کشف خواص ضد سرطاني در ميوه انبه

محققان مي گويند: با وجود اينکه انبه از لحاظ داشتن خواص آنتي اکسيدان امتياز پاييني دارد، اما بايد آن را جزو غذاهاي عالي قرار داد.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا و به نقل از خبرگزاري يونايتدپرس، دکتر "سوزان تالکوت" دانشمند تغذيه در مرکز تحقيقات "آگري لايف تگزاس" مي گويد : انبه از لحاظ خواص آنتي اکسيداني در انار قرار نمي گيرد.

با اين وجود ، تالکوت و همسرش دکتر "استيو تالکوت" ، عصاره پلي فنول انبه را در محيط آزمايشگاه بر روي سلول هاي سرطاني روده بزرگ، سينه، ريه ، خون و پروستات آزمايش کردند.
پلي فنول ها موادي هستند که با سلامت ارتباط دارند.
محققان دريافتند که انبه تاثيراتي بر روي سرطان هاي ريه، خون و پروستات دارد، اما بر روي سرطان هاي سينه و روده بزرگ که شايعترين سرطانها هستند، بيشترين تاثير را دارند.
دکتر سوزان تالکوت در بيانيه اعلام کرد: چيزي که ما دريافتيم اين است که نه تنها تمام خطوط سلولي به يک اندازه نسبت به يک عامل ضد سرطاني حساس هستند، بلکه خطوط سرطاني سينه و روده بزرگ دچار مرگ سلولي برنامه ريزي شده گرديدند.
آنها افزودند: علاوه بر اين زماني که سلول هاي سالم روده بزرگ را در کنار سلول هاي سرطاني روده بزرگ آزمايش کرديم، مشاهده کرديم که پلي فنول هاي انبه به سلول هاي طبيعي آسيب نمي رساند.
منبع :ایرنا