صفحه 40 از 47 نخستنخست ... 30363738394041424344 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 467

موضوع: *^*^* زبان خوراكي ها *^*^*

  1. #391
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    تخم مرغ

    تخم مرغ (egg) در تخم مرغ 35 عنصر مختلف جمع آمده است . از زرده آن برای حفظ حافظه خود می توان استفاده کرد در رشد اطفال نقش موثری دارد برای مرض قند و زخم معده مفید و قوای از دست رفته را جبران می کند . تا کنون 16 نوع مواد سفیده ای در تخم مرغ کشف کرده اند که این مواد می توانند . قسمت اعظم احتیاجات بدن انسان را برای رشد و نمو و نوسازی عضلات تامین نمایند . چربی موجود در زرده تخم مرغ از سودمند ترین چربی ها بوده و پر ارزش ترین آنها سیتین نام دارد که غذای اصلی شبکه عصبی بدن انسان بوده و وجودش برای حفظ حافظه T قوای تفکر لازم و ضروری است . تخم مرغ با اینکه دارای کلسترول بوده و قاعدتاً بایستی چربی خون را زیاد کند سبب افزایش فشار خون نمی شود ، زیرا نوعی چربی در آن وجود دارد که حتی فشار خون را پایین می آورد زرده آن دارای فسفر زیاد است و دارای کلسیم زیاد و مقداری میتری ، کلر ، پتاسیم سدیم گوگرد و آهن می باشد .

    خواص تخم مرغ :
    اسید پانتوتینک در آن زیاد بوده و خوردن آن مانع ریزش مو و دارای هورمونهای جنسی و هرمونی شبیه انسولین بوده و خوردن آن برای مبتلایان به مرض قند خوب است .
    Sسینه را نرم کرده و از سرفه های خشک جلوگیری می کند.
    S مانع از خونریزی از سینه معده می شود .
    S برای کسانیکه که خون زیادی از آنها رفته و دچار ضعف شده پخته تخم مرغ با سرکه Sشکم را جمع می کند و برای معده مفید است .
    S مالیدن زرده و سفیده بر صورت جهت در آمدن ریش و بر سر جهت تقویت مو مخصوصاً موهای خشک سودمند می باشد.
    S سفیده تخم مرغ غذاییت زیادی داشته کمی دیر هضم است و خوردن آن با آرد جو برای جلوگیری از خونریزی معده و سینه مفید است .
    S مالیدن تخم مرغ مانع آفتابزدگی می شود .
    S پوست سخت آن را اگر کوبیده بر روی زخم بپاشید آنرا ضد عفونی می کند و اگر در سوراخ بینی بریزید خون دماغ را بند می آورد .
    برای شناسایی تازگی و کهنگی تخم مرغ کافی است یک محلول دوازده درصد آب نمک را در یک لیوان ریخته و آن را در آن بیندازید اگر در ته لیوان عمودی ایستاد تخم مرغ روز بوده و تازه است اگر وسط محلول معلق ماند دوسه روز از عمر آن می گذرد و اگر بالا آمد بیش از چهار روز از عمر آن می گذرد و اگر روی محلول افقی افتاد بسیار کهنه و فاسد است

    سیتن کلسترول و تری گلیسرید را کاهش می دهد .
    Ë سنگ کیسه صفرا را کوچک می کند و در برخی موارد حل و حذف می کند.
    Ë برای ترمیم حافظه و کاهش فراموشی در اشخاص سالخورده و حتی در جوانان کمک می کند .
    Ë برای درمان تصلب شرایین حتی در مراحل پیشرفته بسیار مقدی است.
    Ë انرژی صدری را آرام می کند و در برخی موارد کاملاً درمان می نماید .
    Ë خونریزیهای مفرط را کاهش می دهد .
    Ë برای کم خونی و ضعف عضلانی اثر شفابخش دارد .
    Ë در بیماری M.S اثر مفیدی نشان داده است .
    Ë در ناراحتی های مربوط به داء الرقرص و ناراحتی (Syndrome Gilles de tourette) آثار مثبت نشان داده است .
    Ë برای اختلا لات عصبی مغز و در مورد اختلا لات اعصاب کنترل و اعصاب محیطی مفید است .
    لسیتین در روغن سویا – زرده تخم مرغ بمیزان قابل استخراج وجود دارد . ارزشمند ترین خاصیت لسیتین توانایی آن برای کاهش جزء مضر کلسترول همین LDL است زیرا کلسترول تنها با بودن در مجاورت لسیتین و اسید لینولئیک در خون حل می شود . به ا صطلاح فنی لسیتین در خون مانند یک امولسی فایر عمل می کند موجب می شود که مولکولهای درشت چربی شکسته و به مولکولهای خیلی ریز تبدیل شود و به آسانی از داخل رگها عبور کند و رسوب ننماید . لسیتین یک ماده روغنی از فسفر است و فسفر از نظر توانایی که برای کاهش جزء بد کلسترول LDL دارد مورد توجه خاص است . لسیتن به ترمیم ضعف حافظه وهمچنین برای ضعف شدت یادگیری و قوای فکری در اشخاص سالخورده و رقیق کردن و به جریان انداختن کلسترول در رگها کمک می کند.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  2. #392
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    مزیتهای استفاده از پودر تخم مرغ

    حجم کم ٬ قابلیت نگهداری بالا و سهولت جابجایی این امکان را فراهم می سازد که بجای نیاز به خرید روزانه تخم مرغ تازه با تناوبهای زمانی طولانی تر اقدام به خرید پودر تخم مرغ نمود.پودر تخم مرغ را می توان به سادگی و سریع در فرمولاسیون تولید محصولات بکار برد که این امر باعث سهولت و افزایش سرعت تولید می شود.

    سهولت استفاده از پودر تخم مرغ باعث کاهش هزینه های حمل و نقل ٬ کارگری و تجهیزات مربوط به نگهداری ٬ شستشو شکستن جداسازی و غیره . . . می گردد.

    خواص کاربردی زرده و سفیده تخم مرغ متفاوت بوده و تولید کنندگان در صورت استفاده از پودر تخم مرغ امکان انتخاب هر کدام از این دو ماده را به تنهائی داشته و با مشکل مصرف فراوردهای مکمل مواجه نخواهند بود.

    میزان ترکیبات غذائی پودر تخم مرغ دارای یکنواختی و ثبات بیشتری نسبت به تخم مرغ تازه بوده که باعث سهولت در محاسبات فرمولاسیون محصولات می گردد.

    پوسته تخم مرغ حاوی تعداد زیادی باکتریهای بیماریزا از جمله سالمونلا است که حتی محتویات تخم مرغ سالم نیز نسبت به آنها مصون نیست و استفاده از تخم مرغ تازه در صنایع غذائی با خطر انتقال آلودگی همراه می باشد . پودر های تخم مرغ در شرایط کاملا بهداشتی و با بکارگیری تکنولوژی مدرن روز ومطابق بااستانداردهای جهانی تهیه گردیده وعاری ازهرگونه آلودگی می باشد واستفاده ازآنها احتمال آلودگی محصول رابه حداقل می رساند.

