من در فایل هائی که شما اشاره فرمودید ، کاری نکرده ام ، فقط تمام کار هائی را که باید انجام دهیم را به یک فایل ست آپ
تبدیل کرده ام که همه اعمالی که باید انجام دهیم را بصورت اتوماتیک و مخفی انجام میدهند.
من در فایل هائی که شما اشاره فرمودید ، کاری نکرده ام ، فقط تمام کار هائی را که باید انجام دهیم را به یک فایل ست آپ
تبدیل کرده ام که همه اعمالی که باید انجام دهیم را بصورت اتوماتیک و مخفی انجام میدهند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد ببخشید من یه نرم افزار کانورتور دارم به نام Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter ومیخوام این نرم افزار در کلیک راست منو وقتی روی فایلهای مدیا میروم ظاهر بشه وبتونم اونا رو به نرم افزار اد کنم بعضی نرم افزارها از طریق رجیستری اینکار رو میکنند وقتی روی فایلهای مدیا راست کلیک میکنی گزینه ای به نام نرم افزار موردنظر ظاهر میشه ومیتونی اونا رو به نرم افزار اد کنی حتی در بعضی مواقع میتونی از زیر شاخه اون نرم افزار در منوی راست کلیک نوع فرمتی که میخوای بهش تبدیل بشه رو هم انتخاب کنی ونرم افزار بدون انکه روی دسکتاب یا منوی استارت فایل اجراییش رو انتخاب کنی اجرا شده وفایلهای انتخابی رو تبدیل به همون فرمتی میکنه که انتخاب کردی میخواستم ببینم اینکار برای این نرم افزار شدنی هست ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی
برنامه مورد نظر شما فرمت های ( RM, RMVB, MOV, MOD, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD, VOB FLV, 3GP, ASF
MP4, M4V ) را میتواند تغییر دهد.
لذا اگر شما بخواهید که کاری کنید که تمام فرمت های بالا توسط این نرم افزار باز شوند ، مقداری زحمت دارد.
من برای مثال از بین فرمت های بالا ، فرمت MP4 را انتخاب کرده و تغییرات لازم را در رجستری ایجاد کردم که هر وقت
روی یک فایل با فرمت MP4 کلیک راست کنم ، مطابق شکل زیر گزینه Open with Allok با آیکن این برنامه وجود داشته
باشد و با کلیک روی آن فایل MP4 توسط برنامه Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter باز شود:
محتوای فایل رجستری بنده بصورت زیر است:
شما اگر بخواهید که تمام فرمت های گفته شده در بالا با این روش باز شوند بایستی برای همه فرمت های دیگر همکد:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\WMP11.AssocFile.MP4\shell\OpenwithAllok] @="Open with Allok" "Icon"="C:\\Program Files\\Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter\\Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter.exe,0" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\WMP11.AssocFile.MP4\shell\OpenwithAllok\command] @="\"C:\\Program Files\\Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter\\Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter.exe\" \"%1\""
تغییراتی همانند فایل رجستری بنده انجام دهید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
با بررسی هائیکه انجام دادم ، ظاهرا" این برنامه در رابطه با منوی کلیک راست ، بروش های عادی عمل نکرده
و برای گزینه های کلیک راست از تنظیمات موجود در فایل های DLL داخلش بویژه فایل avgse.dll استفاده میکند.
میشود در مورد حذف منو های کلیک راست این برنامه روی فایل ها و پوشه ها کاری کرد ولی درمورد منوی
سطل آشغال ، من نتوانستم راهی پیدا کنم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد در رجیستری گزینه ای به نام shell و shellex وجود داره منظور از این دوتا چیه وهرکدام در کجا کاربرد داره
صحبت در رابطه با اینکه کلا" shell و shellex چه هستند کاری بسیار دشوار است و از عهده بنده خارج است.
اما در مورد کاربرد این دوتا عبارت در رجستری ،در رابطه با منوی کلیک راست میتوان صحبت کرد.
در کل معمولا" بیشتر آیتم های موجود در منوی کلیک راست (اگر در رابطه با همه فایل ها و پوشه ها باشند) ، در آدرس
زیر از رجستری قرار دارند:
و نیز آیتم هائی از کلیک راست که در رابطه با پوشه های مخصوص هستند ، در آدرس زیر از رجستری قرار دارند:کد:HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers HKEY_CLASSES_ROOT\AllFileSystemObjects\ShellEx
همانطور که می بینید از 5 مورد بالا دو تا در رابطه با shell و 3 تا در رابطه با shellex می باشند.کد:HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHandlers
در کل کار کردن با منو هائیکه در رابطه با shell هستند راحت تر و بی دردسر تر است و کمتر مشکل ساز میشوند.
تذکر اینکه بعضی از آیتم های منوی کلیک راست که در رابطه با فایل های بخصوص هست ، هم در آدرس
HKEY_CLASSES_ROOT قرار می گیرند.
کار کردن با آیتم های در رابطه با shellex (که مخفف Shell Extension است )، سخت بوده و دنگ و فنگ زیادی دارد.
اما از لحاظ تعریف shellex (یا Shell Extension) ها عناصری هستند که کاربرد های ویندوز را بالا تر می برند.یعنی خواص
بیشتری به ویندوز اضافه میکنند.
تعدادی از shellex ها در خود ویندوز موجودند ولی خیلی از برنامه ها هم برای اینکه در منوی کلیک راست قرار بگیرند ،
shellex ساخت خودشان را به ویندوز اضافه می نمایند (مثل WinZip).
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد یه سوال داشتم من برنامه defraggler رو در سیستم نصب کردم وحالا میخواستم ببینم میشود از طریق رجیستری کاری کرد که فقط در منوی راست کلیک درایو ها این نرم افزار رو داشته باشیم
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)