت انیمیشن بر روی صفحه نمایشگر نقش می بندد و ربات داستان ما به طرح پرسش از چگونگی رسیدن به مقصدش می پردازد.
    عابران علاقمند می توانند از طریق نمایشگر لمسی در پیدا کردن مقصد ربات بی نوا را کمک کنند.

نتایج آزمون اولیه نشان داد که این ربات قادر است در یک بازه زمانی 5 ساعته با پرسیدن از 38 نفر مسافت 1.5 کیلو متری را طی نموده و خود را به مقصدش برساند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ibn sina irml narenji ir
    گروهی از پژوهشگران «آزمایشگاه رسانه و ربات های تعاملی» «دانشگاه امارات متحده عربی» با همکاری محققانی از آلمان و یونان در حال ساخت رباتی از رده ربات های انسان نما هستند که آن را ابن سینا نام نهاده اند.

هنگامی که ربات ابن سینا برای اولین بار با فردی روبرو می شود، با سیستم تشخیص چهره ای که در آن تعبیه شده در گروه دوستان فیس بوکی خود به دنبال این فرد می گردد و در صورتی که وی را بیابد، طبق اطلاعات موجود در پروفایل فرد شروع به صحبت با وی می کند. این کار توسط نرم افزار گفتگوی محاوره ای برخط (Real Time) این ربات صورت می گیرد.

ایده ایجاد رابطه میان ربات و شبکه های اجتماعی برای اولین بار توسط دکتر نیلکاس ماوریدز و دستیارانش در حال پیگیری است تا راه هایی را برای ایجاد دوستی ها و ارتباطات طولانی مدت و ماندگار میان انسان و ربات بیابند.

اما جدا از بحث های تکنیکی، شاید جالب ترین نکته این باشد که ربات ابن سینا دارای چهره و لباس یک مرد عرب است و حتی بی بی سی در خبر خود آن را اینگونه معرفی کرده: "قرار است این ماشین چهره ای همانند ابن سینا، دانشمند عرب داشته باشد که با نام Avecenna هم شناخته می شود."

به نظر می رسد پروژه ای که اعراب از چند سال پیش برای تصاحب نام این دانشمند ایرانی شروع کرده اند، وارد فاز تازه ای شده است که مجامع علمی را هم نشانه رفته. امروز با اعلام این خبر در بی بی سی و انگجت، همه افرادی که اخبار دانش و تکنولوژی را دنبال می کنند، دیگر مطمئن می شوند که ابن سینا یک دانشمند، پزشک و فیلسوف بزرگ عرب بوده است.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پیش فرض رباتی برای راه رفتن

chariot1 narenji ir
    تا حالا دلتان خواسته که کسی و یا چيزی در روز شما را از اين سو به آن سو برده تا کارهای روز مره تان را انجام دهيد؟

کمپانی مهندسي - پزشکی به نام Exmovere Holding رباتي به نام Chariot ساخته است که مي تواند افراد را در حالت ایستاده جابه جا کند. کافي است که کاربر همانند یک لباس این ربات را بر تن بپوشد. ربات با داشتن حس گر های حرکتي بسيار دقیق حرکت خود را آغاز مي کند.

انقباض های مربوط به عضلات رانها، ساق پا و همچنين ستون فقرات فرمان حرکت را به اين سنسورها منتقل ميکند. اين ربات از به حرکت درآمدن هر ماهیچه خاص مي تواند مسير حرکت کاربر را تشخيص داده و او را به آساني با کمترين خستگی عضلاني به مکان مورد نظرش منتقل سازد.

می توانید با سرعت 20 کيلو متر در ساعت که معادل با قدم زدن معمولی است در خانه ,خیابان و حتی محيط کار جابه جا شويد. تغذیه اصلي این ربات بر عهده یک باتری قابل شارژ با جربان برق شهری خواهد بود.

کاربرد اصلی این ربات برای افراد مبتلا به معلولیت های حرکتی و کسانیکه ايستادن و راه رفتن مداوم درد های عضلاني آنها را تشدید مي کند بيان شده است.

