نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: دیوار چین

  1. #1
    انجمن تاریخ وروانشناسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    274
    تشکر تشکر کرده 
    843
    تشکر تشکر شده 
    774
    تشکر شده در
    255 پست
    قدرت امتیاز دهی
    140
    Array

    دیوار چین

    دیوار چین

    تاریخ ساخت دیوار چین به قرن ۹ قبل از میلاد باز میگردد دیوار بزرگ چین، یک بنای عظیم چینی است که ساخت آن حدود 1700 سال، یعنی از قرن دوم قبل از میلاد تا قرن هفدم (میلادی) ادامه پیدا کرد این ديوار از دریای "زرد" در شرق چین شروع شده از غرب به دروازهي «جايو گوان» (Jiayuguan) در استان گان سو چين و از شرق به ساحل رود يالو جيان در استان ليائو نينگ(Liaoning) درشمال شرق چين کشیده شده و تا صحراي گوبي(Gobi) ادامه دارد و در نتیجه بین دو رودخانه" زرد" در شمال و "یانگ زو " در جنوب کشیده شده است. اولین سنگ بنای دیوار در دریا واقع شده است.
    كه طول آن حدود 7000 كيلومتر و ارتفاع ديــوار 7 الي 5/7 متر است ، به فاصلــه هر چند متر برجهاي ديده باني در ديوار بزرگ تعبيه گرديده است . درمیان آن 9 استان- شهر و ناحیه خود مختار به طول 7300 کیلومتر وجود دارد.این ديوار داراي چهار دروازه بزرگ است . پهنای دیوار به 7 متر تا در زمان انتقال غلات و سلاحها مشکلی ایجاد نشود . و به منظور مقابله با هجوم اقوام مهاجر عشایر، همچون مغولها، ترکها و هجـــوم اقوام بيابانگرد زرد پوست به نام “ هون ها ساخته شده بود. در آن دوران 7 حکومت فعودالی در شمال چین وجود داشت. هر حکومت جداگانه برای خود در شمال چین دیوارهایی بنا نهادند. در سال 221 پیش از میلاد حکومت وقت چین برای جلوگیری از حملات ملیت های شمالی ، برجهای آتش برای خبر رسانی و یا قلعه های مرزی برای حصول اطلاعات دشمن را در ارتباط با دیوار و بر روی آن ایجاد کرد . در دوره حکمرانی سلسله های بهار وپاییز و کشورهای جنگجو ، میان دوک ها جنگ بر پا شد و کشورها با استفاده از کوه های مرزی به ساخت دیوار پرداختند تا اینکه سلسله چین بر آنها مسلط شد امپراتور چین شی هوانگ پس از به وحدت رساندن چین ، حکومت واحدی در چین ابداع نمود دیوارهای پراکنده را به یکدیگر پیوست و از آن پس این دیوار به دیوار بزرگ چین موسوم شد.در این زمان طول دیوار چین به 5000 کیلومتر می رسید. شروع ساخت این دژ بزرگ بین سالهای ۲۳۰ قبل از میلاد تا ۲۰۰ قبل از میلاد بر میگردد و پایان آن در زمان حکومت سلسله مینگ 1644- 1368ميلادي انجام پذیرفت.

  2. 5 کاربر مقابل از World-civilization عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    انجمن تاریخ وروانشناسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    274
    تشکر تشکر کرده 
    843
    تشکر تشکر شده 
    774
    تشکر شده در
    255 پست
    قدرت امتیاز دهی
    140
    Array