    کنترل کیفیت تخم مرغ خریداری شده ازلحاظ سلامت ودرصد ترکیبات ٬ نحوه شستشو ٬ شکستن و جداسازی تخم مرغ از وظایف مهم و مشکل مسئولین کنترل کیفی در واحدهای تولیدی به منظور حفظ سلامت و یکنواختی محصول است که جایگزین کردن پودر تخم مرغ می تواند باعث سهولت کار و آسودگی خیال مصرف کنندگان گردد

    دفع ضایعات حاصل از تخم مرغ ( پوسته ٬ تخم مرغهای شکسته ٬ تخم مرغهای فاسد ٬ ) و فروش کارتن و شانه بجای مانده به بهای ناچیز از یکدیگر مشکلات مصرف کنندگان تخم مرغ تازه است که با جایگزین شدن پودر مرتفع می گردد

    موارد مصرف پودرهای تخم مرغ
    کیک ٬ کلوچه و بیسکوئیت : ایجاد بافت ٬ طعم و رنگ بهتر همراه با افزایش ارزش غذائی و ماندگاری
    فرآوردهای گوشتی : افزایش قدرت جذب آب ٬ بهبود خواص ظاهری و فیزیکی محصول
    ماکارونی : ماکارونی تخم مرغی در حین پخت دارای لعاب کمتر و افزایش حجم بیشتری است
    سس سازی : خواص امولسیفایری پودر تخم مرغ باعث یکنواختی بافت در سس می شود
    بستنی : حفظ استحکام بافت بستنی در دمای معمولی و ظاهر بهتر بستنی پس از ذوب و طعم بهتر
    گز سازی : پودر سفیده تخم مرغ با تولید کف فراوان موجب افزایش حجم و ارزش غذایی گز می شود .
    مکمل های ورزشی و غذاهای رژیمی : پروتئین پودر سفیده تخم مرغ با داشتن کلیه اسیدهای آمینه ضروری٬ یک پایه پروتئینی عالی در تهیه این محصولات است
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  3. #393
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    منابع غذایی تخم مرغ

    پروتئین
    تخم مرغ منبع خوبي از پروتئين، ويتامين ها و املاح ضروري است و مي تواند به عنوان يك ماده غذايي مهم در برنامه غذايي افراد وجود داشته باشد. نيازهاي تغذيه اي افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.

    چربي ها
    10.8 درصد تخم مرغ را چربي تشكيل مي دهد كه در زرده آن وجود دارد و كمتر از 0.05 درصد آن در سفيده موجود است. بر اساس تحقيقات 11 درصد اسيدهاي چرب تخم مرغ از نوع اسيدهاي چرب غيراشباع پلي( با چند باند دوگانه)، 44 درصد از نوع اسيدهاي چرب غيراشباع مونو( با يك باند دوگانه) و 29 درصد از نوع اسيدهاي چرب اشباع است.
    كلسترولكلسترول و لسيتين، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ مي باشند و براي ساختمان و عملكرد سلول هاي بدن ضروري اند. كلسترول قابليت انعطاف و نفوذپذيري غشاي سلول هاي بدن را حفظ مي كند. همچنين بعنوان يكي از اجزاء تشكيل دهنده مواد چربي است كه باعث نرمي پوست مي شوند.كلسترول براي توليد هورمون هاي جنسي، كورتيزول( هورمون غدد فوق كليوي)، ويتامين D و نمكهاي صفراوي در بدن لازم است. براساس اطلاعات حاصله از آخرين تحقيقات به عمل آمده توسط انجمن قلب امريکا، کميسيون بين المللي تخم مرغ و دانشگاه آريزونا مشخص شده است که کلسترول دريافتي از راه غذا و کلسترول موجود در خون با هم يکي نيستند به عبارت ديگر کلسترول موجود در غذاي مصرفي به طور خودکار به کلسترول خون افزوده نمي شود قسمت اعظم کلسترول خون در داخل بدن سنتز مي شود.
    به موازات افزايش ميزان کلسترول دريافتي از غذا، ميزان سنتز کلسترول در بدن کاهش مي يابد که اين روند به تثبيت وضعيت کلسترول پلاسما کمک مي کند لازم به ذکراست که چربيهاي اشباع شده موجود در غذا بيشترين تاثير را بر روي سطح کلسترول خون مي گذارند و دراين بين کلسترول غذا نقشي ندارد طبيعي است وقتي که چربيهاي اشباع نشده جايگزين چربيهاي اشباع شده شوند، کلسترول خون پايين مي آيد.
    نکته قابل توجه آن است که قسمت اعظم چربيهاي موجود در زرده تخم مرغ ،از نوع غيراشباع هستند و هيچ ارتباطي با افزايش کلسترول ندارند بنابراين از کلسترول تخم مرغ نهراسيد و روزانه يک عدد تخم مرغ مصرف کنيد.
    لسيتين نيز در انتقال چربي خون و در متابوليسم كلسترول نقش دارد. با توجه به مطلب بالا و مطالعات گوناگوني كه در اين زمينه انجام شده است، مي توان به ارزش غذايي تخم مرغ به عنوان منبع غني پروتئين ونيز ساير املاح و ويتامين ها پي برد.
    به خصوص در دو گروه از افراد كه نياز به پروتئين بيشتري در برنامه غذايي روزانه اشان دارند، مصرف تخم مرغ بيشتر لازم است:

    1-در ورزشكاران كه نياز به افزايش عضلات دارند .
    2-در كودكان و نوجوانان كه در سن رشد هستند.
    براي كودكان از 9 ماهگي تا 1 سالگي: يك زرده كامل تخم مرغ يك روز در ميان و از 2 سالگي به بعد براساس ميل كودك 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز است.
    افراد بالغ نيز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته هستند.
    حتي در افرادي كه كلسترول خونشان بالاست نبايستي مصرف تخم مرغ را قطع كرد و اين افراد مي توانند 3-2 عدد در هفته دريافت كنند.
    زيرا با كاهش دريافت كلسترول از طريق غذا ، سنتز داخلي كلسترول در بدن افزايش يافته و حتي ممكن است بيشتر از قبل شود. نكته قابل توجه اين است كه بيشتر چربي هاي موجود در تخم مرغ از نوع غير اشباع هستند و هيچ ارتباطي با افزايش كلسترول خون ندارند.
    تخم مرغ ماده غذايي پرانرژي و خوشمزه است كه در انواع غذاها و شيريني هااستفاده مي شود. در زرده تخم مرغ مقدار زيادي فسفر وجود دارد. كلسيم ، پتاسيم ، آهن و ويتامينهاي A-d-e-k مواد مهم موجود در تخم مرغ هستند. كساني كه داراي چربي خون مي باشند نبايد در مصرف زرده تخم مرغ افراط كنند زيرا زرده حاوي كلسترول زيادي است.
    خشك نمودن پوست تخم مرغ اهميت زيادي در نگهداري آن دارد زيرا رطوبت زياد موجب فساد اين ماده غذايي مي گردد. هيچ وقت تخم مرغ را دركنار سبزيها و ميوه ها قرار ندهيد زيرا رطوبت موجود در سبزيها ،موجب فساد تخم مرغ مي گردد.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  4. #394
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    مصرف تخم مرغ ارتباطي با بيماري هاي قلبي ندارد.

