با وقوع سيل اخير در تايلند، كشورهاي مختلف از گردشگرانشان خواستند تا از سفر به اين كشور خودداري كنند.
به گزارش ايسنا در شرايطي كه سيل اخير در كشور آسيايي تايلند تابحال مرگ صدها تن را در پي داشته، كشورهاي مختلف از گردشگرانشان خواستند تا از سفر به تايلند خودداري كنند.
به گزارش برناما، سيل اخير علاوه بر بيخانمان کردن ميليونها تن و مرگ صدها تن ديگر در تايلند، چندين جاذبه گردشگري اين كشور از جمله معابد تاريخي شهر «آيوتتهايا»، پايتخت باستاني تايلند و معبد مشهور «چاي واتتانارام» را كه در فهرست ميراث جهاني سازمان «يونسكو» نيز به ثبت رسيده، غرق كرده است.
اين در حالي است كه تايلند در پنج ماهه نخست امسال رشد 24 درصدي گردشگرانش را در مقايسه با زمان مشابه در سال 2010 تجربه كرده و پيشبيني ميشود تا پايان سال جاري ميلادي ميزبان 15 ميليون گردشگر باشد كه حاصل آن درآمد 25 ميليارد دلاري براي اقتصاد اين كشور زيبا خواهد بود.
در حال حاضر در حدود دو ميليون نفر در صنعت گردشگري تايلند به طور مستقيم و غيرمستقيم به كار اشتغال دارند و درآمدهاي حاصل از اين صنعت شش درصد توليد ناخالص داخلي (GDP) اين كشور را به خود اختصاص داده است.
تايلند در سالهاي اخير يكي از موفقترين كشورهاي جهان در زمينه جذب گردشگر و سرمايهگذاري خارجي در اين صنعت بوده تا آنجا كه در سال 2009 با وجود وقوع بحران جهاني اقتصادي كه كاهش تمايل مردم جهان به سفر را در پي داشت، ميزبان 14 ميليون گردشگر بود.
با اين حال وقوع بحران در صنعت گردشگري تايلند امر جديدي نيست، در سال 2008 نيز تعطيلي هشتروزه چندين فرودگاه تايلند، زيان چند ميليارد دلاري به صنعت گردشگري اين كشور را در پي داشت تا آنجا كه اين امر بزرگترين بحران تاريخ صنعت گردشگري تايلند لقب گرفت.
قبل از اين حادثه نيز شيوع بيماري مرگبار آنفلوانزاي مرغي، گردشگران را از تايلند فراري داد؛ هرچند پس از اين حوادث، دولت تايلند اقدامات مختلفي را براي بازگرداندن گردشگران به اين كشور انجام داد كه از آن جمله ميتوان به صدور ويزاي رايگان براي گردشگران در يك مقطع كوتاه زماني، كاهش بهاي بليط جاذبههاي گردشگري مثل پاركهاي طبيعي، محوطههاي تاريخي، باغوحشها و موزهها اشاره كرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)