مهاجم جنجالي منچستريونايتد آرزو کرد سرآلکس فرگوسن براي هميشه مربي‌اش باقي بماند.

00004421
پس از آن‌که در شب سال نو میلادی وین رونی بدون توجه به اصول نظم تیمی در یک میهمانی شبانه شرکت کرد و فردای آن باوضعیتی نامساعد در محل تمرین تیمش حضور یافت، باعث خشم سرآلکس فرگوسن، سرمربی یونایتد‌ها به خاطر حاشیه‌پردازی‌های تمام نشدنی شاگرد ۲۶ ساله‌اش شد.

پس از این اتفاق جنجالی رسانه‌ها گزارش کردند میان «مربی و بازیکن» منچستر اختلاف شدیدی بوجود آمده است. در این حال برخی از نشریات احتمال دادند امکان فروش ناگهانی و زمستانی رونی به تیمی دیگر نیز وجود دارد، اما اظهارات جدید ملی‌پوش انگلیسی شیاطین سرخ به نظر می‌آید ادعاهای مطرح شده را رد کند.

وی در گفت‌وگویی با روزنامه سان گفت: سرآلکس بزرگترین مربی تمام ادوار است. آرزو می‌کنم تا روزی که در فوتبال هستم و بازی می‌کنم، او مربی‌ام باشد.

رونی ادامه داد: فرگوسن مدیری بسیار بزرگ و پرافتخار است. همین خود دلیلی محکم است که چرا چند سال قبل منچستریونایتد را برای بازی انتخاب کردم. اکنون دلم می‌خواهد زیر نظر او به کار ادامه دهم و تا روز وداع از فوتبال‌ مربی‌ام باشد. آرزویی که مطمئن‌ام درست است.

در این مصاحبه گلزن تکنیکی سرخ‌پوشان که از بدو حضورش تا اکنون همواره حواشی‌های زیادی را خلق کرده و باعث ناراحتی و دلخوری مربی اسکاتلندی سالخورده‌اش شده، با بیان خصوصیات ممتاز مربی‌اش بطور غیرمستقیم از رفتار نادرست خود پوزش خواست.

او گفت: همان‌گونه که قبلا نیز بارها گفتم، از نظر من او بهترین مربی است که دنیای فوتبال به خود دیده است. موفقیت‌هایش و افتخاراتی که با یونایتد کسب کرده ‌خود بیان‌گر همین چیزی است که گفتم. در عین حال مربی باورنکردنی است. کسی که زحمات زیادی برای فوتبال و من کشیده و دلی به وسعت دریا دارد.

او ادامه داد: این نکته که او هر روز در محل کارش با شور و اشتیاق حاضر می شود، نشان از پایداری و ثباتش دارد. مربی که هر روز صبح زودتر از همه بازیکنان دراولدترافورد حضور دارد و به ما خیلی‌چیزها می‌آموزد. ضمن آن‌که آخرین نفری است که محل باشگاه را ترک می‌کند. باید اعتراف کرد شور و اشتیاقش به فوتبال، حس پیروزی طلبی‌اش و انرژی تمام نشدنی‌اش غیرقابل باوراست.