نخست وزير سابق ايتاليا در صحبتهايي از تلاش تيمش براي خريد تبس گفته است.
00035083
سیلویو برلوسکونی، نخست وزیر سابق ایتالیا و رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که کارلوس ته وز مهاجم آرژانتینی باشگاه سیتی باید بین تیم او و پاری سن ژرمن که پیشنهاد مالی بهتری را به ستاره آرژانتینی ارائه کرده یکی را انتخاب کند.

بعد از اختلافاتی که میان ته وز و روسای باشگاه سیتی به وجود آمد، انتظار می رود که او در بازار نقل وانتقالات زمستانی سیتی را ترک کند و آدریانو گالیانی ، نایب رئیس میلان اخیرا اعلام کرده بود که ته وز با او به توافقات فردی رسیده است.

دراین میان برلوسکونی هم امیدوار است تا تیمش بتواند ته وز را از چنگ پاری سن ژرمن درآورده و مال خود کند.

برلوسکونی پیش از آغاز مراسم شام کریسمس باشگاه میلان به خبرنگاران گفت:« ته وز باید بین پرستیژ و پول یکی را انتخاب کند. میلان تیم باپرستیژ است و پاری سن ژرمن تیم پولدار.»

گالیانی هم درادامه این نکته را به صحبتهای برلوسکونی 75 ساله اضافه کرد که تیمش برای خرید ته وز وارد جنگ نمی شود:« این پیشنهاد نهایی ماست؛ اگر پاری سن ژرمن پیشنهاد بهتری ارائه کند، ما پیشنهادمان را تغییر نخواهیم داد.»

برلوسکونی درادامه درمورد مهاجمان تیمش صحبت کرد و گفت:« پاتو بازیکن بزرگی است ولی اخیرا در روزهای اوجش نبوده. ما او را بیشتر در جناح راست می بینیم ولی او باید بیشتر در مرکز خط حمله بازی کند. در دنیای فوتبال، گلزنی است که برد تیم را به همراه دارند.»

او در ادامه در مورد پروسه تمدید قرارداد ماسیمیلیانو الگری مربی تیمش هم صحبت کرد و گفت:« ما به دنبال تمدیدقرارداد الگری هستیم.میلان برای قهرمانی درتمام تورنمنت ها ساخته شده.»

او در ادامه صحبتهایش به آنالیز سبک بازی میلان پرداخت و به این نکته اشاره کرد که دوست دارد تیمش با سبکی مشابه با بارسلونا بازی کند:« دوست دارم که میلان مثل بارسلونا بازی کند. زمانی که مربی یک تیم فوتبال غیرحرفه ای بودم، این سبک فوتبال را یاد گرفته بودم. امسال فکر می کنم که ما می توانیم فاتح اسکودتو شویم و می خواهیم در اروپا هم کارهای بزرگی انجام دهیم. ما تنها 2 امتیاز با یوونتوس فاصله داریم، در شرایط خوبی هستیم و اوضاعمان خوب است. تا به اینجا که فصل خوبی داشته ایم.»