نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: خانه نشینی پدر دوبله ایران

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

خانه نشینی پدر دوبله ایران

خانه نشینی پدر دوبله ایران

كسمایی كه اردیبهشت‌ماه سال گذشته به‌دلیل زمین‌خوردگی و شكستگی لگن تحت عمل جراحی قرار گرفت بعد از آن از حركت بازماند و بنا به گفته پرستارش این روزها روحیه‌اش نیز بسیار پایین آمده است.
    علی كسمایی كه به‌عنوان «پدر دوبله ایران» معروف است به دلیل ناتوانی در راه رفتن در خانه روزگار می‌گذراند.

به گزارش ایسنا كسمایی كه اردیبهشت‌ماه سال گذشته به‌دلیل زمین‌خوردگی و شكستگی لگن تحت عمل جراحی قرار گرفت بعد از آن از حركت بازماند و بنا به گفته پرستارش این روزها روحیه‌اش نیز بسیار پایین آمده است.

185352 361
    علی كسمایی كه درجشن یازدهم سینمای ایران و بیست‌وهشتمین جشنواره‌ی فیلم فجر مورد تقدیر قرار گرفت، متولد 1294 و فارغ‌التحصیل رشته‌ی اقتصاد از دانشگاه تهران است. او از سال 1329 فعالیتش را در زمینه‌ی دوبله آغاز كرد و برای نخستین‌بار در سال 1333 به‌عنوان سرپرست گویندگان فیلم «شاهزاده‌ی روباهان» را دوبله كرد.

او سرپرستی دوبلاژ «شازده احتجاب»، «شطرنج باد»، «ملكوت»، «هجرت»،‌ «پرواز در شب»، «هزاردستان»، «سربداران»، «آخرین پرواز»، «این خانه دور است»، «سال‌های جوانی»، «اتاق یك»، «حكایت آن مرد خوشبخت»، «كمیته‌ی مجازات» و «هور در آتش» و فیلم‌های خارجی «دكتر ژیواگو»، «بانوی زیبای من»، «آوای موسیقی» و «هملت» را در كارنامه‌ی هنری‌اش ثبت كرده است.

به شواهد و تاریخ، بسیاری از مدیران دوبلاژ و گویندگان مطرح كه هم‌اكنون مشغول كار هستند، از شاگردان این هنرمند پیش‌كسوت محسوب می‌شوند، چنان‌كه كه ابوالحسن تهامی‌نژاد ـ از دوبلوران پیش‌كسوت ـ درباره‌ی كسمایی به ایسنا گفته بود: كسمایی استاد همه‌ی ماست و ما دوبله را با ایشان شروع كردیم. آقای كسمایی در همه‌ی ما تأثیر داشته و فیلم‌های خیلی خوبی را دوبله كرده است، كه به‌خوبی آن‌ها را می‌فهمیده و می‌دانسته چه كاری باید انجام دهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)