برترین ها:
مواد لازم براي 24 راویولی
- اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري شده
- روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
- قارچ: 250 گرم، ورقهورقه
- پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده
- سينه مرغ پخته: 200 گرم ساطوري
- پودر پنير پارمسان: 50 گرم
- تخممرغ: يك عدد
- سير: 5-4 حبه، ساطوري
- سبزيهاي خشك:2 قاشق غذاخوري (آويشن، نعنا، مرزن جوش، رزماري و...)
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- روغن مایع: يكچهارم پيمانه( 60 ميليليتر)
روش تهيه:
1 - روغن مايع را داغ كرده و قارچ را روي شعله متوسط 4 دقيقه تفت دهيد تا آب آن تبخير شده و كمي رنگ بگيرد، سپس كنار بگذاريد تا سرد شود.اسفناج را فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود، سپس با خمير راويولي مخلوط كرده و آنقدر ورز دهيد تا كاملا در خمير جذب شده و رنگ آن سبز شود.
2 - قارچ، سينه مرغ، پنيرها و تخممرغ را در يك كاسه مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.مانند دستورهاي قبلي خمير را پهن كرده و مايه را درون آن قرار دهيد و پس از بستن راويوليها، آنها را در آب جوش و نمك 15 دقيقه بپزيد.
3 - شصت میلیلیتر روغن مایع را در يك تابه داغ كرده و سير را در آن يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شود و كمي رنگ بگيرد. سپس تابه را از روي شعله برداشته و سبزيها را اضافه كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و پس از آبكش كردن راويوليها، سس سير را روي آن بريزيد.
نكته:
با استفاده از پودر پاپريكا يا پودر فلفل دلمهاي قرمز كبابي ميتوانيد راويولي قرمز تهيه كنيد. يكي، دو قاشق غذاخوري پودر پاپريكا يا 2 عدد فلفل دلمهاي قرمز براي مقدار خمیر د ستور مناسب است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)