    پیش فرض

    طبق یادداشت های گذشته نخستین پادشاه سلسله چین از حدود یک میلیون نیروی کار برای ساخت دیوار استفاده می کرد. در آن زمان هیچ ماشین آلاتی نبود همه کارهای ساختمانی به وسیله نیروی انسانی انجام می شد.
    این دیوار در طول زمان دچار فرسایش و در اثر بادهای سختی که در طول زمان دچار آن شدهاست به زیر شنهای رفتهاست وامروزه تنها حدود ۱۵۴۲ کیلومتراز آن باقی ماندهاست .
    دیوار چین در سال 1987 توسط سازمان یونسکو، جزو یکی از آثار باستانی دنیا قرار گرفت. ديوار چين تنها ساخته بشر است که اگر از جو زمين خارج شويم، ميتوانيم آنرا ببينيم.
    بامداد هشتم ژوئیه سال 2007 نتیجه انتخاب هفت معجزه جهانی جدید در کشور پرتغال اعلام شد که در آن دیوار چین به عنوان نخستین معجزه اعلام شد.
    هنگامی که دشمن دست به حمله می زد برج های آتش روشن می کردند و سراسر کشور از حمله آگاه می شدند . چینی ها می گویند : " کسی که به دیوار چین صعود نکرده باشد ، قهرمان نیست برخی از بخش های دیوار چین بخوبی حفظ شده است از جمله دیوار "بادلینگ " در نزدیکی بیجنیگ دیوار " سی ما تای " ، دیوار " موتیان یو " ، دروازه شان حای گوان در انتهای شرقی دیوار چین است که نخستین دروازه چین نامیده می شود و دروازه "جایوگوان" در انتهای غرب در گان سو ،این بخش ها همچنین از مکان های بسیار مشهور و دیدنی دیوار است و گردشگران زیادی در تمام سال از آنها بازدید می کنند .

  4. 4 کاربر مقابل از World-civilization عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    انجمن تاریخ وروانشناسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    274
    تشکر تشکر کرده 
    843
    تشکر تشکر شده 
    774
    تشکر شده در
    255 پست
    قدرت امتیاز دهی
    140
    Array

    پیش فرض

    پیشینه این دیوار: این دیوار عظیم الجثه در اصل در ایالات "یان"، "زائو" و "کین" در فصول مختلف سال در برابر هجوم لشگر های متخاصم، همانند یک دیواره دفاعی و یک اثر نفوذ ناپذیر، برای جلوگيری از يورش قبيله های وحشی به شهرها ساخته شده است . این دیوار که در طول حکومت پادشاهان مختلف بارها تعمیر و بازسازی شده و گسترش یافته است، در حقیقت هنگامی که برای اولین بار بنا شد، به عنوان دژی مستحکم و مستقل به شمار میرفت و پس از آن در هنگام امپراطوری "کین" به دیوار عظیمی مبدل شد.
    اما يكی از نكات جالب توجه كه در ساخت اين ديوار وجود دارد، استفاده از آرد برنج در ساختار آجرهای آن است. به اين شكل كه معماران و طراحان ديوار چين برای آنکه به آجرهای ديوار استحكام بيشتری ببخشند، به تركيبات سازنده آن، آرد برنج نيز افزودند تا دوام و قدرت ديوار را افزايش دهند . در قسمت های مختلف دیوار تفاوت نژادها و قوم های مختلف به نحو بسیار چشمگیر و باور نکردنی، قابل مشاهده است. قسمت اعظم این دیوارکه امروزه شاهد آن هستیم، در زمان امپراطوری "مینگ" ساخته شد. که از گذرگاه shanhaiguan در شرق چین شروع شده و تا گذرگاه jiayuguan در غرب ادامه دارد که در این میان از ولايتهایLiaoning ،Hebei ،Beijing ، Tianjin ،Shanxi،Inner Mongolia ،Ningxia ، Shaanxi و Gansu عبور می کند.
    سابقه فرهنگی دیوار: در این دیوار ترکیبی از سمبل های مردمی و اسطوره های چین به چشم میخورد. اما زیباترین و درعین حال غم انگیز ترین افساته ای که دراینباره نقل شده است، درباره فروریختن قسمتی از دیوار به خاطر "منگ چیانگنو" است. وی پس از کشته شدن شوهرش در حین ساخت این دیوار، در غم او بسیار گریست و پس از آن سرگذشت تلخ و غم انگیزی پیدا کرد. این داستان در کتاب ها و ترانه های عامیانه و اپراهای قدیمی نقل شده است و در میان مردم چین، بسیار مشهور است.
    مسافرت در طول دیوار: بهترین منطقه برای شروع، "سیماتای" است که در 110 کیلومتری شمال شرقی بیجینگ (پکن) قرار گرفته است. زیرا این منطقه از دیوار، هنوز هم فرم اصلی و واقعی خود راحفظ کرده، و به علت کمبود وسایل نقلیه عمومی در این ناحیه، از طرف توریست های دیگرهنوز مورد توجه قرار نگرفته است.