    ژاپن واسپانيا با بالاترين مصرف سرانه تخم مرغ درجهان كمترين ميزان مرگ ومير ناشي از بيماريهاي قلبي وعروق را دارند.

    پروتيين هاي موجود درتخم مرغ موجب كاهش آب مرواريد وضايعات چشمي در افراد مسن مي شود.

    برخلاف باورعمومي آخرين دستاوردهاي علمي درجهان نشان مي دهد، مصرف زياد تخم مرغ ، كارآيي قلب را كاهش نمي دهد وموجب بيماريهاي قلبي و عروقي نمي شود. درتحقيقات اخير انجمن پزشكان آمريكا آمده است: >باتوجه به نقش باارزش تخم مرغ درتغذيه انسانها متأسفانه دردهه ۱۹۸۰ تأكيد بيش از حد بركلسترول موجود در تخم مرغ و ارتباط بيماريهاي قلبي و عروقي (cvd) با افزايش كلسترول پلاسما، مانع از توجه بسياري از موادمغذي موجود در تخم مرغ شد و روز به روز از مصرف سرانه آن كم شد.<هرچند كه درايران كاهش مصرف تخم مرغ به اندازه كاهش كشورهاي پيشرفته نبود اما شتاب معقول را هم نداشت.

    تحقيقات دركشورهاي پيشرفته نشان مي دهد هيچ رابطه اي بين مصرف تخم مرغ وبيماريهاي قلبي و عروقي وجود ندارد. آزمايش هاي ۱۴ساله بر روي ۱۷هزارو۷۰۰زن ومرد درآمريكا نشان مي دهد تفاوتي در بروز بيماري قلبي بين افرادي كه كمتر از يك تخم مرغ در هفته مي خورند با افرادي كه روزانه بيش از يك تخم مرغ مصرف مي كنند وجود ندارد. اين تحقيقات در تاريخ ۲۱ آوريل ۱۹۸۹ درنشريه انجمن پزشكان آمريكا به چاپ رسيد.در تحقيقات مؤسسه تحقيقات چربي >فارمينگهام <نيز هيچ رابطه معني داري بين ميزان كلسترول غذا و احتمال بروز بيماريهاي قلبي (با چربيهاي اشباع شده درچربي كل مصرفي از نوع ليپوپروتيين با وزن مخصوص پايين «l.d.l») وجود ندارد. بلكه آنچه كه موجب بيماريهاي قلبي و عروقي مي شود، افزايش نسبت H.d.l بر L.d.l است كه اين نسبت با مصرف تخم مرغ و با احتمال افزايش كلسترول درپلاسماي خون رقم ۳‎/۶۵ را نشان مي دهد. علاوه بربي تأثيربودن كلسترول تخم مرغ بر بيماريهاي قلبي و عروقي نقش مثبت «بتاكاروتن و آلفاتوكوفرول» موجود در تخم مرغ براي پيشگيري از برخي سرطانها به اثبات رسيده است.

    نتايج آماري نشان مي دهد، بيشترين مصرف سرانه دركشورهاي ژاپن ۱۹‎/۹كيلوگرم و اسپانيا ۱۷كيلوگرم تخم مرغ درسال است و همين كشورها داراي كمترين ميزان مرگ وميرناشي از بيماريهاي قلبي و عروقي هستند. اين تحقيق تأكيد دارد مصرف كم تخم مرغ عامل افزايش وقوع بيماري قلب و عروق نيست. (طبق آمار وزارت جهاد كشاورزي وسازمان برنامه و بودجه مصرف سرانه تخم مرغ درايران ۷تا ۸‎/۴ كيلوگرم درسال است).همچنين «لوتئين وزاگزنتين» موجود در زرده تخم مرغ نقش بسيار مهم دركاهش آب مرواريد و ضايعات چشمي ناشي ازافزايش سن را دارد. كولين موجود در تخم مرغ هم در رشد مغز جنين، نوزادان ، كودكان و نوجوانان نقش حياتي دارد و حافظه را تقويت مي كند.اخبار مثبت دهه ۹۰ درباره تخم مرغ موجب شده است كه كشورهاي پيشرفته مصرف سرانه را از نيمه دوم دهه ۹۰ افزايش دهند بطوري كه در اوايل دهه ۸۰ مصرف سرانه تخم مرغ درآمريكا از ۲۴۰عدد به ۳۰۰عدد درسال افزايش مي دهد.انجمن قلب ايالت متحده آمريكا براين باوراست كه كلسترول موجود درتخم مرغ عامل وقوع بيماريهاي قلبي نيست ودر راهنماي تغذيه سال ۲۰۰۰ اين انجمن مصرف يك تخم مرغ در روز را مجاز دانسته است.

    اين راهنما تا پيش از اين مصرف حداكثر ۳عدد تخم مرغ در هفته را مجاز دانسته بود
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  5. #395
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    تخم مرغ براي كودكان غذايي مناسب است

    گروه صنايع كشاورزي ـ تخم مرغ غذاي كامل براي يك فرد مي باشد زيرا سرشار از پروتئين و داراي مواد سفيده اي است. رقيه سكوتي فر كارشناس صنايع غذايي وزارت جهاد كشاورزي با بيان اين مطلب گفت : تخم مرغ علاوه بر پروتئين و مواد سفيده اي داراي مواد معدني از جمله ، كلسيم، فسفر، آهن ، كلر و گوگرد ، ويتامين هاي گوناگون ، مواد آلي ، مواد چربي و كمي قند است . وي گفت : به طور كلي ساختمان تخم مرغ داراي 35 عنصر مختلف مي باشد . وي تصريح كرد: زرده تخم مرغ سبك و طبيعت آن گرم است و سفيده سنگين و با طبيعتي سردتر مي باشد و طبيعت پوسته خارجي آن هم سرد و خشك است . وي افزود : تخم مرغ خام زود هضم و تخم مرغ نيم بند(عسلي) و آب پز(سفت) دير هضم مي باشد.

