نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: آشنايي با اصول توليد فيلم در premiere

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    آشنايي با اصول توليد فيلم در premiere

    آشنايي با اصول توليد فيلم در premiere

    براي ساخت و توليد فيلم در برنامه پريمير شما بايد ابتدا با اصطلاحات و مفاهيم خاص آن آشنا باشيد. اين مفاهيم شايد در ظاهر ساده به نظر بيايند اما تسلط بر آنها تأثير شگرفي در نتيجه نهايي كار شما خواهد داشت. براي بررسي اين مفاهيم چند نفس عميق بكشيد و با ما همراه گرديد:
    آشنايي با تصويربرداري ديجيتال
    شما به وسيله دوربين هاي تصويربرداري ديجيتال به سادگي مي توانيد تصاوير ديجيتالي (Digital Video) يا DV را از كاراكترهاي مختلف بگيريد.


    دوربين هاي فيلمبرداري ديجيتال در حقيقت تصاوير را به صورت صفر و يك ضبط مي نمايند، كار با فيلم هاي گرفته شده اين دوربين ها در نرم افزارهايي چون برنامه پريمير بسيار كارآمدتر مي باشد. بزرگترين مزيت فيلم هاي ديجيتال عدم افت كيفيت فيلم اين دوربين ها در هنگام كار مي باشد.
    نكته۱: نقطه روبه روي فيلمبرداري ديجيتال، فيلمبرداري آنالوگ مي باشد. فيلم هاي آنالوگ در برابر كپي هاي متعدد دچار افت شديد كيفيت مي گردند و باعث تار شدن و دانه دانه شدن فيلم مي شوند.
    نكته۲: ضبط تصاوير در دوربين هاي فيلمبرداري ديجيتال توسط حساس گرهاي CCD انجام مي پذيرد. اگر مشتري پر و پا قرص اين قسمت بوده باشيد، بايد يادتان باشد كه ما در قسمت هاي آموزش دوربين هاي ديجيتال در مورد اين حساس گرها به طور كامل توضيح داديم.
    استانداردهاي پخش فيلم ها
    شايد شما هم واژه هايي چون NTSC، PAL يا HDTV را شنيده باشيد. اين واژه ها در حقيقت استانداردهاي پخش فيلم ها در كشورها و قاره هاي مختلف مي باشند. براي اين كه شما بتوانيد در همه اين سيستم ها فيلم توليدي خود را به نمايش بگذاريد بايد با آنها آشنا باشيد.
    * استاندارد NTSC
    (Standards Television National Committe)
    اين استاندارد پخش بيشتر در كشورهاي آمريكاي شمالي و آسياي جنوب شرقي مثل ژاپن و فيليپين استفاده مي گردد.
    * استاندارد PAL
    Phase Alternating Line)) اين استاندارد اكثراً در كشورهاي اروپاي غربي، استراليا و آمريكاي جنوبي استفاده مي گردد.
    * استاندارد SECAM (Sequential Couleur Arec Memoire )اين استاندارد اكثراً در كشورهاي اروپاي مركزي و شرقي، آسياي مركزي و خاورميانه به كار مي رود.
    نكته: شما در برنامه پريمير به سادگي مي توانيد هر يك از اين استانداردهاي پخش را استفاده نمائيد.
    * استاندارد HDTV: (HighDefinition Television) در اين استاندارد وضوح تصاوير با واحد پيكسل اندازه گيري مي گردد. حدود وضوح در اين استاندارد از ۴۸۰*۶۴۰ پيكسل تا ۱۰۸۰*۱۹۲۰ پيكسل مي باشد.
    نكته: اين استاندارد در بين كشورهاي جهان كمتر توسعه يافته است از اين رو توصيه مي گردد براي اطمينان حاصل نمودن از پخش فيلم ساخته شده تان در كليه كشورهاي جهان فعلاً از اين استاندارد استفاده ننمائيد.
    ذخيره سازي فيلم ها در پريمير
    هر دقيقه فيلم فشرده نشده يك گيگابايت از فضاي هارد شما را اشغال مي كند. بنابر اين براي ذخيره يك فيلم ۶۰ دقيقه اي نياز به ۶۰ گيگابايت فضا در روي كامپيوتر خود داريد. علاوه بر اين گذرگاه هاي هارد و ديگر قطعات سخت افزاري كامپيوتر نمي توانند از عهده انتقال ۲۰ مگابايت اطلاعات در ثانيه برآيند به همين علت بعضي از فريم هاي فيلم در اين فرايند از بين مي رود.
