تام کروز از همسرش ، کتی هلمز ، خیلی تعریف و تمجید می کند زیرا او باعث می شود که این بازیگر مشهور احساس بهتری داشته باشد.
تام کروز از همسرش ، کتی هلمز ، خیلی تعریف و تمجید می کند زیرا او باعث می شود که این بازیگر مشهور احساس بهتری داشته باشد.
تام کروز که در سال ۲۰۰۶ با کتی هلمز ازدواج کرد ، گفت:" او یک انسان خارق العاده است و اگر فقط ۵ دقیقه با او باشید ، همه کارهای بی نظیری که با خلاقیت زیبا و فوق العاده خود انجام می دهد را خواهید دید ."
"او مثل یک هنرمند صدایی دلنشین دارد و مثل یک مادر گرم و مهربان است. او خیلی بامزه و جذاب است و وقتی وارد اتاق می شود باعث می شود من احساس بهتری داشته باشم."
"من مرد رمانتیکی هستم و کارهایی مثل تدارک دیدن یک شام رمانتیک را دوست دارم و کتی هم این کارهای رمانتیک را خیلی دوست دارد .دیگر نمی دانم چه بگویم ، من واقعا" شاد و خوشبختم و از همان لحظه ای که او را دیدم همینطور شاد و خوشحال بودم ."
"مسئله ای که من در زندگی ام خیلی به آن اعتقاد دارم این است که اگر جستجو کنید چیزهای بهتری پیدا می کنید ، این جستجو می تواند برای پیدا کردن یک مرد بهتر ، یک پدر بهتر و یا حتی راه های بهتر برای پیشرفت باشد. انسانها هرکدام باید خودشان تصمیم بگیرند که چه چیزها و کارهایی برای آنها درست و واقعی است."
" نگاه و نگرش من به آینده و زندگی به شکلی است که از روبرو شدن با مشکلات و کارهای سخت ترسی ندارم زیرا هیچ وقت کورکورانه با آنها مواجه نمی شوم ، همیشه یک قدم به عقب بر می دارم و سعی می کنم این مشکل و یا کار بزرگ و سخت را خوب درک کنم . هر کار سختی برای من در واقع یک نوع تحقیق و جستجو است."
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)