سلام
امروز من ویندوزم را ریستور کردم بعد انرا اپدیت کردم حالا مشکی برایم پیش امده و اینکه درایور کارت گرافیک نصب نمیشه و همینجوری موندم چیکار کنم ورژن قبلی گرافیکم را نصب کردم باز هم همون خطا را میده ؟
Capture.PNG
سلام
امروز من ویندوزم را ریستور کردم بعد انرا اپدیت کردم حالا مشکی برایم پیش امده و اینکه درایور کارت گرافیک نصب نمیشه و همینجوری موندم چیکار کنم ورژن قبلی گرافیکم را نصب کردم باز هم همون خطا را میده ؟
Capture.PNG
در مواردیکه بضی از درایور ها مورد تائید مایکروسافت نیستند (Unsigned drivers) ، لازم است که اول خاصیت
فوق را در ویندوز غیر عملیاتی کنید (Disable driver signature).
در لینک زیر فایلی با حجم 705 کیلو بایت برای انجام این کار وجود دارد:
Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b
صفحه فوق را دقیق مطالعه کرده و بعد استفاده فرمائید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
درست نشد...یعنی من نتونستم ..طرز کارش چطوره
بیزحمت کمی در موردش راهنمایی کنید
دوست ارجمند ، جناب fg54
قبل از اینکه چگونگی کار با برنامه بالا را توضیح دهم لازم میدانم که نکاتی را عرض کنم:
1. مایکروسافت در ویندوز های جدیدش ، برای اینکه سیستم عاملش را در مقابل کد های مخرب (Malicious Codes)
حفاظت کند ،از خاصیتی بنام تست کردن امضای دیجیتالی ( (Driver Signature استفاده کرده است.
یعنی اگر بخواهیم برنامه و یا درایوری را در ویندوز های 7 و 8 نصب کنیم ، فقط در صورتی نصب خواهند شد که از طریق
سازنده دارای امضای دیجیتالی مورد تائید مایکروسافت باشند.
گاهی شما برنامه یا درایوری را دارید که امضای دیجیتالی ندارند ، ولی مطمئن هستید که این ها ویروسی نیستند و
میخواهید آن ها را نصب کنید. با شرح بالا مسلم است که چون این ها دارای امضای دیجیتالی نیستند ، ویندوز اجازه
نصب نخواهد داد.
در این موارد لازم است که قبل از نصب این درایور ها ، اول ویژگی تست کردن امضای دیجیتالی ویندوز را غیر عملیاتی
کنیم. که توضیحات کافی را در مورد چگونگی انجام این کار ، در ادامه بحث عرض خواهم کرد.
2. روش کار بنده هنگام توضیح مطالبم ، بدینصورت است که قبل از اینکه شروع به نوشتن آموزش کنم ، حتی اگر موضوع
مورد بحث را بار ها تجربه کرده باشم ، باز هم اول یک بار دیگر تست کرده و پس از اطمینان ، شروع به نوشتن آموزش
میکنم.
متاسفانه پرسش جنابعالی ، موضوعی هست که بنده از آن اطلاع دارم ولی چون تاکنون با این مشکل روبرو نشده ام
لذا نمیتوانم ، مورد را تست کرده و نتیجه مطمئن را شرح دهم.
لذا برای اینکه جوابی که میدهم ، جواب مطمئنی باشد، مجبور شدم که دهها صفحه وب را در این خصوص مطالعه کرده
و چکیده مطالب را عرض کنم.
بعد از حدود 2 تا 3 ساعت گشت در اینترنت و مطالعه موارد مربوط به سوال شما ، متوجه نکته عجیبی شدم.
سایت های مختلف روش های مختلفی را برای رفع مشکل اعلام کرده اند.
ولی با اجرای دستورات گفته شده ، کاربران اکثرا" موفق نشده اند.
یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت این است که دستورات گفته شده معمولا" فقط با ورژن ویژه ای از ویندوز کار کرده و با
بقیه انواع ویندوز ها سازگار نبوده و کاربرد نخواهند داشت.
در انتهای کار دو روش را پیدا کردم که برابر مطالعاتی که داشتم ، اکثریت کاربران با این دو روش توانسته بودند نتیجه
بگیرند.
