نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: قاتلی که با همسر مقتول ارتباط داشت: دوستم را در کوه کشتم

کاربر فعال
    بهترین هدیه ای که میتوانیم به دیگران بدهیم وقت و صبرمان است.
    تشکر تشکر کرده 
    1,716
    تشکر تشکر شده 
    2,026
    تشکر شده در
    1,243 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    3731
    Array

قاتلی که با همسر مقتول ارتباط داشت: دوستم را در کوه کشتم

جوانی که دوست صمیمی خود را به دلیل رسیدن مقاصد شیطانی اش به قتل رسانده بود، توسط ماموران پلیس آگاهی شهرستان تایباد دستگیر شد.

سرهنگ کارآگاه حسین بیدمشکی در این رابطه گفت: چند روز قبل چوپانی از شهرستان باخرز در هنگام چرای گوسفندان به جسد جوانی برخورد کرد که به طرز فجیعی به قتل رسیده بود، وی موضوع را به عوامل انتظامی خبر داد. پس از آن بلافاصله ماموران انتظامی به محل کشف جسد واقع در ارتفاعات شهر باخرز مراجعه و مشاهده کردند که جسد متعلق به جوان ۳۳ ساله ای است که آثار ضربات متعدد چاقو روی پیکر او نمایان است.

پس از مشاهده جسد توسط کارآگاهان پلیس جنایی و پزشکی قانونی در بررسی ها و معاینه جسد مجهول الهویه مشخص شد که ۲۴ ساعت از مرگ این جوان می گذرد. بررسی کارآگاهان به منظور شناسایی هویت جسد ادامه یافت تا آن که روز شنبه برادر مقتول با مراجعه به تربت جام مفقود شدن برادرش را به پلیس خبر داد که بلافاصله تحقیقات پلیس ادامه یافت و مشخص شد جسد متعلق به فرد مفقود شده است.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: در تحقیقات کارآگاهان مشخص شد که مقتول به همراه همسرش برای شرکت در مراسم میهمانی دوستش از مشهد عازم تربت جام شده است اما پس از ۳ ساعت حضور در منزل دوستش ناگهان مفقود شده است.

سرهنگ بیدمشکی اضافه کرد: تنها کسی که می توانست سرنخی از وضعیت فرد مفقود شده داشته باشد، همسر مقتول بود که رفتار مشکوکی داشت بنابراین کارآگاهان او را مورد بازجویی های فنی قرار دادند، تا این که سرانجام زن جوان در برابر ادله پلیس لب به اعتراف گشود و راز جنایت تلخی را فاش کرد و گفت: احتمالا همسرش توسط دوستش که اکنون تازه از سفر عربستان بازگشته، به قتل رسیده است.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی افزود: کارآگاهان با اطلاع از این موضوع به سراغ میزبان که جوانی ۲۳ ساله بود رفتند و او را بازجویی کردند. او ابتدا منکر هر جرمی شد ولی سرانجام لب به اعتراف گشود و گفت: تازه از سفر عربستان آمده بودم و قرار بود از میهمانانم در مراسم میهمانی پذیرایی کنم ولی به خاطر نیات شیطانی دوستم را تا رسیدن میهمانان به بهانه گردش به ارتفاعات شهر باخرز بردم و در فرصتی مناسب او را با ضربات چاقو به قتل رساندم.

متهم به قتل همچنین از این که به دوستش خیانت کرده و او را به قتل رسانده است، ابراز پشیمانی کرد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی همچنین اضافه کرد که همسر مقتول نیز در بازجویی های فنی از برخی روابط ناصحیح خود ابراز ندامت شدید کرد و گفت: کاش به همسرم وفادار می بودم و گرفتار این همه بدبختی و فلاکت نمی شدم.
    ((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.

2. 10 کاربر مقابل از s.rozekabood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    :دی
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

از همه موضوع گذشته!

گفته "فرد از سفر عربستان برگشته بود" و با توجه به این که گفته مهمانی داشته، احتمالا منظورش سفر زیارتی مکه بوده دیگه؟!

حال سوال اینه که چرا همش نوشته سفر عربستان!

نکنه فقط توی دهات ما میگن سفر مکه

یا نکنه قاتل بودن کسی که از سفر مکه برگشته جزء خط قرمزهای کشور ماست، و اصولا نباید گفته بشه.
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

4. 9 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

لطفا و خواهشا به اعتقادات دیگران احترام بزاریم.......

6. 7 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

درود

بنده به هیچ عنوان به اعتقادات کسی توهین نکردم! و خودم هم به خیلی مسائل اعتقاد دارم که مجال بحث نیست .

فقط و فقط به متن و نگارش خبر انتقاد دارم! به نظر شما استفاده از اصطلاح "سفر عربستان" به جای "سفر مکه" یا "سفر حج" کار معقول، طبیعی و درستیه؟

ولله بار اولی بود که میشنیدم به جای "سفر حج" از "سفر عربستان" استفاده شده!! و با توجه به این که مورد در باره قتل بود، حدس زدم ربطی داره!

مگه این که واقعا سفر کاری به عربستان بوده!

آخه بارها دیدم با توجه به ملاحظات عجیب از واژه های جایگزین عجیبتر استفاده میشه که حداقل بنده حقیر نمیتونم راحت از کنارش بگذرم.

یا حق.
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

8. 6 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    به نظر من هم باید مینوشتند حاجی فلان فلان شده پس از بازگشت از سفر حج ....
    اگه الان یک کلوچه احسان داده بود 500 جا اعلام میشد و بازگشت از سفر حج را پررنگ و حتی با رنگ متفاوت مینوشتند ولی ...
    متاسفانه این وضع جامعه ماست
    تو صدا و سیما اگه تو آمریکا همچین اتفاقی بیافته علاوه بر بخش های رسمی خبر چند تا هم بخش ویژه خبری درست میکنند و خبر را اعلام میکنند ولی انگار اخبار کشور خودمان مهم نیست
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

10. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

حاج حسین زیاد عصبی نشو منظور من پست حذف شده بود!!!!!!!

12. 4 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

من چند ساعت نبودم، یدفعه اومدم اینو دیدم ، فکر کردم در مورد پست منه!

به هر حال عذر میخوام.

14. 4 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)