    وي در ادامه اظهار داشت : هيچگاه تخم مرغ را از قبل نشوئيد ، زيرا لعاب عادي كه روي پوست تخم مرغ وجود دارد ، خود قشر محافظ خوبي در مقابل هوا و عوامل فاسد كننده ديگر است . وي گفت : وجود نوعي چربي در تخم مرغ فشار خون را پايين و خوردن آن توسط مادران باعث افزايش شير آنها خواهد شد و همچنين براي كودكان در حال رشد و نمو غذايي بسيار مناسب مي باشد . وي افزود : در زرده تخم مرغ تمام ويتامين ها به استثناي ويتامين (ث) وجود دارد . وي گفت : اشخاص سالخورده به علت كلسترولي كه در تخم مرغ وجود دارد ، بايد در مصرف آن احتياط كنند . وي در ادامه خاطر نشان كرد: هيچگاه در يك وعده غذايي تخم مرغ و ماهي را با هم مصرف نكنيد زيرا آن دو وقتي در شكم جمع شوند ، نقرس ، قولنج ، بواسير و درد دندان توليد مي كنند. وي در ادامه افزود : رايج ترين روش نگهداري تخم مرغ ها استفاده از دماي كم ، درجه حرارات خنك سازي پوسته تخم مرغ است.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  6. #396
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    مصرف روزانه تخم مرغ سلامت چشم ها را تضمین می کند

    محققان " مزرعه سنگ چون " در سنگاپور به یافته های جدیدی در باره ارتباط مصرف تخم مرغ غنی شده با " لوتنین" و بیماری استحاله لکه زرد چشم دست یافتند

    به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری مهر ، مصرف روزانه یک تخم مرغ به حفظ سلا مت چشم ها کمک می کند و اگر تخم مرغ با ماده ای به نام" لوتئین " غنی شده باشد می تواند از بروز نابینایی پیشگیری کند

    " لوتئین" یک رنگدانه زرد است که به طور طبیعی در زرده تخم مرغ ، هویج و ذرت یافت می شود و از بروز بیماری" استحاله لکه زرد" چشم پیشگیری می کند . این بیماری د ومین علت مهم نا بینایی د ر جهان به شمار می رود

    در انسان ماده آنتی اکسیدان " لوتئین " در لکه زرد یافت می شود . لکه زرد مرکز بسیار حساسی در شبکیه چشم است که چشم به کمک آن جزئیات تصاویر را می بیند .

    " لوتئین " پرتو های مضر نور را تصفیه می کند و کاهش آن باعث آسیب پذ یری بیشترلکه زرد در برابر صدمات ناشی از پیری یا نزدیک بینی شد ید می شود

    تخم مرغ های غنی شده با " لوتئین " می توانند تا 5 برابر میزان طبیعی ، " لوتئین " داشته باشند . هر یک از این تخم مرغ ها می توانند یک پنجم مقدار لازم برای بدن را در روز تامین کنند . مقدار نیاز روزانه یک فرد بالغ به " لوتئین " 6 میلی گرم می باشد

    به تازگی محققان سنگاپوری د ر" مزرعه سنگ چون" به منظور افزایش مقدار " لوتئین " در تخم مرغ ، به مرغ ها خوراک ذرت یا سویا داده اند که با " لوتئین " جامد استخراج شده از گل همیشه بهار یا سایر گیاهان ، غنی شده بود .
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  7. #397
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    تخم مرغ فراتر از غذا

    تخم مرغ فراتر از غذا تخم مرغ ماده غذايي شناخته شده اي است كه از نظر كيفيت بعد از شير مادر و در رتبه دوم قرار مي گيرد. تخم مرغ نه تنها يكي از با كيفيت ترين منابع پروتئيني است بلكه تقريبا" داراي تمامي ويتامينها (بجز ويتامين C) و مواد معدني مورد نياز بدن انسان است. به عبارت ديگر، تخم مرغ بهترين منبع پروتئيني است كه حاوي ويتامينها و مواد معدني ضروري نيز است كه به عالي ترين وجه ممكن بسته بندي شده است . آنچه كه هميشه در مورد تخم مرغ در ذهن متصور مي شود خاصيت تغذيه اي آن است وليكن تخم مرغ داراي اثرات ديگري نيز مي باشد كه اين ماده پروتئيني با ارزش را از ساير مواد غذايي مجزا مي سازد. كه مواردي كه در ذيل آمده است از آنجمله اند:

    1- مصرف يك تخم مرغ درروزبه حفظ سلامت چشم هاكمك مي كندواگرتخم مرغ باماده "لوتئين "غني شده باشدمي تواندازبروزنابينايي نيزپيشگيري كند‏.‏ ‏.‏ لوتئين يك رنگدانه زردرنگ است كه بطورطبيعي درزرده تخم مرغ ,ذرت و هويج يافت مي شودوازبروزاستحاله ماكولاچشم پيشگيري مي كند محققان به منظورافزايش مقدارلوتئين تخم مرغ ,به مرغهاخوراك ذرت ياسويادادندكه بالوتئين جامداستخراج شده ازگل هميشه بهارو سايرگياهان غني شده بود.

    2- يك گروه از محققان آمريكايي موفق شدند يك ژن خارجي را وارد دي ان اي(DNA) جنين مرغ كنند. هنگامي كه اين جنين مرغ به سن بلوغ برسد مي تواند تخمهاي بگذارد كه داراي پروتئيني است كه همان ژن خارجي آن را كدگذاري كرده است. دانشمندان پروتئينهاي دارويي رااز سفيده اين تخم مرغها جدا مي كنند و به صورت دارو در اختيار بيماران قرار مي دهند. هر كدام از اين تخم مرغها مي تواند حاوي 17 ميلي گرم يا بيشتر از پروتئين با خواص دارويي مورد نظر باشد كه براي چند نوبت مصرف يك بيمار كافي است.3- غني سازي تخم مرغ با اسيدهاي چرب غير اشباع n-3موجب افزايش مقادير اين مواد در رژيم غذايي روزانه افراد مي گردد و بدليل اينكه متابوليت هاي عوامل مذكور در بدن انسان آثاري همانند كاهش ويسكوزيته و فشار خون ، كاهش تجمع پلاكتها و بي نظمي هاي قلبي دارند و نيز موجب پايين نگاه داشتن سطح تري گلسيريد خون مي شود, بنا براين افزايش مصرف اسيدهاي چرب غير اشباع n-3 از طريق تخم مرغ هاي غني شده موجب بهبود وضعيت سيستم ايمني و پيشگيري از بيماريهاي قلبي مي گردد.

    4- تجويز زرده تخم مرغ داراي عوامل ايمني زاي ضد كانديدا در بيماراني كه دچار اگزما و آلزايمر بودند در بهبود آنها تاثيرات مثبت داشته است. اين مطالعه در آمريكا صورت گرفته است.

