شست خبري باشگاه پرسپوليس كه امروز در محل شهرداري منطقه9 برگزار شد، سرپرست، مدير فني، سرمربي و كاپيتان اين تيم صحبتهاي جالبي بر زبان آوردند كه شنيدن برخي از آنها خالي از لطف نيست. اينها چكيدهاي از جملات قصار اين 4نفر است.
در نشست خبري باشگاه پرسپوليس كه امروز در محل شهرداري منطقه9 برگزار شد، سرپرست، مدير فني، سرمربي و كاپيتان اين تيم صحبتهاي جالبي بر زبان آوردند كه شنيدن برخي از آنها خالي از لطف نيست. اينها چكيدهاي از جملات قصار اين 4نفر است.
معدنچی: هنوز با الشعب قرارداد نبستم/ 200میلیون اختلاف داریمعکس روز: رونمایی از پیراهن پرسپولیس
مايليكهن: اصلا قرار نبود كه من به تركيه بروم. من نيامدهام كه سربار پرسپوليس باشم و نميخواهم هزينه اضافي براي پرسپوليس به وجود بياورم.
كريمي: میخواهم امسال بهترین بازی هایم را برای پرسپولیس به نمایش بگذارم.
استيلي: به دلیل طولانی شدن مصدومیت حمید علی عسگر تصمیم گرفتیم کاظمیان را جذب کنیم.
كاشاني: هستند دوستانی در خلیجفارس که میخواهند سهام باشگاههای استقلال و پرسپولیس را بخرند. این یعنی دخالت دولتهای بیگانه در دو باشگاه ایران.
مايليكهن: ديروز من با پسرم به تمرين پرسپوليس رفتم روز بعد روزنامهها تيتر زدند كه مهندس نعيم مايليكهن، آناليزور جديد پرسپوليس.
كريمي: در هر پستی که بازی کنم میخواهم مفید باشم چه در تیم ملی که حالا در پست هافبک دفاعی بازی میکنم و چه در پرسپولیس که جلوتر بازی میکنم.
استيلي: هیچ قولی برای قهرمانی نمی دهم اما هدف ما درفصل جاری قهرمانی در 3 جام است
كاشاني: به حمید استیلی هم مثل دايي 12ساعت فرصت دادیم تا نظرش را در خصوص تصمیم کمیته فنی اعلام کند. شاید اگر او هم طی این زمان نظرش را نمی گفت گزینهای دیگر را برمیگزیدیم.
كريمي: به نظر فتحاللهزاده و همینطور کرار احترام میگذارم اما با حرف زدن چیزی مشخص نمیشود و همه چیز در زمین فوتبال اتفاق میافتد.
استيلي: علي كريمي كاپيتان اول پرسپوليس است و در خصوص كاپيتان هاي دوم و سوم نيز در كميته فني تصميم گيري خواهيم كرد.
کاشانی: در آن برهه زمانی برداشتمان از نامه علی دایی این بود که مایل به همکاری با باشگاه پرسپولیس نیست.
منبع: گل
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)