نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تام کروز: همسرم خارق العاده است !

کاربر فعال
    بهترین هدیه ای که میتوانیم به دیگران بدهیم وقت و صبرمان است.
    تشکر تشکر کرده 
    1,716
    تشکر تشکر شده 
    2,026
    تشکر شده در
    1,243 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    3731
    Array

تام کروز: همسرم خارق العاده است !

d294af6cfb317e06595b8965c0c07798
    تام کروز از همسرش ، کتی هلمز ، خیلی تعریف و تمجید می کند زیرا او باعث می شود که این بازیگر مشهور احساس بهتری داشته باشد.
    تام کروز از همسرش ، کتی هلمز ، خیلی تعریف و تمجید می کند زیرا او باعث می شود که این بازیگر مشهور احساس بهتری داشته باشد.

تام کروز که در سال ۲۰۰۶ با کتی هلمز ازدواج کرد ، گفت:" او یک انسان خارق العاده است و اگر فقط ۵ دقیقه با او باشید ، همه کارهای بی نظیری که با خلاقیت زیبا و فوق العاده خود انجام می دهد را خواهید دید ."

"او مثل یک هنرمند صدایی دلنشین دارد و مثل یک مادر گرم و مهربان است. او خیلی بامزه و جذاب است و وقتی وارد اتاق می شود باعث می شود من احساس بهتری داشته باشم."

"من مرد رمانتیکی هستم و کارهایی مثل تدارک دیدن یک شام رمانتیک را دوست دارم و کتی هم این کارهای رمانتیک را خیلی دوست دارد .دیگر نمی دانم چه بگویم ، من واقعا" شاد و خوشبختم و از همان لحظه ای که او را دیدم همینطور شاد و خوشحال بودم ."

"مسئله ای که من در زندگی ام خیلی به آن اعتقاد دارم این است که اگر جستجو کنید چیزهای بهتری پیدا می کنید ، این جستجو می تواند برای پیدا کردن یک مرد بهتر ، یک پدر بهتر و یا حتی راه های بهتر برای پیشرفت باشد. انسانها هرکدام باید خودشان تصمیم بگیرند که چه چیزها و کارهایی برای آنها درست و واقعی است."

" نگاه و نگرش من به آینده و زندگی به شکلی است که از روبرو شدن با مشکلات و کارهای سخت ترسی ندارم زیرا هیچ وقت کورکورانه با آنها مواجه نمی شوم ، همیشه یک قدم به عقب بر می دارم و سعی می کنم این مشکل و یا کار بزرگ و سخت را خوب درک کنم . هر کار سختی برای من در واقع یک نوع تحقیق و جستجو است."
    ((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.

2. کاربر مقابل از s.rozekabood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)