عبدالله ويسي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار چهارشنبه شب برابر با سايپا تصريح كرد: صبا در شرايط بسيار خوبي قرار دارد و بازيكنان ما به خودباوري رسيدهاند ولي اين اعتماد به نفس نبايد باعث توقف روند صعودي تيم ما شود. از نظر روحي روي بازيكنان كار كردهايم تا آنها دچار غرور كاذب نشوند و تصور نكنند كار تمام شده و ليگ به پايان رسيده است. سايپا تيم خوبي است ولي ما در خانه خود به مصاف اين تيم ميرويم و هر سه امتياز مسابقه را ميخواهيم تا روند رو به رشد تيم ادامه پيدا كند.
وي در مورد اينكه برخي صبا را با برق شيراز و فجرسپاسي مقايسه ميكنند كه پس از چند هفته صدرنشيني در نهايت به دسته اول سقوط كردند گفت: اين افراد همانهايي هستند كه ميگفتند صبا كانديداي اول سقوط به دسته اول است، همانهايي هستند كه ميگفتند بردهاي صبا اتفاقي و شانسي است. نميدانم چرا اين حرفها را ميزنند اما عيبي ندارد؛ خدا بزرگ است.
ويسي تاكيد كرد: صبا يكي از تيمهايي است كه فوتبال فني و زيبايي به نمايش ميگذارد. برويد تعداد پاسهاي تيمهاي ديگر ليگ را ببينيد، به 10 پاس پشت سرهم نميرسد اما ما 18 پاس متوالي ميدهيم. به همين دليل ميگويم بنويسيد صبا، بخوانيد بارسلونا. من حقيقت را ميگويم اما برخي با اين مسئله مشكل دارند.
سرمربي صبا با اشاره به مصاحبه هفته گذشته خود پس از برد برابر راه آهن اظهار داشت: من گفتم فوتبال ايران بايد به صبا احترام بگذارد اما برخي نوشتند ويسي گفته بايد به من احترام بگذاريد. مگر عقدهاي هستم كه بخواهم كسي به من احترام بگذارد؟ من ميگويم صبا با 20 بچه توانسته از مربياني مثل قلعهنويي، لوكا بوناچيچ و علي دايي امتياز بگيرد و اين هنر بازيكنان جوان صبا است. فوتبال ايران بايد به اين بازيكنان جوان احترام بگذارد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)