نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: فواید خوردن پاستیل

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

فواید خوردن پاستیل

فواید خوردن پاستیل

93399
    یک کارشناس ارشد تغذیه معتقد است: مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند.
    یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه معتقد است: مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند.

فرح روشن پور در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مصرف پاستیل‌ها که نوعی آبنبات ژله‌ای و با طعم‌های مختلف است، اظهار داشت: پاستیل برای تمامی رده‌های سنی مفید است و با توجه به وجود ساختمان ژلاتینی در آن، می‌توان از این شیرینی جهت ترمیم مواد از دست رفته مفاصل بهره گرفت و دردهای استخوانی را کاهش داد.

وی در ادامه تصریح کرد: ژلاتین، گلوکز، رنگ‌ها و طعم دهنده‌های مجاز، ترکیبات اصلی پاستیل را تشکیل می‌دهند که هیچ یک برای سلامت بدن مشکل خاصی را به همراه ندارند.

وی گفت: ژلاتین موجود در پاستیل دارای ساختمان پروتئینی حاوی اسید آمینه‌های ضروری برای بدن است.

روشن پور در خاتمه گفت: همچنین برخی از انواع پاستیل حاوی ویتامین C و مولتی ویتامین هستند و از سوی دیگر وجود کم مواد شیرین کننده در این شیرینی، آن را تبدیل به یکی از بهترین تنقلات برای کودکان کرده که به مراتب از هله هوله‌هایی که کودکان استفاه می‌کنند بهتر است

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)