روش اول
========
1. کامپیوتر را ری استارت کرده و در حین روشن شدن کامپیوتر مرتب کلید F8 را بزنید تا مطابق شکل زیر به منوی
بوت Advanced Boot Options وارد شوید:
2. در منوی بوت بالا ( Advanced Boot Options) مطابق شکل گزینه Disable Driver Signature Enforcement را
انتخاب کرده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
با این انتخاب ویندوز بطور نرمال بالا خواهد آمد. یعنی ویندوزی که بالا خواهد آمد در حالت Safe Mode نبوده و کاملا"
ویندوز نرمال هست و فرقش با ویندوزی که نرمال بالا می آید فقط در این است که در این ویندوز ، خاصیت تست کردن
امضای دیجیتالی وجود ندارد و شما میتوانید درایور هائی را که دارای امضای دیجیتالی نیستند را هم نصب کنید.
این روش یک اشکال دارد و آن این است که اگر شما بخواهید از این درایور استفاده کنید ، باید همیشه موقع بالا آمدن
ویندوز ، کلید F8 را زده و بعد از انتخاب گزینه Disable Driver Signature Enforcement بالا بیائید.
چون اگر عادی بالا بیائید باز هم درایور های مورد بحث کار نخواهند کرد.
در ادامه بحث روشی دیگر را توضیح خواهم داد که با استفاده از برنامه ای که در پست قبلی معرفی کردم انجام شده
و نیازی به ورود به صفحه بوت و انتخاب گزینه Disable Driver Signature Enforcement نخواهید داشت.
[SIGPIC][/SIGPIC]
من اگر اپدیتهای این ماه را روی ویندوز نصب نکنم هیچ مشکلی با درایور کارت گرافیک م ندارم دیروز هم سعی کردم بفهمم مشکل را کدام اپدیت ایجاد میکند ولی موفق نشدم ده تا اپدیت هم بیشتر نبودند ولی نشد ک نشد توی توضیحات اپدیتها هم هیچی معلوم نیست تا بشه فهمید از کدام اپدیت هستش .
Capture.PNG
روش دوم
=====
برنامه Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b را که در پست های قبلی معرفی کردم دانلود نمائید.
این برنامه میتواند در ویندوز های زیر مورد استفاده قرار بگیرد:
Windows Vista 32-bit
Windows Vista 64-bit
Windows Server 2008 32-bit
Windows Server 2008 64-bit
Windows 7 32-bit
Windows 7 64-bit
لازم است که قبل از اجرای این برنامه ، اول خاصیت UAC را در ویندوز غیر عملیاتی کرده و سیستم را Restart
نمائید.
روش استفاده بشرح زیر است:
1. بعد از غیر عملیاتی کردن خاصیت UAC و سپس Restart سیستم ، روی فایل برنامه کلیک راست کرده و روی گزینه
Run as Administrator کیک کنید.
2. بعد از اجرای برنامه به پنجره زیر که رسیدید مطابق شکل گزینه Enable Test Mode را انتخاب کرده و بعد روی دکمه
Next کلیک نمائید.
3. پیغامی همانند شکل زیر ظاهر خواهد شد:
در پیغام بالا میگوید که خاصیت تست کردن امضای دیجیتالی در ویندوز غیر عملیاتی یعنی Disable شد و نیاز دارید تا
کامپیوتر را Restart کنید.
روی دکمه OK کلیک کنید.
4. در پنجره بعدی مطابق شکل زیر گزینه Exit را انتخاب کرده و سپس روی دکمه Next کلیک کنید.
5. کامپیوتر را Restart کنید. بعد از بالا آمدن ویندوز خواهید دید که در سمت راست پائین دسکتاپ ، مطابق شکل زیر
عبارت Test Mode Windows 7 نوشته شده است.
این نوشته نشان میدهد که خاصیت تست امضای دیجیتالی حذف شده و لذا شما میتوانید درایور مورد نظرتان را نصب
کنید.