    5- طي آزمايشي مرغها را جهت توليد تخم مرغهاي حاوي پادتن ضد ايدز در معرض ويروس HIV قرار دارند. استحصال پادتن از اين تخم مرغها جهت درمان افراد آلوده بعنوان يك طرح مطرح است.6

    - دانشمندان هندي بزودي خواهند توانست از تخممرغ براي درمان مارگزيدگي استفاده كنند. سوبا رائو مدير علمي بنياد تحقيقات علمي ويتال ماليا در بنگلور گفت شيوه جديد، شامل گرفتن پادتن از تخمكهاي مرغ براي ساختن پادزهر است. تخمكهاي مرغ در زرده تخممرغ متمركز شده است.

    7- ليزوزيم، آويدين و فسفوتين و ساير مواد شيميايي راكه سودمندي آنها جهت بهبود زندگي انسان شناخته شده استرا مي توان از تخم مرغ استخراج نمود. اسيد سياليك و سيال اوليگو ساكاريد ها كه از اجزا مهم شير مادر در انسان بوده و اولين خط دفاعي بر عليه اجرام بيماريزا، ويروسها و سموم را ايجاد مي نمايند را ژاپنيها در مقياس تجاري از تخم مرغ جدا نموده اند. كاربرد سيال اوليگوساكاريدهاي استخراج شده از زرده تخم مرغ، جهت ممانعت از عفونت روتاويروس ، كه يكي از عوامل اصلي گاستروآنتريت نوزادان مي باشد، گزارش شده است.

    8- محققين جهت كنترل بيماري تورم ********** در گاو از زرده تخم مرغ خشك شده استفاده نموده اند كه بوسيله مرغهاي ايمن در برابر استافيلوكوكسي ها و استرپتوكوكسي ها توليد گشته است.

    9- طبق يافته هاي جديد محققان، زناني كه در طول دوران نوجواني خود تخم مرغ بيشتري نسبت به همسالان خود مصرف كرده باشند در خطر كمتري از نظر ابتلا به سرطان سينه هستند .طبق نظر پژوهشگران دانشگاه هاروارد تخم مرغ به علت سطح بالاي آمينو اسيدهاي ضروري ويتامينها و مواد معدني باعث محافظت فرد در برابر سرطان سينه ميشود. محققان عنوان كرده اند كه دليل اين مساله ممكن است اين باشد كه تخم مرغ با اتصال به هورمون جنسي استروژن در دستگاه گوارش باعث بروز چنين اثري در كاهش سرطان ميشود.

    10- همچنين در كتب قديمي طب نيز از خواص درماني تخم مرغ صحبتهاي زيادي بعمل آمده است كه بعضي از آنها به شرح زير است: مطابق آنچه در كتب طب سنتي آمده است ماليدن تخم مرغ پخته مخلوط با زعفران جهت تسكين درد و ورم بواسير و با عسل جهت بر طرف شدن كك مك و آثار سياهى جلد(پوست) نافع است و چون چهار تا پنج عدد زرده را با زيره كرمانى و گل بابونه پس از كوبيدن مخلوط كرده ، بر پارچه آب نديده بمالند و آنرا روى آتش ملايم گرم كرده ، بر كمر ببندند درد آن را تسكين مى دهد و چون زرده را گرم كرده روى دمل بگذارند و روى آن پارچه اى بچسبانند، باعث سرباز كردن آن شده و زخم آن را التيام مى دهد.

    11- دانشمندان به‎‎ كمك‎ پوسته تخم‎ مـرغ به‎ ميزان‎ فشار و نوع انفجارهواپيماها پـي‎ بردند. به‎‎‎ نوشته نشريه علمي‎ ويسن‎‎ شافت‎ آلمـان در اينترنت‎‎, محققان‎ با ساخت يك‎ نمونه‎‎ شـبيـه سازي‎ شده‎‎‎ باپوسته تخم‎ مرغ به ارتباط ميان‎ فشار انفجار و تعداد ذرات‎ و اجزا به‎ جـاي‎ مانده‎ از انفجار پي‎ بردند. اين‎‎ پژوهشگران با انفجار پوسته‎ تخـم‎ مـرغ در هوا توانستند ازميزان‎ بزرگي‎, اندازه‎ و شكل‎ قطعات‎ و تكه‎‎‎ هاي‎ شكسته شـده مـوجـود, فشار, شدت‎ و نوع انفجار را تعيين‎ كنند. به‎‎ گفته هانس‎ يورگن‎‎ هرمان و همكارانـش‎ در دانشگاه‎‎‎‎ اشتوت‎‎ گارت نمونه شبيهسـازي‎ شـده مي‎ تواند پس‎ از انفجار هواپيماهـا مـشخـص‎ كند كه‎ علت‎ انهدام‎ هواپيما, آتـش‎ سـوزي‎ و يا بمب‎ گذاري‎ بوده‎ است‎. دانشمندان‎‎ براي‎ اين كار ابتدا مـحتـويـات‎ تخم‎ مرغ را خالي‎ و پوسته‎ آن‎ را خشك‎ و سپس‎ آن‎‎ را با تركيبـي‎ از هيـدروژن و هـوا پـر كردند و اين‎ تركيب‎ گازي‎ را آتش‎ زدند. پژوهشگران‎ سپس‎ آنها را بـه‎ كمـك‎ پـرتـاب‎ كننده‎ هايي‎ روي‎ ديوار يا كف‎ زمين‎ پـرتـاب‎ كردند. پژوهشگران‎ تكه‎‎ها و اجزا پوسته تخم‎ مرغ ها را جمع‎ و از لحاظ ميزان‎ و تعداد بـزرگـي‎, آنها را بررسي‎ كردند. دانشمندان‎ پس‎ از بررسي‎ هاي‎ خود دريافتند, انفجارها در مقايسه‎ با ضربات‎‎ سخت و شديد, اجزا و تكه‎ هاي‎‎ بيشتر و كوچكتري توليد مي‎ كنند. به‎‎ عبارت‎ ديگر هرچه فشار انفجـار بيـشتـر باشد به‎ همان‎ نسبت‎ ويراني‎‎ و خرابي بيشتـر است‎‎ و به‎‎ همان‎ نسبت نيز اجزا و تكـه هـاي‎ بزرگ‎ اما كمتري‎ تشكيل‎ مي‎ شوند. به‎‎‎ گفته پژوهشگران‎‎‎ اين دانـشگـاه, ميـزان بزرگي‎‎ اين‎ اجزا مي تواند با يـك‎ معـادلـه‎ رياضي‎ محاسبه‎ شود. به‎ كمك‎ چنين‎‎ معادلاتي‎‎ پيش‎ از اين براي‎ پـي بردن‎‎ به‎‎‎ ميزان كميت‎ شيشه هاي‎ شكسته و يـا خرده‎‎‎ سنگ‎ استفاده مي‎ شده است‎. ارتباط ميان‎ فشار و بزرگي‎ اجـزا نـه‎ فقـط براي‎‎‎ تخم‎ مرغ بلكه‎‎ براي پوشش‎ هاي بستـه و محفوظ ديگر نظيـر تـانكـرهـاي‎ گـاز و يـا هواپيماها نيز مهم‎ و تعيين‎ كننده‎‎ است‎ بـه شرط آنكه‎‎ پس‎ از وقوع يك‎ سانحه هوايي‎ و يا انفجار گاز, اجزا و تكه‎ هاي‎ كافي‎ در محـل‎ يـافت‎ شود, مي‎ توان‎ به‎‎‎ كمـك‎ نمونـه پوسته تخم‎ مرغ علت‎ انفجار را بيان‎ كرد.

