مرتضی پاشایی از خواننده های جوان کشورمونه که به نظرم به شکل چشمگیری داره اوج میگیره و کمتر کسی هست که از کاراش لذت نبره
در این تاپیک میخوایم در مورد آثار این خواننده و وقایع و اتفاقات پیرامون او صحبت کنیم
مرتضی پاشایی از خواننده های جوان کشورمونه که به نظرم به شکل چشمگیری داره اوج میگیره و کمتر کسی هست که از کاراش لذت نبره
در این تاپیک میخوایم در مورد آثار این خواننده و وقایع و اتفاقات پیرامون او صحبت کنیم
مرتضی پاشایی متولد : 1363/05/20
- از سن 14 سالگی با ساز گیتار آشنا شدم و چند سالی هست که به صورت
حرفه ای موسیقی رو دنبال میکنم
تحصیلات : دانشجوی رشته گرافیک
شغل : تنظیم کننده و آهنگساز
علایق : موزیک خارجی
عرصه موسیقی : دوست دارم خیلی آروم و بی صدا به نقطعه اوج برسم برخلاف دیگران Morteza Pashai Born: 11/08/1984 From age 14 I met with a guitar and a few years if there is
I'm looking for a professional music
Education: student of graphic
Occupation: arranger and composer
Interests: Foreign Music
Field of music: I like very slowly and quietly to
reach peak point unlike rest
منبع:سایت رسمی مرتضی پاشایی
آلبوم موسیقی مرتضی پاشایی با عنوان "یکی هست"، اواسط خرداد ماه وارد شبکه موسیقی کشور می شود.
حسین توتونچیان مدیر موسسه "ققنوس" در این باره گفت: اسفند ماه سال گذشته مجوز انتشار آلبوم مرتضی پاشایی از سوی دفتر موسیقی وزارت ارشاد صادر شد اما به دلیل مشکلات حراستی وقفه ای در روند انتشار آن ایجاد شد، خوشبختانه با تغییرات مدیریتی در کادر حراست ارشاد، مشکلات ما هم برطرف شده است و بزودی آلبوم را منتشر خواهیم کرد.او ادامه داد: آلبوم موسیقی "یکی هست" از لحاظ موسیقی ملودی و شعر حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت، به جرات می توانم بگویم که مخاطبان از شنیدن آن لذت خواهند برد و به یکی از پرفروش ترین آلبوم های سال جاری تبدیل خواهد شد."دلخوری"، "یکی هست"، "یکی بود یکی نبود"، "به خدا"، "بیا برگرد"، "تنهای"، "آرزو"، "برو"، "عشق یعنی این"، "در دقیقه آخر"، که با ترانه سرایی علی بحرینی و منصور امینی خواه، و همچنین با تنظیم کوشان حداد و گروه مهمان "پاذل" با صدای مرتضی پاشایی روانه بازار خواهد شد.
یک آهنگ غمگین و زیبا که به اکثر آثاری که از مرتضی پاشایی سراغیم شباهت بسیار داره
آهنگ جدید و بسیار زیبای فرزاد فرهادی به نام رفیق نیمه راه من
( آهنگ و تنظیم: مرتضی پاشایی / ترانه سرا : مهرزاد امیرخانی )
رفیق نیمه راه من
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)