يورگن کلينزمن سرمربي آلماني تيم ملي آمريکا روز دوشنبه در گفت و گو با وب سايت رسمي فيفا به بررسي فوتبال دنيا پرداخته است.
کلینزمن در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که تیم ملی اسپانیا بهترین الگوبرای تیمش است و بارسلونا بهترین تیم دنیاست که از نظر او در حال متحول کردن دنیای فوتبال است.
کلینزمن در صحبتهایی گفت:« تیم ملی اسپانیا بهترین الگو برای تیمهای دنیاست و بارسلونا بهترین تیم دنیاست. آلمان و هلند تا حدودی در حال متحول کردن دنیای فوتبال هستند.چندی پیش در برزیل بودم و از ایده آنها برای آنکه از کاروان رشد و پیشرفت عقب نمانند خوشم آمد. شیوه شکل دهی بازیکنان و رشد و پیشرفتشتان مشابه با کشورهایی مثل اسپانیاست. آنها به همان شیوه ای که در اروپا و در لیگ قهرمانان اروپا تیمها در حال پیشرفت هستند به جلو می روند. باید به بررسی شیوه کارکرد آنها بپردازیم تا بتوانیم به سطح آنها رسیده و چنین سبک فوتبالی را تقلید کنیم.»
او در طول شش ماهی که هدایت تیم ملی آمریکا را در دست گرفته در وجهه های مختلفی به فعالیت پرداخته:« ما درحال دور شدن از فوتبال واکنشی هستیم تا خودمان را به فوتبال خلاقانه نزدیک کنیم. ما می خواهیم بتوانیم با بزرگان به رقابت بپردازیم. می خواهیم با تیمهای بزرگ دنیای فوتبال روبرو شویم و بتوانیم مثل آنها بازی کنیم. از همین رو باید سیستم کاری مان را تغییر دهیم. ما برنامه های فیزیکی و تکنیکی متعددی را پیش رو داریم. آمادگی فیزیکی و تاکتیکی؛ باید از هر نظر بهتر شویم. این اتفاقات در طول یک شب رخ نمی دهد.»
کلینزمن ادامه داد:« اگر مقابل اسپانیا یا بارسلونا بازی کنی و سعی کنی که بازی را در محوطه جریمه خودت ببندی و به دفاع بپردازی، ممکن است به یک پیروزی دست بیابی و شاید بازی مساوی شود ولی انها به احتمال قریب به یقین تو را شکست می دهند و به احتمال زیاد گلهای زیادی هم به ثمر می رسانند؛ هفت یا هشت یا ده گل.
کلینزمن از شاگردانش یک درخواست دارد:« ممکن است که حریف یک روز در روز بدش باشد و تو خوش شانس باشی ولی این دقیقا همان چیزی است که من می خواهم بگویم.آمریکا باید به فوتبال خلاقانه روی بیاورد.این درحالی است که پیش از این آمریکا نسبت به فوتبالی که دیگر تاریخ مصرف گذشته بود واکنش نشان می داد. هدف من به عنوان مربی تیم این است که به این بازیکنان یاد بدهم که شیوه برنامه ریزی برای این تیپ بازیها، برپایه بهبود در تک تک این جوانب و وجهه ها نهفته است.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)