    12- تخم مرغ و چسب هاي تاريخي تاريخچة ساخت و كاربرد چسب به دوران ماقبل تاريخ برمي گردد، يعني به زماني كه انسانها در غار زندگي مي كردند. نقاشي هاي كشف شده برروي ديوار غارها نشان مي دهد اجداد هنرمند و غارنشين بشر امروز براي نقاشي كردن، رنگهاي مورد نظر خود رابا تخم مرغ، خون خشك شده و شيرة گياهان مخلوط مي كردند تا خاصيت چسبندگي پيدا كند و بر روي سنگها بهتر بنشيند. بعدها مصريان باستان و ساير تمدنها ياد گرفتند كه براي تهيه چسب هاي محكمتر، پوست و استخوان حيوانات را بجوشانند تا به مواد چسبنده بهتري دست پيدا كنند. امروزه ديگر از چسبهاي طبيعي كمتر استفاده مي شود وچسبهاي بسيار محكم از تركيبات شيميايي ساخته مي شوند و بعضي حتي تا چند تن فشار را به راحتي تحمل مي كنند.

    13- نقش تخم مرغ در رژيم هاي غذايي بعد از عمل جراحيرژيم غذايي مايعات غليظبيماراني که دوران حاد بيماريها را تا حدودي سپري نموده اند، با بهبودي نسبي خود مي توانند از رژيم غذايي مايعات غليظ استفاده نمايند.مواد مجاز در اين رژيم غذايي علاوه بر مايعات مجاز در رژيم غذايي مايعات رقيق شامل مواد ديگري مي شود که تدريجا مي توان وارد برنامه غذايي بيمار نمود. اين مايعات شامل شير بدون چربي، شير معولي، مخلوط شير و تخم مرغ و سوپ هاي تهيه شده از گوشت تازه، حبوبات يا غلات و سبزي مي باشد. اين سوپ ها پس از آماده شدن بايد صاف شوند و سپس مصرف شوند. بايد دقت شود که اين مايعات تدريجي و با حجم کم وارد برنامه غذايي بيمار شود و به تدريج حجم مايعات هر وعده را افزايش داده و فاصله وعده ها را زيادتر کرد، تا اينکه به 6 وعده در شبانه روز برسد. در صورتي که بيمار منعي در مصرف خامه نداشته باشد مي توان به مايعات مجاز در اين رژيم غذايي خامه اضافه نمود و به اين ترتيب کالري دريافتي بيمار را افزايش داد در صورتي که بيمار بتواند رژيم غذايي مايعات غليظ را به خوبي تحمل نمايد با بهبودي بيشتر و کاهش عوارض بيماري مي تواند از رژيم هاي غذايي نرم که رژيم کامل تر است استفاده کند
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  8. #398
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    تخم قزل آلا، سرشار از پروتئين

    وقتي صحبت از يک محصول دريايي بسيار گران قيمت و پرانرژي به ميان مي آيد، بسرعت نام «خاويار» درذهنمان نقش مي بندد.

    اين تخمهاي کوچک ارزشمند علاوه بر آن که سرشار از پروتئين است ، به دليل داشتن غلظت بالاي اسيدهاي چرب مي تواند از افسردگي و بيماري هاي قلبي عروقي نيز جلوگيري کند. شايد باور نکنيد، ولي اين محصول غذايي که ايران و روسيه از بزرگترين و باسابقه ترين توليدکنندگان آن در جهان به شمار مي روند، آنقدر گران قيمت است که حتي بسياري از دست اندرکاران شيلات نيز موفق به تناول آن نشده اند؟!

    با اين حال براي نخستين بار در ايران طرحي براي توليد خاويار از تخم ماهي قزل آلاي رنگين کمان اجرا شده است که علاوه بر تامين پروتئين حيواني لازم در چرخه غذايي ، مي تواند لذت چشيدن طعم خاوياري لذيذ و درعين حال بسيار ارزان تر را تحقق بخشد...خاويار به دليل کمياب بودن ، قيمتي بسيار بالا دارد. اين ماده غذايي انواع مختلفي دارد و به رنگهاي سياه ، سبز، قهوه اي و بندرت به رنگ زرد يا خاکستري ديده مي شود. اندازه دانه هاي خاويار نيز با توجه به نوع ماهي آن متفاوت است.مهمترين ماهي هايي که از آنها خاويار توليد مي شوند، عبارتند از ماهي خاويار (Sturgeon)، پادل (Paddle Fish)، ماهي آزاد (Salmon)، ماهي پرنده (Flging Fish)، اردک ماهي (Pike) و قزل آلا (Trout).

    بهترين نوع ماهي که خاوياري با کيفيت عالي را مي توان از آن به دست آورد، همان ماهي خاويار است. اين ماهي از نوع ماهي هاي استخواني است. در جهان حدود 20 نوع مختلف از اين ماهي شناخته شده که 5 نوع آن در درياي خزر زندگي مي کنند و از 3نوع آن نيز حدود 90 درصد از خاويار جهان توليد مي شود. خزر، گنجينه اي از خاويار سه گونه ماهي خاوياري خزر که 90 درصد از خاويار جهان را تامين مي کنند، عبارتند از:

    Beluga :از نظر فيزيکي بزرگترين ماهي خاويار و بسيار درنده است. بعضي از انواع اين ماهي حدود 1000 کيلوگرم وزن دارند و طول آنها به بيش از 4 متر مي رسد. به طور کلي 15 درصد وزن اين ماهي مربوط به خاويار آن است. رنگ خاويار اين نوع ماهي خاکستري روشن و يا تيره است.

    Osetra: حدود 200 کيلو وزن دارد و طول آن تقريبا 2 متر است. البته بعضي از انواع آن حدود 20 تا 80 کيلو وزن دارند. رنگ خاويار اين نوع ماهي ، قهوه اي تيره ، خاکستري و يا طلايي است. خاويار اين نوع ماهي طعمي شبيه به «جوز» دارد و به همين دليل از ديگر انواع قابل تمايز است.

    Seuroge: ظريف ترين و کوچک ترين نوع ماهي خاوياري است که طولي حدود 5/1 متر دارد و وزن آن بندرت به بيش از 25 کيلو مي رسد. رنگ خاويار اين ماهي ، خاکستري بسيار تيره است. به طور کلي عمر ماهي هاي خاوياري بسيار طولاني است و طبق بررسي هاي صورت گرفته تا 100 سال هم مي رسد.

