تشکلیل وزارت ورزش و جوانان این روزها یکی از اتفاقاتی است که جامعه ورزش کشورمان را تحث تاثیر خود قرار داده است و سرانجام با تایید شورای نگهبان ، بیست و دومین وزارتخانه تحت عنوان وزارت ورزش و جوانان متولد شد.
در حالیکه همگان انتظار داشتند تا ورزش از دولتی بودن رهایی یابد و رده های خصوصی سازی در آن برقرار شود برعکس این اتفاق رخ داد تا از این به بعد نمایندگان مردم بیش از گذشته در امور صورت گرفته در ورزش قرار بگیرند.
به گزارش گروه ورزشی تبیان؛ طرح وزارت ورزش از زمانی کلید خورد که هیچکدام از مسئولان وقت پس از نتایج ناامید کننده و دور از انتظار کاروان ورزشی ایران در المپیک 2008 جواب قانع کننده ای را برای نتایج کسب شده نداشتند تا مجلسی ها تصمیم بگیرند با طرح و تاسیس وزارت خانه ای جدید بیشتر از گذشته در جریانات ورزش قرار بگیرند.
پس از تصویب شدن وزارت ورزش و جوانان منتقدان زیادی با این طرح مخالفت کردند و تفاوت ماهیت این دو سازمان مهمترین دلیل كسانی بود كه در برابر این تصمیم مجلس ساز مخالف میزدند.
مخالفان این طرح معتقدند حوزه و فعالیت این دو سازمان با یکدیگر متفاوت خواهند بود. ضمن آن که با توجه به کثرت مشکلات جوانان کشور به ویژه در زمینه پر کردن اوغات فراغت، ازدواج آسان، مسکن و ...... جهت گیری های صحیح و اصولی ورزش و تربیت بدنی در کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وزارت ورزش؛ خوب یا بد ؟
اولین سوالی که در ذهن اهالی ورزش نقش می بند این است که آیا تشکیل وزارت به نفع ورزش خواهد شد یا خیر؟ موافقان و مخالفان این طرح هر یک دلایل مهمی را در این زمینه مطرح می کنند. از جمله دلایل مهم طراحان و موافقان طرح یاد شده ارتقای شفافیت مالی تربیت بدنی و اعمال نظارت بر اعتبارات حوزه ورزش عنوان شده و همچنین مجلسی ها می توانند با فراخواندن وزیر دولت به بهارستان نتایج ورزش کشورمان در میادین بین المللی را جویا شوند. اما مهمترین مسئله ای که باعث شد تا سازمان تربیت بدنی امضاهای روسای فدراسیون های مختلف را در نامه ای برای وزارت نشدن ورزش جمع آوری و ارسال کند متفاوت بودن اهداف سازمان های مورد نظر عنوان شده است.
به نظر می رسد حدس زدن و پیدا کردن سرپرست وزارت شماره 22 به همین راحتی ها هم نباشد چرا که هز روز گزینههای متعددی از سوی صاحب نظران برای تصدی این وزارتخانه مطرح میشود.
چرا که معتقدند حوزه و فعالیت این دو سازمان با یکدیگر متفاوت خواهند بود. ضمن آن که با توجه به کثرت مشکلات جوانان کشور به ویژه در زمینه پر کردن اوغات فراغت، ازدواج آسان، مسکن و ...... جهت گیری های صحیح و اصولی ورزش و تربیت بدنی در کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
گزینههای احتمالی برای وزارتخانه شماره 22
پس از تایید طرح وزارت ورزش و جوانان توسط شورای نگهبان و مطابق تعیین و تکلیف مجلس شورای اسلامی برای رئیس دولت به زودی و ظرف حدود 20 روز آینده باید سرپرست وزارتخانه جدید ورزش معرفی و نامزد این وزارتخانه برای کسب رای اعتماد در هرم سه گوش بهارستان حضور پیدا کند تا بتواند نظر نمایندگان را جلب کند. اما به نظر می رسد حدس زدن و پیدا کردن سرپرست وزارت شماره 22 به همین راحتی ها هم نباشد چرا که هز روز گزینههای متعددی از سوی صاحب نظران برای تصدی این وزارتخانه مطرح میشود.
شنیده ها حاكی از این است كه علی سعیدلو، رئیس فعلی سازمان تربیتبدنی، مهرداد بذرپاش رئیس سابق سازمان ملی جوانان و مرتضی تمدن استاندار تهران از گزینههای احتمالی و شانس بالاتری برای تصدی وزارتخانه ورزش و جوانان هستند؛ اما نباید به راحتی از کنار نام افرادی چون حبیب کاشانی، حمید سجادی ، واعظ آشتیانی ، محمد علی آبادی ، محمد دادگان و و محمد رضا آصفی گذشت که این آخری به تازگی به این لیست بلند اضافه شده است.
به هر حال باید منتظر ماند و دید کدام یک از نفرات نامبرده شده می تواند هدایت وزارت ورزش و جوانان را بر عهده بگیرد؟ برای رسیدن به این پاسخ کمتر از 20 روز دیگر صبر کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)