6.برای نصب درایور مورد نظرتان ، دوباره برنامه Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b را با اجازه کاربری
Administrator اجرا کرده و در صفحه زیر مطابق شکل گزینه Sign a System File را انتخاب کرده و سپس روی دکمه
Next کلیک کنید:
7. صفحه ای شبیه شکل زیر ظاهر میشود:
در این صفحه در قسمت نشان داده شده ، آدرس فایل درایور مورد نظرتان را وارد کرده و سپس روی دکمه OK کلیک
کنید.
برای مثال اگر فایل درایور شما که فاقد اضای دیجیتالی است ، ATITool64.sys نام دارد و در پوشه زیر قرار دارد:
C:\Windows\System32\drivers
بایستی در محل بالا عبارت C:\Windows\System32\drivers\ATITool64.sys را وارد کنید.
تذکرات:
=====
__ اگر تعداد فایل های درایور شما بیشتر است باید برای هرکدام مرحله بالا را تکرار کنید.
__ میتوانید نوشته پائین سمت راست دسکتاپ را با اجرای برنامه بالا و انتخاب گزینه Remove Watermarks حذف کنید.
__ میتوانید با انتخاب گزینه Disable Test Mode دوباره ویندوز را به حالت نرمال که امضای دیجیتالی را چک میکند برگردانید.
موفق باشید
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام.
استاد گرامی ضمن تشکر ویژه از جنابعالی یک سوال از خدمتتان دارم :
بعد از این عملیات ویندوز امضای دیجیتالی را فقط برای فایلهای مشکل دار چک نمیکند یا کلا هیچ امضای دیجیتالی دیگر را چک نمیکند ؟ اگر جواب گزینه ی دوم باشد که امنیت ویندوز بخطر نمی افتد ؟ ایا من این مشکل را برای همیشه دارم یعنی سازنده ی درایور ممکن است انرا رفع کند یا خیر ؟
با تشکر ویژه
1. همانطور که در پست قبلی عرض کردم میتوانید با اجرای مجدد برنامه بالا و انتخاب گزینه Disable Test Mode دوباره ویندوز
را به حالت نرمال برگردانید.
2. بعد از اجرای اعمال بالا ، ویندوز امضای دیجیتالی دیگر درایور ها را هم تست نخواهد کرد. واستفاده از ویندوزی که امضای
دیجیتالی را چک نکند ، عاقلانه نیست.
3. مطمئنا" سازنده درایور فکری برای این موضوع خواهد نمود.
4. من فکر میکنم که راه منطقی این باشد که در سیستمتان از دی وی دی هائیکه تمام درایور ها را دارند و اتوماتیک نصب
میکنند استفاده بکنید و ببینید که میتوانند درایور مناسب را پیدا و نصب کنند یا نه.
در ضمن خیلی علاقه دارم و ممنون میشوم که نتیجه کار را بدانم
[SIGPIC][/SIGPIC]
در لینک زیر می نویسد که در ویندوز 7 درایور های AMD و NVIDIA پس از نصب آپدیت KB3004394 اشکال دار میشوند و راه حل
Uninstall کردن آپدیت فوق است.
Win7 Driver Issues? Microsoft, AMD Recommend Uninstalling KB3004394
[SIGPIC][/SIGPIC]
امروز گفتم یکبار دیگر اپدیتها را نصب کنم البته یکی یکی تا بفهمم کدام اپدیت باعث این مصیبت میشه و تمام اپدیتها را نصب کردم و اتفاقی نیفاد ! دقت کردم دیدم یکی از اپدیتها را مایکروسافت برداشته ...به عکسی ک قبلا اپلود کرده بودم نگاه کردم و دیدم بلی و نه تا اپدیت دارم در صورتیکه قبلش ده تا اپدیت بودند... بلی دیگه این هم از دسته گلهای مایکروسافت بودش دیگه
اما این پیشامد جدای زحمتی که برای جناب مقصود ببار اورد نکات اموزنده ای هم برای بنده داشت مثلا هول هولکی و بلافاصله بعد از پیام اپدیت ویندوز نشینم و انرا اپدیت کنم یارانه نیست که دولت پشیمون بشه و به خزانه برگردونه
موارد اموزنده ای هم در مورد امضای دیجیتالی یاد گرفتیم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)