تصاویر: اكران "شكارچی شنبه" با بازی علی نصیریان و دارین حمسه
«شكارچی شنبه»، روایتگر داستان كودكی است كه میان اقوام مختلف سفر میكند و از هر قوم ویژگی خاصی را میگیرد و از این طریق به ویژگیهای ملیت خودش پی میبرد. «دارین حمسه» بازیگر لبنانی و آریه سولیاسیان بازیگر ارمنستانی در كنار علی نصیریان، امیریل ارجمند، مهدی فقیه، محمود راسخفرد و بازیگران كودك محمدجواد جعفرپور و مبینا كریمی در «شكارچی شنبه» بازی كردهاند.
"این فیلم برای كمك به اسراییل است"... این جمله بخشی از اظهارات پرویز شیخ طادی نویسنده و كارگردان فیلم "شكارچی شنبه" است كه در بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر برای مخاطبان به نمایش گذاشته شد. شكارچی شنبه سرگذشت خاخامی یهودی است كه با تفسیر جدید از تورات و با استفاده از مفاهیم تلمودی "ملت برگزیده خدا" تلاش می كند جامعه یهودی دنیا را علیه جهان تحریك و جهانیان را صرفا دشمن یهودیان بنامد.
او در این راه به پرورش یكی از فرزندان خود می پردازد تا او نیز در آینده همانند این خاخام تفسیرهای خاص فرقه صهیونیسم را از تورات برداشت كرده و در جامعه یهودی ترویج نماید. شیخ طادی اسم این نوع تفكر در یهودیت را "طالبانیسم یهود" می نامد و می كوشد در این فیلم آنگونه كه خود اصرار دارد این تفكر الحادی و خطرناك را تشریح نماید.
كارگردان فیلم شكارچی شنبه گفت كه مخاطب اصلی من در این فیلم یهودیانی هستند كه باید بدانند چه طوقی بر گردنشان افتاده و آنها را منفور جهان كرده است. پرویز شیخ طادی در نشست بررسی فیلم شكارچی شنبه كه در محل خبرگزاری قدس برگزار شد افزود: حقیقتا قوم یهود مورد ظلم عده ای شیاد و تند رو مذهبی واقع شده است كه با تزریق و تحمیل اعتقادات خود به سربازان جنایت را در جهان همه گیر می كند و در سكوت دنیا دیگران هم به خود جرات انجام جنایت را می دهند.
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی قبح جنایت در جهان را شكست است و با ایجاد چنین فضایی قطعا باید منتظر فاشیست دیگری در جهان باشیم.
شیخ طادی در ادامه ظهور موفقیتهای مقاومت لبنان خصوصا اجبار رژیم صهیونیستی به عقب نشینی از جنوب لبنان در سال 2000 میلادی را علت اصلی ایجاد انگیزه در درون خود برای ساخت این فیلم دانست و گفت: در سفرم به لبنان در سال 2000 و بازدید از مناطق اشغالی جنوب لبنان كه توسط نیروهای حزب الله آزاد شده بود، به كار در حوزه مقاومت علاقمند شدم و چون لازمه كار در این حوزه مطالعه درباره دشمن بود، توجه من به سمت دشمن شناسی رفت و با مرور تاریخ در این حوزه از زمان ترور پیامبران و رد پای آنها در حكومتهای اسلامی تا زمان معاصر به سوژه ای رسیدم كه چندان نیاز به كار نداشت و صرفا معرفی آن و پرده بر داشتن از ماهیت اصلی آن كافی بود.
وی در ادامه پایه های فكری تمام واكنش های این رژیم در جهان را در مدارس مذهبی یهودی و صهیونیسم دانست و گفت: با ورود به این حوزه متوجه شدم طالبانیسم یهود، مذهب پرستی و دیكاتوی مذهبی و اساسا تفكر صهیونیسم در مدارس مذهبی صهیونیستها شكل می گیرد و با قراردادن دوربین از این زاویه تلاش كردم ماهیت و نحوه زایش تفكرات صهیونیستی را افشا كنم نه تبعات آن را، چرا كه با افشای ماهیت متولیان مذهبی این رژیم، مسائل دیگر تحت الشعاع قرار خواهند گرفت و در حقیقت ریشه شكل گیری تفكرات پایه ای این رژیم را از درون مورد توجه قرار دادم.
