خوراکیهایی برای کنترل 3 بیماری کشنده
یک رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین، به تعادل وزن، داشتن عمر طولانی و کنترل علائم بیماریها کمک میکند.
برخی تحقیقات نشان میدهد، به جای استفاده از داروهای شیمیایی، مصرف جو، سویا و بادام برای کاهش کلسترول خون راهکار مناسبی است.
یک رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین، به تعادل وزن، داشتن عمر طولانی و کنترل علائم بیماریها کمک میکند.
قرار دادن 7 ماده غذایی مهم، مفید و قابل دسترس همگان در رژیم غذایی روزانه تأثیر فراوانی در کنترل بیماریهای قلبی دیابت، سرطان، مشکلات فشار خون و کلسترول دارد.
زغال اخته
این میوه سرشار از آنتیاکسیدان، پتاسیم و ویتامین ث است و به کاهش خطرات بیماریهای قلبی و سرطان کمک میکند. زغال اخته را به صورت یخ زده میتوان در فریزر نگهداری و استفاده کرد.انواع تیرهتر توتها و زغالاخته آنتیاکسیدان بیشتری دارند. تحقیقات نشان میدهد، استفاده روزانه نصف فنجان از این میوه در کنار دیگر میوهها و سبزیجات بهترین انتخاب است.
گردو و ماهی
این دانه روغنی غنی از امگا3 بوده و برای کاهش امراض قلبی و کمک به التیام ورم مفاصل مؤثر بوده و برای تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر مفید بهشمار میرود.
امگا3 در تخممرغ و بذر کتان نیز به وفور یافت میشود. مصرف 2 تا 3 وعده موادغذایی حاوی امگا3 در هفته توصیه میگردد.
جو، سویا و بادام
این سه ماده غذایی برای کاهش کلسترول مفید به شمار میروند.
برخی تحقیقات نشان میدهد، به جای استفاده از داروهای شیمیایی، مصرف جو، سویا و بادام برای کاهش کلسترول خون راهکار مناسبی است.
گفتنی است افرادی که سابقه ابتلا به سرطان سینه در خانواده خود دارند، نباید بیش از حد از سویا استفاده کنند.
فیبرها
فیبرها کاهشدهنده وزن و درمانگر طبیعی مناسبی برای کاهش کلسترول بهشمار میروند.
یک رژیم غذایی حاوی فیبر فراوان برای تناسب اندام، افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر و همچنین توازن قند خون مؤثر است، زیرا مدت زمان طولانیتری طول میکشد تا جذب و دفع شوند.
از اینرو مدت زمان بیشتری فرد احساس سیری میکند، بنابراین کمتر میل به صرف غذا پیدا کرده و احتمال ابتلا به اضافه وزن کاهش پیدا میکند. فیبر در غلات کامل، لوبیا، میوهها و سبزیجات به وفور یافت میشود.
استفاده از لوبیای پخته شده در سالاد راهحل مناسبی است، اما نوع کنسرو شده آن، خاصیت چندانی ندارد.
چای
مطابق با تحقیقات انجام شده بسیاری از انواع چای کاهشدهنده کلسترول خون و پیشگیریکننده ابتلا به سرطان به شمار میرود.
آنتیاکسیدانهای موجود در چای سبز و سیاه موادغذایی باارزش و قابلتوجهی برای پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی محسوب میشوند، اما یک آنتیاکسیدان قوی (ECGC) در چای سبز وجود دارد که آن را متفاوت ساخته است، تحقیقات دانشمندان ژاپنی و انگلیسی نشان میدهد که افرادی که چای سبز مینوشند در مقایسه با دیگران کلسترول کمتری در خونشان وجود دارد.
همچنین ECGC موجود در چای سبز مانع پیشرفت سلولهای سرطانی میشوند. پزشکان استفاده از چای سبز را به جای نوشابههای حاوی قند توصیه میکنند.
کلسیم
ماده معدنی کلسیم برای استحکام استخوانها مناسب است.
محصولات لبنی و حتی قرصهای مکمل حاوی کلسیم در جلوگیری از ورم مفاصل و حتی کاهش وزن تأثیر بسزایی دارند.
پزشکان متخصص مصرف کلسیم را برای سنین بین 9 تا 18 سال 300 1 میلیگرم در روز توصیه میکنند، برای سنین 19 تا 50 سال این مقدار به 1000 میلیگرم در روز کاهش پیدا میکند و اما برای سنین بالاتر از 50 سال این مقدار به 1200 میلیگرم در روز افزاش پیدا میکند.
شکلات تیره
تحقیقات جدید نشاندهنده تأثیرات فراوان شکلات تیره در کاهش فشار خون هستند، شکلاتهای تیرهرنگی که حاوی 60 درصد و یا بیشتر از مقادیر پودر کاکائو بوده و چربی و شکر کمی داشته باشند سرشار از آنتیاکسیدان هستند و به کاهش فشار خون کمک شایانی میکنند.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)