سوپ هویج و زنجبیل:
با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.
زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد اولیه برای 6نفر:
· 2 قاشق سوپ خوری روغن
· 3 پیمانه پیاز خرد شده متوسط
· 2 قاشق سوپ خوری شکر
· 4/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
· 2 قاشق سوپ خوری زنجبیل تازه
· 8 عدد هویج
· 1 عدد سیب زمینی
· 1 پیمانه خامه
طرز تهیه:
. پیازها را درون روغن سرخ می کنیم و بعد فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم. سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم. در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
. ضمناً هویج وسیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)