شیخ طادی "شكارچی شنبه" را حاصل 11 سال تحقیق خود در این زمینه عنوان كرد و افزود: حاخام هایی كه شریعت دین را به روز می نویسند و آن را نسبت به نیازها و اهداف خود تعبیر و تفسیر می كنند و به نام حركت در مسیر احكام دین، آن را نقض می كنند موضوع اصلی "شكارچی شنبه" است.
وی ادامه داد: این فیلم داستان زندگی یكی از مدرسین ایده صهیونیستی است كه تلاش می كند تمام تجربیات خود را به نواه اش منتقل كند و در این مسیر آموزش، تمام مسائل و آموزه های دینی و فردی و همچنین انگیزه های شخصی اش نمایان می شود.
شیخ طادی در ادامه با اشاره به استقبال بازیگران خارجی از ایفای نقش در این فیلم به خاطر نگارش مستند فیلمنامه گفت: برای اینكه بازیگران خارجی، این فیلم را صرفا تبلیغاتی یا ناعادلانه و یك جانبه نیانگارند، و همچنین پرهیز از هرگونه تهمت و توهین، تمامی اسناد و وقایع را از درون جامعه صهیونیستی استخراج كردیم و با برداشت از مصاحبه ها، فیلم ها و مستندهایی كه خودشان در ارتباط با آموزه های دینیشان ساخته اند و با قیاسهای مداوم فیلمی كاملا مستند ساخته ایم كه تمام اسناد و مدارك آن موجود است.
وی ادامه داد: زمانی كه فیلمنامه به شكل حرفه ای و جذاب باشد، بازیگر را جذب می كند و بازیگران این فیلم نیز بدون هراس از رژیم صهیونیستی یا هر جای دیگری مباحث و مفاهیم این فیلم نامه را بررسی كردند و چون خوشبختانه در زمان ساخت این فیلم مرتبا جنایات رژیم صهیونیستی و فتاوای علمای دینی آنها مانند مجازبودن كشتن كودكان و سرقت اعضای بدن مسلمانان تكرار می شد نیاز به توضیح بیشتر ما نبود و بازیگران نیز با مشاهده این اسناد به حركت و نگاهشان ایمان می آوردند و اسنقبال می كردند.
كارگردان "شكارچی شنبه "در ارتباط با نحوه پذیرش نقش اول این فیلم توسط آقای علی نصریان نیز افزود: آقای نصریان به شكل حرفه ای معتقد است كه تابع كارگردان و فیلمنامه است، فیلمنامه ای كه با شرف و با عزت باشد، كه با مطالعه فیلمنامه و مشاهده مستندات و همچنین با توجه به اهمیت این شخصیت و پیچیدگی آن پذیرفتند كه در این نقش بازی كنند.
شیخ طادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع هولوكاست به عنوان یكی از آموزه های غیر واقع صهیونیسم توسط حاخام ها گفت: همه می دانند كه هولوكاست یك دروغ بزرگ بوده چرا كه هیچ فیلم مستندی راجع به آن وجود ندارد و بازداشتهایی كه برای تحقیق در این رابطه صورت می گیرد نشانده تكاپوی مردم جهان برای یافتن حقیقت است.
در همین راستا تهیهكننده فیلمسینمایی ضدصهیونیستی «شكارچی شنبه» با بیان این كه پروانه نمایش فیلم صادر شده است، گفت: در نظر داریم این فیلم را در هفته «دفاع مقدس» اكران كنیم.
محمد قهرمانی مدیر عامل مؤسسه شهید آوینی كه تهیهكنندهگی فیلم سینمایی «شكارچی شنبه» را برعهده دارد در گفتوگو با خبرنگار سینمایی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص آخرین وضعیت اكران این فیلم، اظهار داشت: پروانه نمایش فیلم «شكارچی شنبه» از طرف شورای پروانه نمایش در تاریخ 16 مردادماه سال جاری صادر شده است.