    گوي هاي کوچک سرشار از پروتئين خاويار يک ماده غذايي پرانرژي است که طعم و بويي بسيار خوشايند دارد. به طور عمده پروتئين موجود در خاويار متشکل از اسيدهاي آمينه آرژنين ، هيستامين ، ايزولوسين ، ليزين و ميتونين است. چربي موجود در خاويار نيز به 2 دسته عمده تقسيم مي شود که عبارتند از 25 درصد کلسترول و 75 درصد لستين. مطالعات وسيع نشان داده است که مصرف خاويار از ابتلا به بيماري افسردگي و بيماري هاي قلبي عروقي پيشگيري مي کند؛ چرا که در خاويار غلظت اسيدهاي چرب از نوع امگا 3بسيار بالاست. بعلاوه خاويار غني از ترکيبي به نام «ctacosand»است که نوعي الکل چرب با زنجيره بلند است و در بدن به اسيدهاي چرب تبديل مي شود. اين اسيدهاي چرب به دست آمده در سنتز ميلين (پوشش سلول عصبي) نقش بسزايي ايفا مي کند. به همين دليل مصرف خاويار در سلامت سلول هاي عصبي بسيار موثر است. در کشورهايي که ماهي و خاويار در عادات غذايي مردم جايگاه ويژه اي دارد، ميزان ابتلا به افسردگي بسيار کمتر از ديگر کشورها است. وجود اسيدهاي چرب امگا 3 در خاويار مانع از افزايش کلسترول خون و به دنبال آن باعث پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي مي شود. بعلاوه مصرف خاويار در پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي آرتريت رومائيد (التهاب مفاصل)، بيماري هاي دستگاه گوارش و بعضي از انواع سرطان بسيار موثر است. خاويار از نظر عنصر آهن نيز غني است و به همين دليل مصرف آن در افراد مبتلا به کم خوني ناشي از فقر آهن نيز توصيه مي شود.

    تخم قزل آلا هم خوشمزه است کارشناسان مرکز تکثير و پرورش ماهي ياسوج براي اولين بار در کشور، با استفاده از غلظت هاي نمک با دوز مناسب موفق به عمل آوري تخم ماهي قزل آلا براي توليد خاويار، با کيفيتي مناسب شدند. مهندس يدالله مهرابي ، رئيس مرکز تکثير و پرورش ماهي ياسوج با تاکيد بر اين که ماهي قزل آلا رنگين کمان از ماهيان سردابي و از خانواده آزادماهيان است ، مي افزايد: اين ماهي به طور وسيع در داخل کشور به منظور توليد گوشت و توليد تخم چشم زده و بچه ماهي پرورش داده مي شود. پرورش دهندگان در زمان تکثير، پيش مولدين دارند که تخمهاي استحصالي از آنها به دليل پايين بودن بازده لقاح و باروري دور ريخته مي شوند و در مواردي نيز مواجه با تخمهاي رسيده مازاد هستند که مي توانند با عمل آوري تخم ماهي قزل آلا از آنها خاويار توليد و به بازار مصرف عرضه کنند. پس نتيجه مي گيريم در اين روش تخمهاي ماهي قزل آلا که معمولا به علت پايين بودن بازماندگي قابل استفاده نيستند و دور ريخته مي شوند، با روش فوق در چرخه تغذيه انساني مورد استفاده قرار مي گيرند.

    صد گرم خاويار فقط 15 هزار تومان در اين روش تخمها قبل از مرحله لقاح از ماهي گرفته مي شوند. اين تخمها پس از رسيدن به مرحله چشم زدگي ، حداقل با 30 درصد تلفات به بچه ماهي تبديل مي شوند، در حالي که در اين روش از تمام تخمهاي توليد شده براي تهيه خاويار مي توان استفاده کرد. مهندس مهرابي به مزيت ديگر اجراي اين طرح يعني وارد کردن اين نوع پروتئين باارزش حيواني در چرخه غذايي ، با قيمتي بسيار پايين تر از خاويار، مي گويد: خاويار توليد شده از ماهي قزل آلا با قيمتي حدود 180 تا 200 دلار براي هر کيلو (هر 100 گرم 15 هزار تومان ، عرضه مي شود، در حالي که قيمت هر کيلو خاويار حداقل يک ميليون و 500 هزار تومان (هر 100 گرم 150هزار تومان ) است.بعلاوه توانايي توليد 100 تا 200 کيلو تخم چشم زده طي امسال در مرکز تکثير و پرورش ماهي ياسوج وجود دارد که در صورت حمايت گسترده تر شيلات ، اين ميزان تا سالانه ده تن نيز قابل افزايش است و بدين ترتيب مي توان برنامه اي را براي صادرات اين محصول نيز طراحي کرد. جالب آن که تمام مراحل توليد خاويار در شيلات ايران با گذشت 30 سال ، به صورت دستي و البته با رعايت استانداردهاي مورد تاييد کشورهاي خريدار (عمدتا اروپايي) توليد مي شود. در طرح توليد خاويار از ماهي قزل آلاي رنگين کمان نيز مراحل فرآوري توليد و بسته بندي به صورت دستي انجام مي شود. گفتني است، خاويار توليدي تا يک سال در يخچال قابل نگهداري است....به هر حال توسعه چنين طرحهايي که مي تواند علاوه بر بهينه کردن کيفيت جيره غذايي انساني به ايجاد اشتغال ، توليد رشته هاي شغلي جديد و افزايش توليد و صادرات و کسب درآمد ارزي براي کشور منتهي شود، به حمايت همه جانبه تري از سوي متوليان امر شيلات و پرورش آبزيان نياز دارد. «ما کشور توانمندي هستيم.»
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  9. #399
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    تاثير ماهي در پيش گيري و كنترل بيماري ها

    به طور مسلم مهم ترين و اساسي ترين آروزي هر انساني اين است كه سالم و راحت زندگي كند و از گزند بيماري ها در امان باشد.

    نوع تغذيه تاثير مهمي در سلامت يا بيماري انسان دارد. همان گونه كه تغذيه ي صحيح مي تواند انسان را از گزند بيماري ها مصون نگه دارد و سلامت انسان را تامين كند، تغذيه ي نامناسب نيز مي تواند موجب ابتلاي انسان به بسياري از اختلالات ناگوار و مهلك بشود.

    گروهي از مواد غذايي كه تاثير مهمي در سلامت انسان و پيش گيري از بيماري ها دارند، ماهي و آبزيان هستند. اين مواد غذايي مفيد، كه داراي ارزش تغذيه اي بسيار بالايي هستند چنانچه به مقدار كافي يعني هفته اي 2 تا 3 بار در برنامه ي غذايي افراد گنجانده شوند در پيشگيري از بسياري از بيماري ها و حتي كنترل و كمك به بهبود عوارض و اختلالات مختلف، اثرات مهمي خواهند داشت.

