دروازه بان تاريخي رئال درمراسم معارفه کتابش از تمام آشنايان و دوستاني که به او کمک کرده اند تشکر کرد.
در مراسم رونمایی کتاب «ایکر کاسیاس، فروتنی یک قهرمان» که در سانتیاگو برنابئو برگزار شد ''فلورنتینو پرس'' رییس باشگاه رئال مادرید و ''آلفردو دی استفانو'' رییس افتخاری این باشگاه، ''انریکه اورتگو'' نویسنده این کتاب و نیز '' انریکه سانچس'' نایب رییس اجرایی رئال مادرید حضور داشتند.
رییس باشگاه رئال مادرید در معرفی این کتاب گفت:« برای هیچ کس آسان نیست که مانند کاسیاس هرچه می خواهد در زندگی حرفه ای اش به دست بیاورد و در عین حال که عطش قهرمانی دارد تا این حد متواضع باشد. تو بهترین دروازه بان اسپانیا و تاریخ رئال مادرید هستی. از تو به خاطر از خودگذشتگی و وفاداریت به باشگاه تشکر می کنم. ما جام های دیگر، رویاها و چالش های دیگری هم پیش رو داریم که با کمک تو کار برایمان آسان تر می شود. »
اورتگو نویسنده کتاب هم گفت: «ایکر، از اینکه دریچه خاطرات و قلب بزرگت را به روی من گشودی، سپاسگزارم. تو کاپیتان کاپیتان ها هستی و نوشتن 420 صفحه درباره تو برای شرح تجربیاتت و دستاوردهای باورنکردنی ات کافی نیست. همه زندگی کاسیاس در این عبارت خلاصه می شود: "فروتنی یک قهرمان" »
پرس نیز در ادامه صحبتهایش گفت: «ایکر رکورد حضور در بازی های ملی در تیم اسپانیا را شکسته است و در بهترین شرایط حرفه ای خود بسر می برد. شخصیت ایکر او را یکی از دوست داشتنی ترین بازیکنان فوتبال در دنیا کرده است. »
رییس باشگاه رئال مادرید در مقابل هم تیمی های کاسیاس مانند گرانرو، کایخون، آدان و بودو ایگنر هم تیمی سابق او افزود: «کاسیاس الگویی برای کودکان است و می داند که مسئولیت بزرگی در این زمینه دارد. »
کاسیاس که تحت تاثیر این سخنان قرار گرفته بود در پاسخ گفت: «فلورنتینو از شما به خاطر کلمات دلپذیری که در معرفی کتاب و من بکار بردید سپاسگزارم. من اینجا در میان خانواده ام هستم و واقعا نمی دانم که چرا باید در شرایطی که هنوز فعال هستم و مطالب من حداکثر باید در روزنامه ها منتشر شود، یک کتاب راجع به من بنویسند. در هر حال از نتیجه این کار بسیار خوشحالم. »
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)