در بحث قبلی در موردلبخندو تاثیرآن براحساس صحبت کردیم . حال در مورد صحبت های درونی بحث را ادامه می دهیم .
شاید برای چیزی که بسیاری از اساتید ذهن و فراروانشنساسی در مورد تاثیر جملات تاکیدی و کلا تاثیر کلام بر احساس و برزندگی آدم گفته انددلیلعلمی خیلی محکمی نتوان یافت . اما به امتحان کردنش می ارزد و معمولا جواب می دهد .
چندی پیش با شخصی صحبت می کردم که با زندگی و آدمها خیلی مشکل داشت و می گفت دیگه مثل گذشته شاد نیست بعد از صحبت های طولانی از اوخواستم مدتی به زور هم که شده لبخند بزند و در هر حال نگذارد لبخند ازلبانش برود .
به سختی می توانست باور کند که یک لبخند مصنوعی بتواند کمکی به او بکند اما بعد از چند روز پیامی از او داشتم که می گفت آن لبخند مصنوعی کم کم واقعی شده و حالا حالش خیلی بهتر شده .
بعد از مدتی هم روابطش با اطرافیانش کم کم بهتر شد
=========================
گاهی مشکلات بر سر ما می ریزند و گاه واقعا خسته و درمانده می شویم گویی هیچ امیدی نیست .
شاید برای بعضی ها که امتحان نکرده اند خیلی دور از واقعیت به نظر برسد اما توصیه می کنم حتما امتحان کنید .
یک جمله کاملا مثبت بسازید و آن را چندین بار در زمانی که حال خوشی ندارید تکرار کنید .
مثلا اگر دوران سختی را می گذرانید به خود بگویید :
روزهای خیلی خوبی در راه است و به زودی اوضاع من خیلی بهتر می شود .
نفس عمیق بکشید و جمله تاکیدی خود را چندین بار تکرار کنید .
کم کم حال شما با گفتن این جملات عوض می شود و بعد واقعا اوضاع شما بهبود می یابد چوناوضاع زندگی و محیط پیرامون ما شدیدا تحت تاثیر حال و روحیه ماست .
قبل از اینکه قضاوت کنید امتحان کنید .
شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)