  6. 4 کاربر مقابل از World-civilization عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    انجمن تاریخ وروانشناسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    274
    تشکر تشکر کرده 
    843
    تشکر تشکر شده 
    774
    تشکر شده در
    255 پست
    قدرت امتیاز دهی
    140
    Array

    پیش فرض

    اسامی قلعه های دیوار بزرگ چين

    قلعه «شان های گوان»
    (شان به معنای کوه،های به معنای دریا و گوان به معنای قلعه )به نام قلعه اول جهان واقع درمرز استان های«هه بی»و«لیائو نینگ» نقطه آغاز دیوار بزرگ چین است.
    این قلعه در شمال با کوه«ینشان»و از جنوب با دریاي«بو های»هم مرز بوده و بسیار زیبا است.از فراز این مکان، مناظر زبیای کوه و دریامشاهده مي شود و به همين سبب«شان های گوان»نام گرفته است.
    سازنده این قلعه «شیو دای»ژنرال معروف سلسله «مینگ»چین بوده است.وی با استعداد نظامی خود این قلعه که كوه ودریا را کنترل می کند،احداث کرد.
    قلعه «شان های گوان»
    4 دروازه دارد.بالای دروازه شرقی یک لوحه چوبي كه بر آن«قلعه اول جهان»نوشته شده است،آویزان است.این لوحه چوبی 590 سانترمتر طول و 160سانتیمتر عرض دارد و کلمات روی آن 145 سانتیمتر و 106 سانتیمتر عرض دارد.
    این کلمات را«شیائوشیان»خوشنویس معروف،سلسله«مینگ»نوشته است ،اما اسم او روی آن حک نشده است.«شیائو»این کلمات رایک باره نوشت،امااز یکی از این آنها راضی نبود و چند بار آن را تکرار کرد ،اما کماکان خرسند نبود.ویدیگر نوشته و برای استراحت به رستوران رفت تا فکر کند چطور آن کلمه را بهتر بنویسد.در همانوقت،پیشخدمتی در سالن پذیرائی که «شیائو» به آنجا رفته بود،پیش وی آمد و پارچه کهنه را از دوش خود برداشت و روی میز کشید و یک رد آب روی میز برجا گذاشت.«شیائو»این رد را دید،ایستاد و فریادزد«آفرین،آفرین!»زیرا این رد آب همکان کلمه«یک»چینی بود که وی می خواست. «شیائو»این کلمه را همانطور که بود،روی لوحه چوبی بالای قلعه «شان های گوان»نوشت و این لوحه معروف تمام شد.
    شائو نمیخواست فقط اسم خود را روی این لوحه امضا کند.به همین دلیل،این لوجه چوبی در چین بسیار کمیاب است.
    قلعه«جیائو یو»
    در انتهای غربی دیوار بزرگ چین در شهر«جیائو یو گوان»استان«گان سو»قرار دارد و به همین سبب قلعه«جيائویو گوان»نام گرفته است.
    این قلعه که سال 1372 احداث شد،به دلیل آنکه جنگی در حوالی آنرخ ندهد،نیز قلعه «هه پینگ»یعنی قلعه صلح نامیده شده است.
    قلعه«نیانگ زی»
    واقع در شهرستان پینگ دینگ،استان «شان سی»در میان کوه های بلند قرار دارد و دفاع از آنآسان وحمله به آن بسیار دشوار است.به همین سبب،این قلعه دروازه استان شان سی نام دارد.اسم اولیه این قلعه «ويذي گوان» بود .
    در ابتدای سلسله تانگ، پینگ یانگ دختر سوم لی یوان یکی از پادشاهان این سلسله به عنوان فرمانده يك سپاه دهها هزار نفری در این قلعه مستقر بود. پینگ یانگ،وو شو را میدانست و به اين سبب، سپاه ارتش نیانگ ذی،یعنی«سپاه زن»نامیده می شده و اسم این قلعه نیز به «قلعه نیانگ ذی»تغییریافت.
    بالای دروازه شرقی این قلعه یک لوح چوبی آویزان است که روی آن عبارت «قلعه نیانگ زی زی لی» نوشته شده است.
    قلعه «یو من»
    یعنی دروازه یشم. شهرک پن چنگ،واقع در شمال غرب شهرستان دونهوانگ،استان«گان سو»به دلیل انتقال یشم «هه تیان»سینگ کیانگ از راه این قلعه به سرزمین چین ،چنین نامی گرفته است.
    قلعه«جیو یونگ گوان»
    در کوه«ذی جینگ لینگ»شهرستان«یی»استان«هه بی»قرار دارد.به دلیل آنکه دولت وقت براي ساخت اين قلعه ازکشاورزان و زندانیان (جیو یونگبه زبان چینی قدیمی)استفاده می کرد،این قلعه«جیویونگ گوان»نام گرفت.
    قلعه«پیان تو گوان»
    اسم قلعه«پیان تو گوان» (یعنی قلعه کج سر )واقع در شهرستان«پیان گوان»استان«شان شی»عجیب است. زمین اين قلعه صاف نيست وطرف شرقي آن بالاتراز طرف غربی است و به همین سبب این قلعه«جیو یونگ گوان» نام گرفت .
    قلعه«یان من گوان»(قلعه دروازه مرغابی)
    در دره شهرستان«دای»استان«شان شی»قرار دارد.کوه های دو طرف اين قلعه سراشيب است، مرغابی ها برای عبور از آن باید به پائین دره پرواز کنند تا از راه این قلعه از این دره عبورکنند.به همین سبب،این قلعه «یان من گوان» نام گرفت.

