● مواد لازم:
▪ گوشت چرخکرده؛ ۲۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده؛ یک عدد
▪ سیبزمینی رنده شده؛ یک عدد متوسط
▪ تخممرغ؛ یک عدد
▪ نمک و زردچوبه؛به میزان لازم
▪ آرد نخودچی؛یک قاشق غذاخوری
▪ پیاز سرخ شده؛دو عدد متوسط
▪ سیبزمینی ورقه شده؛دو عدد متوسط .
▪ گوجهفرنگی؛سه عدد متوسط
▪ گرد غوره؛ برای روی کتلت
▪ آب؛یک لیوان سرخالی
▪ ربگوجهفرنگی؛یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده، تخممرغ، سیبزمینی رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.
گلولهای به اندازه یک نارنگی برداشته و به صورت بیضی در دست پهن میکنیم و در کف تابه میچینیم. این نوع کتلت باید کلفتتر از کتلتهای معمولی باشد. حلقههای سیبزمینی و گوجهفرنگی را روی کتلتها چیده و پیاز سرخ شده را با گرد غوره روی کتلتها میریزیم.
یکی دو لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود. آب باقیمانده در تابه باید نصف لیوان باشد. مقداری رب گوجهفرنگی در آب مخلوط میکنیم و در حین پختن اضافه میکنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)