هنوز از قیمت تمام شده ساخت این ربات و يا زمان دقيق ورود آن به بازار خبری در دسترس نيست. اما به نظر من در آینده نزدیک، ربات هایی مانند این کمک بزرگی به حل مشکل بسیاری از معلولین حرکتی خواهند کرد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ربات نظافت چی آسانسور سوار می شود

floorcleaningrobot narenji ir
    چند سالی می شود که شاهد طراحی و ساخت ربات هایی هستیم که قادر به تمیز کردن سطوح و شستشوی محیط ها هستند. تصورش را بکنید! داشتن چند همکار ربات در محیط کار هم خالی از لطف نیست. ربات تپلی را که در تصویر مشاهده می کنید اخیرا در حرفه نظافت چی در یک برج مشغول به کار شده است.
    این ربات توسط گروه صنایع سنگین Fuji طراحی شده که از آن در نمایشگاه Yasaka Electric امسال که در ایالت Osaka ژاپن در حال بر گزاری است پرده برداری شد. به گفته طراحان ,این ربات نسخه ارتقا یافته اجداد خودش می باشد که علاوه بر به ارث بردن خصلت های رباتی از پدرانش دارای قابلیت های ویژه ای نیز می باشد. این ربات به دلیل مجهز بودن به سنسور های لیزری و نرم افزار پیشرفته پردازش سیگنالهای الکتریکی قادر است موانع را تشخیص دهد و در مسیر یابی ها موفق تر از نمونه های مشابه جلوه گر شود.

جالبتر آنکه این ربات برای رفت و آمدش بین طبقات یک ساختمان(به جهت نظافت) می تواند سوار آسانسور شود! سوار و پیاده شدن ربات از آسانسور نیز به کمک سخت افزاری نه چندان پیچیده پشتیبانی می شود. این سخت افزار در اتاقک آسانسور و همچنین بدنه خود ربات جا سازی خواهد شد. بر خلاف جثه بزرگش , این آقای خدمتکار الکتریکی دارای وزن سبکتر و هزینه مقرون به صرفه تری نسبت به هم نوعانش می باشد.
    درضمن مکانهایی را که در طول روز این ربات به جهت نظافت به آنجا رفته به کمک دوربینی که در داخل آن تعبیه شده ضبط می شود و بر روی هارد دیسکی ذخیره می گردد بنابراین می توانید در پایان یک روز کاری از طریق بررسی اطلاعات این هارد دیسک در مورد دستمزد روزش تصمیم بگیرید.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

Motoman SDA10 ربات آشپز

motoman narenji ir
    باید باور کنیم که ژاپن امروز متخصص و متبحر در ارائه ایده ها و ساخت ربات ها شده است. به نظر شما فست فود یعنی چه؟ خب . شاید بگویید غذای سریع! در واقع منظور غذایی ست که طبخ آن در کوتاه ترین زمان ممکن صورت پذیرد. اما جالب است بدانید که ژاپن به فکر ساخت رباتی برای تهیه فست فود هم نیز بوده است.
    یکی از این فست فود ها Okonomiyaki می باشد که از گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر و جوانه گندم تهیه می شود. (شاید بتوان گفت چیزی شبیه همبر گر خودمان).اگر روزی به یک مغازه تهیه فست فود در ژاپن رفتید و ناگهان از شما خواستند که سفارش خود را به یک ربات داده و غذای خود را تحویل بگیرید تعجب نکنید! چون Motoman SDA10 همان رباتیست که می تواند سفارشات را به صورت شنیداری مستقیما از مشتری بگیرد و غذا را آماده کند. نمونه آزمایشی این ربات در نمایشگاه Yasaka electric که در ایالت Osaka ژاپن بر گزار شدبه نمایش گذاشته شد. اما هنوز از زمان تولید و ساخت انبوه این ربات خبری در دسترس نیست.
    به نظرتان چه چیز این ماجرا جالب است؟ خوردن فست فود ژاپنی یا ساخت ربات آشپز و یا صحبت کردن با یک ربات ؟ برای من که هرسه جالب خواهد بود

