مواد لازم

  • گياه پنيرك: يك قاشق چاي‌خوري
  • گياه بهارنارنج: يك قاشق چاي‌خوري
  • گرد ليموترش: يك قاشق چاي‌خوري سرخالي
  • آب جوش: يك فنجان


روش تهیه:

پنيرك، بهار نارنج و گردليموترش را داخل قوري يا ظرف مورد نظر ريخته و آب جوش را به آن افزوده و آن را روي حرارت غيرمستقيم قرار داده و بگذاريد به مدت 10دقيقه يا بيشتر دم بكشد. يك طعم متفاوت را تجربه خواهيد كرد، شيرين‌كننده يادتون نره؛ نوش جان.

فوت آشپزي

به‌جاي گياه بهارنارنج از عرق بهار نارنج نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.