    امروزه ثابت شده است كه مصرف ماهي و آبزيان به علت داشتن اسيدهاي چرب اشياع نشده ي خاصي به نام امگا 3، در پايين آوردن چربي هاي نامطلوب خون مانند كلسترول تام ـ Vldl – Ldl و تري گليسريد تاثير مهمي دارد، هم چنين در حفظ تعادل فشار خون و نگهداري آن در حد مناسب موثر است.

    چاقي يكي از اختلالاتي است كه بسياري از افراد به آن مبتلا بوده و به علت عوارض ناگواري كه در پي دارد سلامت جامعه را دچار مخاطره مي كند.

    ماهي به علت داشتن تركيبات خاصي، موجب تحريك اكسيداسيون چربي در بدن و در نتيجه كاهش توده ي چربي بدن مي شود، بنابراين مصرف مداوم آن در برنامه غذايي هفتگي به كاهش و نگه داري وزن در حد متعادل كمك مي كند. البته به خاطر داشته باشيم كه افراد چاق نبايد در مصرف مواد پركالري مانند انواع شيريني ها، شكلات ها، دسرهاي چرب و شيرين، غذاهاي سرخ كرده، مواد نشاسته ايي و مواد چرب افراط كنند و بايد از رژيم لاغري مناسب و متعادلي تحت نظر كارشناس تغذيه پيروي كنند. در ضمن ماهي را به طور منظم هفته اي 3 ـ 2 بار در برنامه ي غذايي خود جانشين گوشت قرمز و مرغ كنيد. ماهي در بينايي موثر است و موجب شدت بينايي مي شود و اين موضوع به خصوص براي بهبود اصلاح بينايي افراد سالمند كه دچار ضعف بينايي هستند اهميت بسزايي دارد.

    تاثير ديگري كه مصرف ماهي در سلامت انسان دارد اين است كه در پيشگيري از عفونت موثر است؛ به اين ترتيب كه با افزايش قدرت ايمني بدن، انسان را در مقابل عفونت ها مصون نگاه مي دارد.

    ارتباط مصرف ماهي و سکته مغزي
    روش آماده كردن ماهي فاكتور مهمي در جلوگيري از ابتلا به سكته مغزي است.

    تحقيقات نشان داده اند كه ماهي در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت بخش دارد اما يك گروه تحقيقاتي از دانشگاه هاروارد اظهار مي دارند روش طبخ ماهي نيز در اين امر دخالت دارد.

    اين گروه با بررسي رژيم غذايي تقريبا 5000 فرد 65 سال به بالا دريافتند كساني كه ماهي پخته يا كباب شده شامل تن ، مصرف مي كردند احتمال ابتلاءشان به سكته مغزي كمتر بود.

    خوردن اينگونه غذاها 5 بار يا بيشتر در هفته احتمال سكته ايسكميك (كه توسط لخته خون ايجاد مي شود) را تا 32 درصد كاهش مي دهد حتي يك تا سه وعده ماهي كباب شده يا پخته در ماه اين احتمال را تا 15 درصد كاهش مي دهد.

    اما ماهي سرخ كرده و ساندويچ ماهي احتمال سكته را افزايش مي دهد. هر وعده اضافي به ميزان 13 درصد بر اين احتمال مي افزايد.

    پيام اين تحقيق روشن است: ماهي بخوريد; اما اگر مي خواهيد مصرف آن در جلوگيري از سكته مغزي به شما كمك كند ، با سرخ كردن به آن چربي و روغن اضافه نكنيد.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  10. #400
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    ريحان

    ريحان گياهي است علفي يكساله و معطر كه ارتفاع ساقه آن تا 60 سانتيمتر مي رسد . برگهاي آن بصورت متقابل بيضوي و نوك تيز با كناره هاي دندانهدر مي باشد . گلهاي آن معطر و كوچك به رنگهاي سفيد، قرمز و گاهي بنفش مشاهده مي شود .

    تخم آن سياه و ريز است . برگ ريحان و سرشاخه هاي جوان آن بمصرف تغذيه مي رسد ريحان در ايران و افغانستان بطور خودرو مي رويد در اكثر نقاط دنيا كاشته مي شود

    تركيبات شيميايي:

    از ريحان اسانسي تهيه مي شود بنام اسانس بازيليك يا روغن ريحان كه معروف است و مصارف درماني مختلفي درد . اسانس ريحان شامل موادي مانند استراگول واوس من درد . دانه ريحان داراي ماده ر وغني است كه حالتي روان درد .

    خواص داروئي:

    چون ريحان بسيار معطر است بنبراين براي معطر ساختن غذاها از آن استفاده مي شود ريحان از لحاظ قديم ايران كمي گرم و خشك است .

    1)دم كرده برگ ريحان اثر ضد تشنج درد مقوي و مدر است .

    2)دم كرده برگ ريحان معالج سردردهاي ميگرن و عصبي است .

    3)خوردن ريحان دستگاه هاضمه راتقويت مي كند .

    4)نوشيدن يك فنجان دم كرده ريحان نفخ و گاز معده را از بين ميبرد .

    5)برگ ريحان درمان كننده ناراحتي هاي حاصل از نيش حشرات است كافي است كه محل گزش حشرات را با برگ ريحان ماساژ دهيد خارش و درد را برطرف مي كند.

    6)جويدن برگ ريحان براي زخم هاي دهان مفيد است .

    7)جوشانده ريحان تب بر است .

    8)دم كرده تخم ريحان مسكن است .

    9)اگر تخم ريحان را بكوبيد و با صمغ عربي مخلوط كنيد داروي خوبي براي درمان اسهال است .

    10)تخم ريحان براي رفع دل درد مفيد است .

    11)برگ ريحان اثر زيا كننده شير دردو مادران شير ده حتما بايد از اين گياه استفاده كنند .

    12)دم كرده دانه ريحان براي درمان ورم كليه بكار مي رود .

    13)دم كرده برگ ريحان درمان كننده سرگيجه است .

    14)برگ ريحان را همراه غذا بخوريد در هضم غذا موثر است .

    15)اگر گلدان ريحان را جلوي پنجره بگذاريد حشرات و مگس را فراري مي دهد و آنها ودر خانه نخواهند شد

    طرز استفاده:

    اسانس ريحان را مي توانيد از فروشگاههاي گياهان دارويي و يا Helath Food خريدري كنيد اين اسانس بنام Essential Oil Basil معروف است لطفا دقت كنيد كه اين اسانس بسيار قوي است و نبايد بيش از 2 تا 3 قطره آنرا مصرف كنيد و هميشه هم بايد آنرا با آب رقيق كنيد .
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




صفحه 40 از 47 نخستنخست ... 30363738394041424344 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/