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

roofus به جای 25 نفر جارو میکند

roofus narenji ir
    دنیای ربات ها همیشه پر است از جذابیت و هیاهو. اگر خوب نگاه کنیم متوجه می شویم که آنها هم در کنار ما متولد می شوند , زندگی می کنند و در بسیاری از امور کمک حالمان خواهند شد. با تغییر فصول نسلهای جدیدی از رباتها با کارایی هایی متفاوت تر از همیشه به جمع ما می پیوندند. زمستان در راه است و در اکثر نقاط کره زمین سر و کله سرما و یخبندان کم کم پیدا می شود. برف هم که نقل مجلس زمستانی است .
    این ربات نارنجی خوشکلی را که در تصویر مشاهده می کنید Roofus نام دارد و قادر است به جای 25 مرد کار کرده و برف ها را پارو کند. اگرچه روش مرسوم فعلی استفاده از موتور های الکتریکی و یا دیزلی است. اما این ربات قادر است بدون استفاده از سوخت های فسیلی وظیفه خود را انجام دهد. سیستم فرمان پذیری آن به کمک یک عدد لینک کنترل از راه دور قابل برنامه ریزی است . در ساخت این ربات مسیر یابی به صورت الکترونیکی صورت می پذیرد و بعد از آن به کمک انواع چرخ دنده های مکانیکی برف ها را پارو کرده و مسیر را هموار می سازد.
    ایده ساخت این ربات هنوز در حد یک طرح است و به گفته سازندگان و طراحان, می تواند یک ربات چهار فصلی باشد. مثلا در تابستان بیشه زار ها را حرص کرده و چمن ها را کوتاه کند و در زمستان کوهی از برف را برای بازی در حیات منزلمان جمع آوری کند. تصور کنید اگر 25 مرد بخواهند 550 پوند برف را پارو کنند صورتشان از سوز سرما کبود می شود نه نارنجی!

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

برای خودتان یک اسکلت جدید کرایه کنید

article HAL narenji
    رویاهایی که همیشه در کارتون ها تماشا میکردیم در حال محقق شدن هستند. اگر طرفدار فیلم های سینمایی باشید حتما تابستان امسال فیلم مرد آهنین را دیده اید.
    وسیله ای که در تصویر مشاهده میکنید در واقع یک جور اسکلت خارجی قابل پوشیدن است که اگر آن را بپوشید تبدیل به یک سوپرمن میشوید. چون که نیروی شما را 10 برابر میکند.
    این اسکلت از طریق یک حسگر سیگنال های ارسالی از مغز را دریافت میکند و حرکات خود را مطابق با حرکات اندام تحتانی انجام میدهد. به زبان ساده تر برای استفاده از آن لازم نیست که هیچ کار خاصی انجام بدهید. فقط باید آن را بپوشید و شروع به راه رفتن کنید.
    مدل فعلی که در تصویر ملاحظه میکنید HAL نام دارد و بیشتر برای کمک به راه رفتن افراد مسن و ناتوان ساخته شده اما تا چند وقت دیگر مدل های تمام تنه ای هم به بازار عرضه خواهند شد که برای کارهای سخت استفاده میشود. با پوشیدن یکی از آنها خیلی راحت میتوان وزنه های بسیار سنگین را از زمین بلند کرد و یا کارهای سنگین بدنی انجام داد.
    جالب تر اینکه تمام این حرف ها فقط در حد حرف و طرح نیست و شرکت ژاپنی که این لباس رباتی را ساخته است هم اکنون آن را به اجاره هم میدهد. ضمن اینکه قیمت آن نیز نسبتا مناسب است. اگر بخواهید به سوپر من تبدیل شوید برای یک جفت پای رباتی باید حدودا 2200 دلار در ماه بپردازید.
    البته به صورت تک لنگه هم اجاره داده میشود! هر پا 1460 دلار در ماه.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)