شك به همسر از مرد میانسال قاتل ساخت

مرد میانسالی كه به خاطر شك به همسرش یك جوان را به قتل رسانده بود. پس ازدرخواست قصاص از سوی اولیای دم مقتول، با نظر قاضی واحد اظهار نظر دادسرایامور جنایی تهران روانه دادگاه شد.
شامگاه ۲۵ خرداد سال‌ گذشته مأموران كلانتری ۱۱۹مهرآباد جنوبی از وقوع یك فقره درگیری منجر به ضرب‌ و جرح با خبر شدند.
مأموران با حضور در صحنه دریافتند، مرد ۳۵ ساله‌ای به نام مهدی براثر اصابت ضربات متعدد چاقو در خیابان منتهی به محل كارش در حین رفتن بهخانه به قتل رسیده است.
اصغرزاده، بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران در خصوص این پروندهگفت: بررسی از شاهدان نشان داد فرد به قتل رسیده، زمانی كه مغازه خود راتعطیل كرده و به سمت خانه خود در حركت بوده، فردی به وی نزدیك شده و مقتولرا مورد ضرب ‌و جرح قرار داد.
وی ادامه داد: تحقیقات برای دستگیری متهمان پرونده آغاز شد تا اینكهسرانجام روز جمعه ۲۵ مرداد همان سال،‌ فردی به نام رسول ۳۳ سالهدستگیر شد و به ارتكاب قتل اعتراف كرد.
اصغرزاده گفت: رسول انگیزه خود را از این حادثه انتقام‌گیری عنوانكرد و مدعی شد مقتول با همسرش ارتباط نامشروع داشته و برای آنكه از ویانتقام بگیرد. او را كشته است.
وی ادامه داد: همسر رسول به نام فرنگیس بازداشت شد و مورد بازجویی قرارگرفت و مدعی شد رسول پیش از قتل مهدی، ۲ فقره قتل دیگر نیز مرتكب شده است.
همسر رسول در خصوص قتل‌های ارتكابی از سوی رسول مدعی شد: زمانی كه درسن۲۰ سالگی با رسول ازدواج كردم وی از روابط نامشروع قبلی من مطلع شد و باتهدید من و مطلع شدن از این روابط، پسر عمه‌ام كیانوش را به قتلرساند.
وی ادامه داد: رسول ۱۳ سال پیش پس از آنكه از این موضوع مطلع شد. در یك شبتابستانی به خانه كیانوش رفت و وی را با ضربات یك چاقو دست ساز به قتلرساند و مرا نیز تهدید كرد كه در صورت عنوان كردن این موضوع من را نیزخواهد كشت.
همسر رسول مدعی شد این ماجرا گذشت تا اینكه ۶ ماه قبل نیز زمانی كه من ورسول در ماشین نشسته و در حال گذر از خیابانی بودیم با یكدیگر درگیر شده وبه این ترتیب خودرو از كنترل رسول خارج شد و طی یك تصادف مرد میانسالی رابه قتل رساند.
اصغرزاده گفت: با توجه به این موضوع تحقیقات درخصوص این افشاگری آغاز شدتا اینكه با انجام تحقیقات مشخص شد. فرنگیس برای آنكه رسول را عصبانی كندبحث مورد تجاوز قرار گرفته شدن از سوی پسر عمه خود را در سن ۱۶ سالگی مطرحكرده است و رسول نیز برای انتقام‌گیری از كیانوش شبی به خانه وی رفتهو او را به قتل رسانده است. پرونده قتل وی مفتوح بوده اما هیچ‌گاهقاتل وی دستگیر نشده است.
وی افزود: پرونده مرگ كیانوش از آنجایی كه ۱۳سال قبل مفتوح شده بود اما بهآن رسیدگی نشده بود این بار با این اعتراف در شعبه ۱۱۵۵ دادگاه عمومیتهران مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی ادامه داد: درخصوص قتل سوم نیز كه فرنگیس مدعی شد بر اثر تصادف به وقوعپیوسته است. مشخص شد این ادعا نیز كذب بوده و در محدوده مورد بحثهیچ‌گونه جسدی شناسایی نشده و هیچ فردی مجروح نشده است و احتمالاً یكتوهم بوده است.
بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران گفت: سرانجام مشخص شد ادعایرسول مبنی بر اینكه همسرش با مقتول ارتباط داشته تأیید نشد و متهم و همسرشدر آخرین جلسه بازجویی از خود دفاع كردند.
پس از جلسه بازجویی رسول و دو برادرش به اتهام اخفای ادله جرك مجرم شناختهشدند و با درخواست قصاص از سوی اولیای دم برای پرونده انها كیفرخواست صادرشد و به این ترتیب این فرد روانه دادگاه شد.