  8. 4 کاربر مقابل از World-civilization عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #5
    انجمن تاریخ وروانشناسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    274
    تشکر تشکر کرده 
    843
    تشکر تشکر شده 
    774
    تشکر شده در
    255 پست
    قدرت امتیاز دهی
    140
    Array

    پیش فرض

    اسامی قلعه های دیوار بزرگ چين

    قلعه «شان های گوان»
    (شان به معنای کوه،های به معنای دریا و گوان به معنای قلعه )به نام قلعه اول جهان واقع درمرز استان های«هه بی»و«لیائو نینگ» نقطه آغاز دیوار بزرگ چین است.
    این قلعه در شمال با کوه«ینشان»و از جنوب با دریاي«بو های»هم مرز بوده و بسیار زیبا است.از فراز این مکان، مناظر زبیای کوه و دریامشاهده مي شود و به همين سبب«شان های گوان»نام گرفته است.
    سازنده این قلعه «شیو دای»ژنرال معروف سلسله «مینگ»چین بوده است.وی با استعداد نظامی خود این قلعه که كوه ودریا را کنترل می کند،احداث کرد.
    قلعه «شان های گوان»
    4 دروازه دارد.بالای دروازه شرقی یک لوحه چوبي كه بر آن«قلعه اول جهان»نوشته شده است،آویزان است.این لوحه چوبی 590 سانترمتر طول و 160سانتیمتر عرض دارد و کلمات روی آن 145 سانتیمتر و 106 سانتیمتر عرض دارد.
    این کلمات را«شیائوشیان»خوشنویس معروف،سلسله«مینگ»نوشته است ،اما اسم او روی آن حک نشده است.«شیائو»این کلمات رایک باره نوشت،امااز یکی از این آنها راضی نبود و چند بار آن را تکرار کرد ،اما کماکان خرسند نبود.ویدیگر نوشته و برای استراحت به رستوران رفت تا فکر کند چطور آن کلمه را بهتر بنویسد.در همانوقت،پیشخدمتی در سالن پذیرائی که «شیائو» به آنجا رفته بود،پیش وی آمد و پارچه کهنه را از دوش خود برداشت و روی میز کشید و یک رد آب روی میز برجا گذاشت.«شیائو»این رد را دید،ایستاد و فریادزد«آفرین،آفرین!»زیرا این رد آب همکان کلمه«یک»چینی بود که وی می خواست. «شیائو»این کلمه را همانطور که بود،روی لوحه چوبی بالای قلعه «شان های گوان»نوشت و این لوحه معروف تمام شد.
    شائو نمیخواست فقط اسم خود را روی این لوحه امضا کند.به همین دلیل،این لوجه چوبی در چین بسیار کمیاب است.
