پسر 15 ساله رئیس جمهور گرجستان توانست نام خود را به عنوان کسی که سریعترین انگشتان دنیا را در کار با "آی- پد" دارد در کتاب رکوردهای جهان، گینس به ثبت برساند.

"ادوارد ساکاشویلی"، فرزند 15 ساله "میخائیل ساکاشویلی"، رئیس جمهور گرجستان، توانست عنوان سریعترین انگشتان بر روی "آی- پد" را در کتاب گینس به دست آورد.

این نوجوان تنها در مدت 5.26 ثانیه توانست الفبای انگلیسی را بر روی "آی- پد" بنویسد. این درحالی است که بسیاری از روزنامه ها و نشریات عامه پسند دنیا با تمسخر، از این رکورد با عنوان "بی فایده ترین رکورد دنیا" یاد کرده اند.

براساس گزارش "پی سی وورد"، رکورد قبلی متعلق به "چارلی جوزف مک دانل" یک پسر انگلیسی بود که در سال 2010 در مدت 6.31 ثانیه توانسته بود الفبای انگلیسی را بر روی "آی- پد" بنویسد.

این رکورد جدید را یک عضو کمیته گینس اعلام کرد و "ساکاشویلی جوان" با شنیدن این خبر ضمن اعتراف به اینکه تنها از یکماه قبل از این مسابقه ثبت رکورد، تمرین نوشتن بر روی "آی- پد" را آغاز کرده بود اظهار داشت: "واقعاً خوشحالم. وقتی متوجه شدم که این رکورد وجود دارد فهمیدم که باید آن را به نام خود ثبت کنم."

"ساندرا روئلوفس"، مادر هلندی ادوارد به رسانه های محلی گفت: "همه خانواده در روزهای آخر قبل از مبارزه پسرمان بسیار عصبی بود. اکنون می توانم بگویم که یک مادر پر غرور هستم."