یتزا مینیاتوری
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
سس پیتزا به مقدار لازم
پنیر پارمسان 100 گرم
قارچ به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن 2 قاشق سوپخوری
جعفری خشک 3 قاشق سوپخوری
خامه ، روغن زیتون ( از هر کدام ) 3 قاشق سوپخوری
میگوی تازه 300 گرم
تن ماهی 1 قوطی
زیتون سیاه 18 عدد
گوجه فرنگی 8 عدد
خمیر شماره 4 طبق دستور
پنیر موزارلا 400 گرم
طرز تهيه :
خمیر شماندره 4 را تهیه می کنیم . گوجه فرنگی را می شوییم و قسمت سفت سر گوجه را جدا نموده و به ورقه های باریک و ظریف برش می دهیم . هسته های زیتون را بیرون می آوریم .
کنسرو را از قوطی بیرون آورده و در صافی می ریزیم تا آب و روغن آن جدا شود . میگوها را پس از پاک کردن می شوییم . تخم مرغ و خامه را خوب هم می زنیم . دو عدد ظرف پیتزا به قطر 25 سانتی متر را با روغن چرب کرده خمیر آماده شده را در آنها پهن می کنیم . سپس با چنگال سوراخهایی بر روی خمیر ایجاد می کنیم . روی سطح خمیر را سس مالیده . جعفری خشک پود ر شده را روی سس می پاشیم . تن ماهی را روی سس پهن نموده ، سپس روی آن ورقه های گوجه فرنگی را چیده ، آویشن ، نمک و فلفل را نیز بر روی پیتزا می پاشیم . میگو را روی گوجه فرنگیها می چینیم . روی هر پیتزا تعدادی زیتون سیاه قرار می دهیم در آخر چند قطره روغن زیتون روی پیتزا می چکانیم .
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده ، ابتدا ظرف پیتزا را 10 الی 15 دقیقه در کف فر ، سپس به مدت 20 الی 25 د قیقه به طبقه وسط انتقال می دهیم . سپس ظرف پیتزا را بیرون آورده پنیر موزارلا و پارامسان را رنده کرده ، با تخم مرغ و خامه مخلوط می کنیم و روی پیتزا می ریزیم ، بمدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)