پیراشکی پیتزا
ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر...
مواد لازم:
– آرد 3 پیمانه
– آب ولرم 1 پیمانه
– مخمر 1 قاشق سوپخوری
– شکر 1 قاشق سوپخوری
– روغن مایع 4/1 پیمانه
مواد لازم داخل پیراشکی :
سوسیس 200 گرم
– ژامبون 200 گرم
– پنیر پیتزا 250 گرم
– فلفل دلمه ای 1 عدد
– قارچ 150 گرم
– کره 1 قاشق سوپخوری
– آویشن 2/1 قاشق چایخوری
– روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت 30 دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم .مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه 3 قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره 15 سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)