    قلعه«جیائو یو»
    در انتهای غربی دیوار بزرگ چین در شهر«جیائو یو گوان»استان«گان سو»قرار دارد و به همین سبب قلعه«جيائویو گوان»نام گرفته است.
    این قلعه که سال 1372 احداث شد،به دلیل آنکه جنگی در حوالی آنرخ ندهد،نیز قلعه «هه پینگ»یعنی قلعه صلح نامیده شده است.
    قلعه«نیانگ زی»
    واقع در شهرستان پینگ دینگ،استان «شان سی»در میان کوه های بلند قرار دارد و دفاع از آنآسان وحمله به آن بسیار دشوار است.به همین سبب،این قلعه دروازه استان شان سی نام دارد.اسم اولیه این قلعه «ويذي گوان» بود .
    در ابتدای سلسله تانگ، پینگ یانگ دختر سوم لی یوان یکی از پادشاهان این سلسله به عنوان فرمانده يك سپاه دهها هزار نفری در این قلعه مستقر بود. پینگ یانگ،وو شو را میدانست و به اين سبب، سپاه ارتش نیانگ ذی،یعنی«سپاه زن»نامیده می شده و اسم این قلعه نیز به «قلعه نیانگ ذی»تغییریافت.
    بالای دروازه شرقی این قلعه یک لوح چوبی آویزان است که روی آن عبارت «قلعه نیانگ زی زی لی» نوشته شده است.
    قلعه «یو من»
    یعنی دروازه یشم. شهرک پن چنگ،واقع در شمال غرب شهرستان دونهوانگ،استان«گان سو»به دلیل انتقال یشم «هه تیان»سینگ کیانگ از راه این قلعه به سرزمین چین ،چنین نامی گرفته است.
    قلعه«جیو یونگ گوان»
    در کوه«ذی جینگ لینگ»شهرستان«یی»استان«هه بی»قرار دارد.به دلیل آنکه دولت وقت براي ساخت اين قلعه ازکشاورزان و زندانیان (جیو یونگبه زبان چینی قدیمی)استفاده می کرد،این قلعه«جیویونگ گوان»نام گرفت.
    قلعه«پیان تو گوان»
    اسم قلعه«پیان تو گوان» (یعنی قلعه کج سر )واقع در شهرستان«پیان گوان»استان«شان شی»عجیب است. زمین اين قلعه صاف نيست وطرف شرقي آن بالاتراز طرف غربی است و به همین سبب این قلعه«جیو یونگ گوان» نام گرفت .
    قلعه«یان من گوان»(قلعه دروازه مرغابی)
    در دره شهرستان«دای»استان«شان شی»قرار دارد.کوه های دو طرف اين قلعه سراشيب است، مرغابی ها برای عبور از آن باید به پائین دره پرواز کنند تا از راه این قلعه از این دره عبورکنند.به همین سبب،این قلعه «یان من گوان» نام گرفت.

