پروتئین سویا به دلیل دارا بودن خواص فراویژه در تهیه مواد غذایی مختلفی مانند سالاد، انواع سوپ، غذاهای گیاهی و جانشینهای گوشت بكار میرود. خاصیت بافت پذیری پروتئین سویا در ایجاد بافت مشابه گوشت و مزایای تندرستی آن سبب شده كه مصرف این نوع پروتئین با استقبال افرادی كه به دنبال سلامت هستند، روبرو شود.
مطالعات مختلفی نشان دادهاند كه مصرف پروتئین سویا میتواند به پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری ها كمك كند به همین دلیل در بسیاری از كشورها مصرف پروتئین سویا را توصیه کردهاند و مجوز استفاده از آن را در تولید سایر فراورده های غذایی صادر كردهاند. برگه های پروتئینی سویا از دانه كامل سویا پس از روغن گیری بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر و با روش مكانیكی به دست میآید و تمام خواص مفید سویا را دارا است. برگههای پروتئینی مکسوی (TSP) مادهای چند كاره با شكلهای مختلف است كه میتواند در پخت انواع غذاها همراه با گوشت یا بهتنهایی بكار رود.
یك سهم از برگههای پروتئینی مکسوی (20 گرم) حاوی حداقل 25/6 گرم پروتئین سویا ، 3 گرم چربی است.
ویژگیهای برگههای پروتئینی مکسوی (TSP)
o قابلیت بالای هضم پروتئین
o رنگ روشن
o طعم بسیار مطلوب
o توانایی بالای جذب آب
o بافت شبیه گوشت
o قابلیت پخت سریع
o دارای 40درصد پروتئین
o مقدار كم چربی و سدیم
o منبع خوبی از فیبر
كسانی كه دارای چربی خون بالا هستند و محدودیت مصرف چربی دارند و یا از رژیم های لاغری پیروی میكنند می توانند از این محصول به عنوان منبع پروتئینی به جای گوشت استفاده كنند. برگههای پروتئینی مکسوی منبع اصلی پروتئین برای كسانی محسوب میشود كه رژیم گیاهخواری دارند.
دستور پخت خوراك آبپز سویا :
مواد لازم برای 4 نفر :
هویج 3 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
كدو سبز 3 متوسط
سیب زمینی 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
برگه پروتئینی مکسوی یك بسته
به میزان لازم
روش پخت :
ابتدا پیاز را كمی تفت میدهیم سپس هویج نگینی شده و نمك، فلفل، زردچوبه و هر ادویه دلخواه را به آن اضافه میكنیم برگه پروتئینی مکسوی را جداگانه كمی تفت میدهیم و با كدو و سیب زمینی نگینی به مواد میافزاییم رب گوجه را با 2 لیوان آب مخلوط كرده و داخل مواد میریزیم و میگذاریم تا سبزیجات به خوبی بپزد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)