خداوندا مرا ببخشا. امرور اونی نبودم که میخواستی. میدونم خیلی جفا کردم در حق تو و حق خودم.
خدایا منو ببخش. خیلی ناراحت میشم وقتی به گذشته می اندیشم.
خداوندا مرا دریاب. کمکم کن امروزم با دیروزم متفاوت باشه.
خداوندا مرا ببخشا. امرور اونی نبودم که میخواستی. میدونم خیلی جفا کردم در حق تو و حق خودم.
خدایا منو ببخش. خیلی ناراحت میشم وقتی به گذشته می اندیشم.
خداوندا مرا دریاب. کمکم کن امروزم با دیروزم متفاوت باشه.
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
خدایا !
مرا وسیله ای برای صلح و آرامش قرار ده.
بگذار هرجا تنفر است ، بذر عشق بكارم.
هرجا آزردگی است ، ببخشایم . هرجا شك حاكم است ، ایمان و هرجا یأس است ، امید . هرجا تاریكی است ، روشنایی و هرجا غم جاری است ، شادی نثاركنم.
الهی ! توفیقم ده كه بیش از طلب همدردی ، همدردی كنم .
بیش از آنكه مرا بفهمند ، دیگران را درك كنم .
پیش از آنكه مرا دوست بدارند ، دوست بدارم ، زیرا در عطا كردن است كه
می ستانیم و در بخشیدن است كه بخشیده میشویم و در مردن است كه ، حیات ابدی می یابیم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
افکار گرفته و مغموم
از کندوهای متروک همه ی دوران
در هوا چرخ می زنند و هجوم می آورند
در اطراف دلم وزوز می کنند
و به دنبال صدایم می گردند......
[SIGPIC][/SIGPIC]
هيچکس تنهاييم را حس نکرد
لحظه ويرانيم را حس نکرد
در تمام لحظه هايم هيچکس
وسعت حيرانيم را حس نکرد
آن که سامان غزلهايم از اوست
بي سر و سامانيم را حس نکرد
[SIGPIC][/SIGPIC]
پروردگارا...
من در كلبه ي فقير خود چيزي دارم كه تو در عرش كبرياي خود نداري ، زيرا من چون تويي دارم ، تو چون خودت نداري
[SIGPIC][/SIGPIC]
مناجات
الهی ای داننده هر چيز و سازنده هر کار و دارنده هر کس ، نه کس را با تو انبازی و نه کس را از تو بی نيازی ، کار به حکمت می اندازی و به لطف ميسازی ، نه بيداد است و نه بازی .
بار خدايا بنده را نه چون و چرا در کار تو دانشی و نه کس را بر تو فرمايشی ، سزا ها همه تو ساختی و نوا ها همه تو ساختی ، نه از کس بتو و نه از تو به کس ، همه از تو بتو ، همه توئی و بس ، خلايق فانی و حق يکتا به خود باقی است.
نام تو شنيد بنده دل داد بتو چون ديد رخ تو دل داد بتو
الهی به عنايت هدايت دادی و به معونتها بذر خدمت رويانيدی و به پيغام آب پذيرش دادی ، به نظر خويش ميوه محبت وارسانيدی اکنون سزد که سموم مکر از آن باز داری و بنائی که خود ساخته ای به گناه ما خراب نکنی .
خدايا تو ضعيفان را پناهی ، قاصدان را بر سر راهی و وجدان را گواهی ، چه باشد که افزائی و نکاهی.
[SIGPIC][/SIGPIC]
بنفشه هاي كنار راه
كه نگاه بي اعتنا را به خود نمي كشند!
در لا بلاي اين مصراعهاي پراكنده نجوا مي كنند.....
[SIGPIC][/SIGPIC]
خداي من!مهربان من! عزيز من! خالق من! زيباي من!
قبل از اينكه دلم را ديگران به تسخير خود درآورند! تو قلبم را از نور وجودت مسخر فرما!