وی با بیان اینكه با شركت پخش فیلم «جبرئیل» قرارداد نمایش فیلم را منعقد كردیم، گفت: با توجه به این كه موضوعیت فیلم در حوزه مقاومت است در نظر داریم در هفته دفاع مقدس این فیلم را اكران كنیم.
قهرمانی خاطرنشان كرد: از آنجایی كه این فیلم خواستگاه مسلمانان و جهان اسلام است، انتظار میرود مسئولان و دستاندركاران به ویژه افرادی كه میتوانند در زمینه اكران، به ما كمك كنند تا این فیلم ضد صهیونیستی اكران خوبی داشته باشد.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا رایزنیهایی نیز برای اكران فیلم انجام دادهاید یا خیر؟ بیان داشت: روز گذشته مكاتبهای با شهردار تهران داشتهایم و با آقای مؤمنی نیز در حوزه هنری صحبتهایی انجام شد و وی قول مساعدت جهت همكاری در اینباره را به ما داده است تا تعدادی از سالنهای سینمایی حوزه هنری را در اختیار این اكران قرار دهد.
تهیهكننده فیلم «شكارچی شنبه» ادامه داد: در همین راستا با معاونت سینمایی نیز صحبتهایی داشتهایم و ایشان نیز جهت اكران مناسب این فیلم قول مساعدت دادهاند اما هنوز گروه سینمایی آن مشخص نشده است.
قهرمانی گفت: پیشبینیهای لازم نیز برای ارائه بلیتهای نیمبها، انجام دادهایم تا از طریق آموزش و پرورش و مراكز آموزش عالی، دانشآموزان در مقطع دبیرستان و دانشجویان بتوانند این فیلم خوب را ببینند.
وی تأكید كرد: اگر در زمینه اكران این فیلم همراهی لازم انجام نشود، قاعدتاً «شكارچی شنبه» خوب دیده نمیشود و ما نمیتوانیم در انتقال پیام فیلم كه همان پیام انقلاب اسلامی و به چالش كشیدن تفكر ضدصهیونیستی است، موفق شویم.
قهرمانی درخصوص اكران بینالمللی این فیلم به فارس گفت: برای اكران بینالملل این فیلم در كشورهای عربی- اسلامی نیز با شركتی مستقر در لبنان قرداد منعقد كردیم و قرار است «شكارچی شنبه» پس از دوبله به لهجههای مختلف عربی اكران شود، برخی گزینههایی كه امكان اكران فیلم در آنها وجود دارد، عبارتند از مصر، تونس، لبنان، عمان، یمن، عراق و سوریه است كه حتی اگر امكان اكران فیلم در این كشورها هم انجام نشود در شبكههای تلویزیونی این كشورها نمایش فیلم انجام خواهد شد.
وی در ادامه اظهار داشت: تقاضای ما برای خوب دیده شدن این فیلم، اكران و گروه سینمایی مناسب است چرا كه نباید از این گونه فیلمها تنها در زمان تولید حمایت شود، بلكه برای اكران این آثار نیز باید حمایتهای لازم انجام شود.
فیلم سینمایی «شكارچی شنبه» كه دو سال از تولید آن زمان میگذرد، هنوز رنگ پرده را ندیده است و این در حالی است كه این فیلم در جشنواره فیلم فجر دو سال پیش مورد توجه كارشناسان قرار گرفت و حتی صحبت از پخش گسترده جهانی این فیلم به دلیل ویژگیهای مضمونیاش در رسانهها مطرح شد.
«شكارچی شنبه»، روایتگر داستان كودكی است كه میان اقوام مختلف سفر میكند و از هر قوم ویژگی خاصی را میگیرد و از این طریق به ویژگیهای ملیت خودش پی میبرد.
«دارین حمسه» بازیگر لبنانی و آریه سولیاسیان بازیگر ارمنستانی در كنار علی نصیریان، امیریل ارجمند، مهدی فقیه، محمود راسخفرد و بازیگران كودك محمدجواد جعفرپور و مبینا كریمی در «شكارچی شنبه» بازی كردهاند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)