توییتر در ترکیب با سرویس های آدرس کوتاه url می تواند در انتشار و گسترش بد افزارها (malware) در طیف گسترده ای کمک کننده باشد و به نوعی نقش اصلی این پدیده را بر عهده دارد.
کاراکتر 140 توییتر با عنوان tweet limit دستور اولیه ای را برای سرویس های آدرس کوتاه url فراهم می آورد که اکنون توسط گروههای 12 تایی (dozens) پر می شوند.
حال طراحی چنین سرویسی بایستی ارزش صرف هزینه ، زمان و تلاش بی وقفه را داشته باشد که بتواند با ایجاد نگرشی سودمند ترافیک لازم و درنتیجه پول کافی را به ارمغان آورد.
دو مورد از محبوبترین سرویس های آدرس کوتاه bit.ly و twt.tl توییتر می باشند، از این رهگذر گوگل نیز از دور دستی دارد و سرویس کوتاه goo.gl را بر روی پهنای باند عریض خود دارد.
اما چه اشکالی بر وجود tweetها و آدرس های کوتاه url وارد است؟
زمانی که یک سرویس آدرس کوتاه url پوشش یا ماسکی را بر روی مقصدش قرار می دهد، اینجاست که شما اصلا نمی دانید این url شما را به چه مقصدی هدایت می کند.
در این صورت وجود حتی یک مقصد مشکوک که هیچ نام دامنه ای ندارد باعث می شود نگاههای احترام آمیز به url هایی مانند bit.ly تغییر کند.
همین ویژگی سبب می شود تا سایتهای غیر اخلاقی و بد افزارها از چنین فرصتی بهره لازم را ببرند و اینترنت را به یک جهنم واقعی برای کاربران تبدیل کنند.
تاکنون مواقع زیادی وجود داشته است که وجود همین آدرس های کوتاه موجود در توییتر سبب هدایت کاربران به سایتهای زننده از یک سو و نفوذ و ضربه زدن به rootkit لپ تاپها شده است.
گاهی با tweet مجدد یک لینک توسط فرد مشهوری این آدرسهای منتهی به ویروس صدها هزار کاربر دیگر را گرفتار می کنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)