[SIGPIC][/SIGPIC]
:!::!::!:
اي خدا طالب كلام توأمتشنهام تشنه سلام توأمتو همه حاجت و جواب منيبر طرف ساز هر حجاب منيتو سزاوار سجده عشقيتو حواله كننده رزقيچاره ساز قلوب پُر آهيراه ساز هر آنچه گمراهيتو كرامت كننده فضليدر فضيلت دو دست پر بذليتو كريمي تو ناصري تو حليمتو حكيمي تو قادري تو عليمتو عزيزي تو مؤمني تو مجيدتو ودودي تو مبدعي تو معيدتو حبيبي تو خالقي تو مجيبتو حسيبي تو رازقي تو رقيبتو جليلي تو بارئي تو جميلتو وكيلي تو صاحبي تو كفيلتو مفتح تو مقتدر تو كبيرتو مفرّج تو منتقم تو مجيرتو گشاينده گرههاييتو زداينده غم ماييتو به ما لطف هل اتي كرديختم پيغمبران عطا كرديپدري دادهاي چنان مولامادري دادهاي چنان زهراتويي آن منعم و تويي ذوالمنتو به ما دادهاي حسين و حسنتو به ما دادهاي همه حاجاتبانويي همچو عمّه ساداتاي تو داده به شيعه شيون و شينكاشف الكرب دادهاي به حسيندل ما را تو كردهاي عاشقآفريدي تو شيعه صادقتو دل نرم دادهاي به رضاخواهري شبه زينب كبريتو به ما دادهاي ولايت رانعمت پاك مرجعيت راشكر هر نعمتي تو را بايدپس چرا مهديات نميآيدقدرت شكر كوه نعمت نيستعلت طول عصر غيبت چيست؟گر گناهان ماست سدّ ظهورظلمت ما ببر به آيه نورمناجات شب قدراي خدا اي فاتح هر مشكلموي همه آرامش جان و دلمبشنو از دل راز يك بي آبروده مجال گفتگويم، گفتگودر شب احيا به تو رو كردهامخويش را با توبه همسو كردهامگرچه عمري با گنه بنشستهامگرچه قلب صاحبم بشكستهامصبر كن، از كيفر من بر حذرتا كنم در خويش تجديد نظربهر تو خود را مهيا ميكنمتوبه را در خويش احيا ميكنمهر كه بايد رفت چون فرزند نوحتوبه بايد، توبه از نوع نصوحچونكه امشب بامنيبين زيستمراضي از عمر گذشته نيستمبر تو عمري بدگماني داشتمبهر شيطان آشنائي داشتمچون بگيرم آينه در دست خويشفاش بينم، فاش، روي پست خويشگرچه دل بد كرده تكفيرش مكنبندهات برگشته تحقيرش مكنهركه بر حال خراب خود رسيدپيش از مردن حساب خود رسيدهر كه گيرد آينه در پيش روكردههاي خويش بيند مو به موخويش را بيند كه خود با خود چه كردتا بداند سخت بايد توبه كردبايد از بگذشتهها عبرت گرفتدست را بر زانوي همت گرفتحال بايد وادي تحليف رفتيا علي گفت و سوي تكليف رفتسخت بايد نفس را بشكست و ماندعهد و پيمان با شهيدان بست و ماندهمچنان بار شهيدان مبينمانده انبان يتيمان بر زمينراه ما راه شهيدان خداستكيست پرسد اي خدا مهدي كجاستگرچه دل شرمنده است از روي تواي خدا با مهدي آمد سوي تونيستم اينك از الطافت خداسينهاي دارم شبستان خدايا حليم امشب كه من سرگشتهاميا علي گويان سويت بر گشتام
:!::!::!:
[SIGPIC][/SIGPIC]
الهی!
در سر آب دارم، در دل آتش
در باطن ناز دارم، در ظاهر خواهش
در دریایی نشستم که آن را کران نیست
به جان من دردیست که آن را درمان نیست
دیده من بر چیزی آمد که وصف آن را زبان نیست
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)