مصاحبه مطبوعاتي سرمربي و كاپيتانهاي دو تيم ايران و مصر
ايران و مصر و اظهار نظر سرمربيان و كاپيتانهاي دو تيم
يكشنبه، چهارم مهر ماه 1389 - 26 سپتامبر 2010
تهران - فدراسيون واليبال:
كنفرانس مطبوعاتي (روز اول)
عليرضا نادي (كاپيتان ايران): من مايلم صميمانه ترين تبريكات خود را تقديم مصر نمايم زيرا آنها شگفت انگير مسابقه دادند. ما بيشترين سعي مان را كرديم اما نتوانستيم بر آنها غلبه نمائيم.
حسين معدني (سرمربي ايران): من دوست دارم كه بهترين تبريكات را حضور آقاي جياكوبي و تيم ايشان ارائه نمايم. ما در اثناء مسابقه نتوانستيم آنها را تحت تاَثير قرار دهيم. ما مشكلاتي در دريافت داشتيم. من مطمئنم بهتر بازي خواهيم كرد. و با مديريت خود جو مسابقات را كنترل خواهيم كرد.
ابولحسن اشرف (كاپيتان مصر): من خيلي خوشحالم زيرا اين براي اولين بار است كه بر تيم ايران غلبه نموده ايم. ما مي دانيم كه آنها تيم بسيار خوبي هستند. من نسبت به هم تيمي هايم احساس غرور مي كنم، آنها خيلي خوب بازي كردند. من فكر مي كنم كه سرويس و دفاع ما، امتيازات كليدي ما بودند.
آنتونيو جياكوبي (سرمربي مصر): من شخصا" معتقدم تيم هاي ما فرق چنداني ندارند. ما تقريبا" در همان سطح هميشگي بازي كرديم، اما همانطوريكه ما مي دانيم هر مسابقه فقط يك برنده دارد. ما اشتباهات زيادي انجام نداديم و اين بهمان علت است كه موفق به پيروزي شديم. من فكر مي كنم ايران خوب بازي كرد و من بخود مي بالم كه مربي و كاپيتان آنها را ملاقات مي كنم. و از آنجائي كه در گذشته مربي آنها بوده ام مي دانم كه آنها بازيكنان بسيار خوبي هستند. ظاهرا" فقط اين بازي براي ما آسان بود.
در رابطه با ايتاليا و ديگر مسابقه هاي گروه a:
اين براي من عجيت است كه در رابطه با ايتاليا از ديدگاهي ديگر صحبت كنم زيرا كه در خارج مربيگري مي كنم. من فكر مي كنم كه هيچگاه نبايد تيم هاي ديگر را دست كم بگيريم. ايتاليا و ژاپن هر دو تيمهاي سطح بالائي هستند و ژاپن اخيرا" در سطح بين المللي پيروزي نداشته است. بنابراين آنها قطعا" خطرناك هستند همانطوريكه آنها سعي خواهند كرد كه از فرصتها بهترين استفاده را ببرند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)