روش تهیه‌ی پیتزای مرغ تنوری

این پیتزای سالم، سوسیس و کالباس ندارد.
اگر قرار است فست فود بخورید آن را خودتان در منزل تهیه نمایید و از مواد اولیه‌ی سالم استفاده نمایید.


13172124632

مواد لازم برای 1 نفر

فیله یا سینه‌ی مرغ
13172109011 100 گرم
پیاز رنده کرده
13172109011 1 عدد کوچک
زعفران حل کرده
13172109011 1 قاشق سوپ‌خوری
پودر زنجفیل
13172109011 یک دوم قاشق چای‌خوری
روغن زیتون
131721090111 قاشق سوپ‌خوری
خمیر پیتزا
13172109011 یک عدد
پنیر موزارلا
13172109011 90 گرم
پنیر گودا
1317210901130 گرم
قارچ خردکرده
1317210901150 گرم
فلفل دلمه‌ی رنگی و خلال کرده
1317210901130 گرم
131608454413
روش تهیه

*
ابتدا فر را با دمای 250 درجه‌ی سانتی‌گراد، گرم نمایید.
* خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بمالید.
* مرغ را به قطعه‌های 2 سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.
* حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.
* سپس قطعه‌های مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصله‌ی بین فلفل‌دلمه‌ای و قارچ بچینید.
* اکنون 30 گرم پنیر باقی‌مانده را بیفزایید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.