  10. 3 کاربر مقابل از World-civilization عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  11. #6
    انجمن تاریخ وروانشناسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    نوشته ها
    274
    تشکر تشکر کرده 
    843
    تشکر تشکر شده 
    774
    تشکر شده در
    255 پست
    قدرت امتیاز دهی
    140
    Array

    پیش فرض

    بخشهاي جديدي از ديوار چين شناسايي شدند

    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ميراث فرهنگي

    بخشهاي جديدي از ديوار چين كه در منطقهاي در شمال شرقي اين كشور قرار دارند، شناسايي شدند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از شينهوا، گروهي از باستانشناسان چيني كه از سالها پيش بهدنبال شناسايي بخشهاي ناشناختهي ديوار چين هستند، اعلام كردند كه موفق به شناسايي 11 بناي تاريخي شدهاند كه به احتمال زياد، بخشهايي از ديوار چين هستند كه در سالهاي حكومت امپراطوران سلسلههاي چه این che in) ) و هان (Han) ساخته شدهاند.
    باستانشناسان تا بهحال به شواهدي دست يافتهاند كه چهار بخش از 11 بخش پيداشده بهطور حتم، بخشهايي از ديوار چين هستند.
    محققان چيني براساس آخرين بررسيهاي خود براي تعيين طول ديوار چين، طول اين اثر تاريخي را هشتهزار و 852 كيلومتر اعلام كردند.

    دوسال پس از كشف بخشي از ديوار چين در مرز اين كشور با مغولستان، بخش ديگري از اين اثر تاريخي در شمال چين كشف شد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از فرانسپرس، تعدادي از باستانشناسان چيني از كشف بخش جديدي از يكي از مشهورترين سازههاي ساختهي دست بشر خبر دادند كه بين 1800 تا 2200 سال پيش ساخته شده است.
    كارشناسان طول اين بخش جديد از ديوار چين را حدود 11 كيلومتر تخمين زدهاند كه تا بهحال 172 متر از آن بهطور كامل كشف شده است.
    از اوايل سال جاري ميلادي، دولت چين پروژهاي را با هدف كشف بخشهاي ناشناختهي ديوار چين با استفاده از فنآوريهاي مدرن، بويژه تصاوير ماهوارهيي آغاز كرده كه منجر به كشف قطعات زيادي از اين اثر تاريخي شده است كه بيشتر آنها در مناطق جنگلي واقع شدهاند.
    باستانشناسان در دهههاي گذشته طول ديوار چين را حدود پنجهزار كيلومتر تخمين زده بودند. اكنون با استفاده از فنآوريهاي مدرن، طول اين ديوار نزديك به نههزار كيلومتر برآورد شده است.
    البته بخشهاي زيادي از ديوار چين به دلايل مختلفي از جمله ساخت جاده و تغييرات آبوهوايي تخريب شده و بخشهاي ديگري از اين اثر در آستانهي نابودياند. اين امر اعتراض نهادهاي بينالمللي از جمله يونسكو را در پي داشته است.
    طبق بررسيهاي انجامشده توسط چند سازمان غيردولتي، در سالهاي اخير، 30 درصد ديوار چين تخريب شده و حدود 20 درصد آن در خطر نابودي كامل است. كارشناسان دليل اصلي اين امر را طول زياد اين ديوار و نبود قوانين بازدارنده در چين براي حفاظت از آثار تاريخي ميدانند.
    تاكنون هيچ تصويري از اين كشف تاريخي در اختيار رسانهها قرار نگرفته است.

  12. 5 کاربر مقابل از World-civilization عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/