بیشتر افراد تنها فایده ای که از غذاهای دریایی می شناسند، کلسیم می باشد ،چه مواد دیگری در غذاهای دریایی وجود دارد؟
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی اهواز گفت: مصرف غذاهای دریایی و مواد غذایی حاوی آنتیاكسیدان، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را كاهش میدهد و در مقابل مصرف غذاهای چرب احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش میدهد.
دكتر كاظم رادان اظهار داشت: مهمترین علت ابتلا به سرطان پروستات، ژنتیك است و افرادی كه سابقه ابتلا به این نوع سرطان را در خویشاوندان درجه یك دارند، بیش از دیگران در معرض ابتلا هستند.
وی افزود: علاوه بر عوامل ژنتیكی، عوامل محیطی و نوع رژیم غذایی نیز بر سرطان پروستات تاثیرگذار است.
رادان تصریح كرد: رژیم غذایی پرچرب در ابتلا به سرطان پروستات تاثیرگذار است و در كشورهایی مانند آمریكا كه رژیم غذایی چرب رایج است، سرطان پروستات نیز بیشتر شایع است.
این متخصص ارولوژی خاطرنشان كرد: رژیم غذایی دریایی و مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاكسیدان مانند گوجه و سبزی نیز شانس ابتلا به سرطان پروستات را كاهش میدهد.
وی اظهار كرد: برای تشخیص زودهنگام سرطان پروستات، توصیه میشود؛ افرادی كه سابقه ابتلای خانوادگی دارند پس از 40 سالگی، آزمایش سالانه تشخیص پروستات (psa) را انجام دهند.
رادان گفت: افرادی كه سابقه ابتلای خانوادگی به سرطان پروستات ندارند نیز لازم است پس از 50 سالگی آزمایش سالانه psa را انجام دهند.
وی افزود: سرطان پروستات درمان قطعی دارد و در صورتی كه به موقع تشخیص داده شود میتوان آن را به خوبی درمان كرد و فرد بیمار نیز عمر طبیعی خود را پس از درمان سپری خواهد كرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)