نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: یک دوربین حرفه ای و گران قیمت از نیکون مدل d3s

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

یک دوربین حرفه ای و گران قیمت از نیکون مدل d3s

یک دوربین حرفه ای و گران قیمت از نیکون مدل D3S

26 05

مدل D3S از دوربین های حرفه ای گرانقیمت برند نیکون است.

این دوربین در واقع مدل ارتقا یافته دوربین محبوب D3 بوده و دارای قابلیت فیلمبرداری با فرمتHD (720p)i است. همچنین میزان حساسیت آن برای عملکرد بهتر در شرایط کم نور به ISO 102400 افزایش یافته است.
    حسگر فول فریم CMOS این دوربین هم جدید بوده و ظرفیت حافظه میانی (بافر) آن قابلیت ذخیره 48 عکس با فرمت RAW را دارد. اتوفوکوس سریع تر در حالت مشاهده مستقیم (Live View) و امکان پردازش فایل های RAW درون دوربین از دیگر قابلیت های این دوربین است. ظاهر و کیفیت بدنه این دوربین حرفه ای هم تقریبا مشابه مدل D3 است.
    D3S که به حسگر CMOS با پیکسل های موثر 1/12 مجهز است، می تواند عکس هایی با حداکثر سایز 2832×4256 بگیرد.
    این دستگاه به لنز Nikkor AF / F-mount, D-Type نیز متصل می شود و قابلیت فوکوس اتوماتیک با سیستم Multi-CAM3500 FX و فوکوس دستی را دارد.
    حداقل سرعت شاتر این دوربین هم 30 ثانیه و حداکثر سرعت آن 1/8000 ثانیه است.
    تجهیز به یک مانیتور سه اینچی و منظره یاب منشور پنج وجهی (پوشش 100درصد، بزرگنمایی 7/0)، دو درگاه USB 2.0، اتصال HDMI، تایمر اتوماتیک و... از سایر ویژگی های این دوربین است.
    این دوربین 1240 گرمی که ابعادی معادل 88×157×160 میلیمتر دارد به باتری لیتیوم - یون EN-EL4a مجهز است.
    قیمت بدنه دوربین D3S شش میلیون تومان است. این دوربین با ضمانت شرکت نورنگار به بازار داخلی عرضه شده است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)