نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: فرگوسن: گيج و مبهوت تيكي تاكا شده بوديم

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

فرگوسن: گيج و مبهوت تيكي تاكا شده بوديم

فرگوسن: گيج و مبهوت تيكي تاكا شده بوديم

سرآلكس فرگوسن پس از شكست مقابل بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: تيم بارسلونا بهترين تيمي است كه تا به حال در طول مربيگري‌ام با آن مواجه شده ام. فوتبال تيكي تاكاي آن‌ها بازيكنان مرا گيج و مبهوت كرده بود.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ايسنا، سرمربي منچستريونايتد پس از شكست سه بر يك مقابل بارسلونا گفت: انتظار مي‌رفت تيم ما فوتبال بهتر از اين را مقابل بارسلونا ارائه دهد. ما مقابل بهترين تيم دنيا بازي را واگذار كرديم.

سرمربي اسكاتلندي منچستر افزود: تيم بارسلونا بسيار بهتر از ما عمل كرد. ما هرگز نتوانستيم ليونل مسي،‌ ستاره آرژانتيني را مهار كنيم و او هر كاري كه مي‌خواست در ميدان انجام داد.

فرگوسن به دنبال باخت تحقير آميز شب گذشته (شنبه) گفت: ما مقابل بهترين تيم دنيا بازي را واگذار كرديم، نمي دانم چه توجيهي براي بازي يكطرفه ديشب بياورم. من انتظار داشتم كه تيمم بازي بهتري را ارائه دهد، ولي بايد در پايان اعتراف كنم كه مقابل بهترين تيم جهان بازي را واگذار كرديم.

سرمربي شياطين سرخ افزود: تلاش كرديم تا بازي هميشگي‌مان را به نمايش بگذاريم ، ولي متاسفانه بارسلونا كنترل بازي در ميانه زمين را در اختيار داشت. فوتبال تيكي تاكاي آن‌ها بازيكنان من را گيج و مبهوت كرده بود. ما در مهار مسي ناموفق بوديم. هنگامي كه وين روني گل مساوي را به ثمر رساند، انتظار داشتم نمايش بهتري را ارائه دهيم و در نيمه دوم بارسلونا را شكست دهيم، اما متاسفانه ما موفق نشديم و بازي را واگذار كرديم.

فرگوسن در ادامه سخنان خود يادآور شد: بايد اعتراف كنم اين تيم بارسلونا بهترين تيمي است كه در طول دوران مربيگري‌ام با آن مواجه شده‌ام، فكر كنم تمام مردم همه با اين سخن من موافق باشند. چرا كه بارسلونا فوتبال فوق العاده‌اي را به نمايش مي‌گذارد، آنان با اين تيم خوب مي‌توانند به افتخارات زيادي دست يابند و فوتبال جهان را به نقطه اوج برسانند.

سرآلكس فرگوسن در پايان سخنان خود گفت: فصل بسيار خوبي را به پايان رسانديم، فقط از اين ناراحتم كه دو بار به ومبلي آمديم و هر دو بار شكست خورديم. بار اول در نيمه نهايي جام حذفي انگليس مقابل منچسترسيتي و اين بار هم در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا . ‌فصل بسيار خوبي بود، اما بسيار بد به پايان رسيد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)