    براي برطرف شدن اين مشكلات شما جهت فشرده سازي فيلم ها مي توانيد از برنامه فشرده سازي به نام كداك استفاده نمائيد. برنامه كداك DV در اكثر دوربين هاي ديجيتال به كار مي رود و قابليت فشرده سازي تصاوير تا ۶/۳ مگابايت در ثانيه را دارد.
    در پريمير هنگامي كه شما مي توانيد از فيلم توليدي خود خروجي بگيرد به سادگي مي توانيد فشرده سازي كداك را در انواع مختلف انتخاب و استفاده نمائيد.
    نكته: هرگز فراموش نكنيد كه هر چه فشرده سازي فيلم ها بيشتر باشد ضريب افت كيفيت فيلم ها نيز به همين نسبت بالا مي رود.
    انتخاب نوع كداك بستگي به استفاده اي كه مي خواهيد از فيلم توليدي خود داشته باشيد دارد. مثلاً اگر مي خواهيد كه فيلم خود را در اينترنت انتشاردهيد بايد از يك كداك با فشرده سازي بالا استفاده كنيد ولي اگر مي خواهيد كه فيلم را به صورت CD ارائه دهيد بهتر است از فرمت كداك MPEG-2 استفاده كنيد.
    توصيه هايي براي فيلمبرداران
    اگر مي خواهيد يك فيلم عالي را در برنامه پريمير توليد نمائيد، حتماً بايد فيلم ها و تصاوير خوبي داشته باشيد. در اين قسمت توصيه هايي براي بالا بردن كيفيت كار هنگام فيلمبرداري داريم كه دانستن آنها خالي از لطف نيست:
    * تهيه يك ليست كامل از كاراكترها و سكانسهاي مورد نياز جهت فيلمبرداري
    * فيلمبرداري با صبر و حوصله (پرهيز از حركت سريع دوربين، لرزش دست هنگام فيلمبرداري، كج كردن دست، و...).
    * استفاده صحيح از لنز دوربين(پرهيز از زوم هاي بي مورد، تنظيم دقيق لنز، و...).
    * استفاده از نورپردازي صحيح هنگام فيلمبرداري (نورپردازي پشت سر كاراكتر، استفاده از منابع نور مختلف، استفاده از فيلترهاي لنز مختلف و...)
    * شناخت صحيح دوربين و آشنايي با قابليت هاي مختلف آن
    آشنايي با بعضي از فرمت هاي آنالوگ
    براي استفاده از تصاوير آنالوگ در برنامه پريمير نياز به يك كارت ويدئويي داريد. بسياري از مردم هستند كه هنوز امكان استفاده از ويدئو سي دي ها را ندارند بنابر اين شما به عنوان يك تدوين گر پريمير بايد با فرمت هاي آنالوگ نيز آشنا باشيد.
    نكته:هر تصويري كه با دوربين گرفته مي شود معمولاً به يك سري خطوط افقي ترسيم مي گردد، تفنگ الكتروني نيز در پشت صفحات نمايشي مثل مانيتور و تلويزيون نيز از خطوط به صورت رفت و برگشت دقيقاً مانند هد دستگاه هاي پرينتر براي به تصوير كشيدن تصاوير استفاده مي كنند.
    بنابر اين در هر يك از استانداردهاي پخش خطوط در دو جهت پخش مي شوند. خطوط افقي در دو جهت ترسيم مي گردند كه به هر كدام از آن جهت ها فيلد گفته مي شود. مثلاً در استاندارد SECAM تصاوير با وضوح ۶۲۵ خط و ۲۵ فريم در ثانيه (fps) كه معادل ۵۰ فريم مي باشند، تصاوير را نمايش مي دهند.
    تعدادي از فرمت هاي آنالوگ به شرح زير است:
    VHS, S-VHS, VHS-C,8mm,Hi-8 ,Betacam,Betacam- SP
    }] نتيجه
    در اين قسمت به بررسي مفاهيم بنيادي در ساخت و توليد فيلم ها پرداختيم. از آنجا كه ما قرار است در كار با برنامه پريمير به خلق تصاوير بديع وزيبا بپردازيم دانستن اين مفاهيم ضروري مي باشد. در قسمت بعدي قصد داريم در قالب يك پروژه اقدام به ساخت يك فيلم هنري بپردازيم.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  2. #2
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    آموزش Adobe Premiere

    در قسمت قبل به بررسي شمايي كلي از برنامه پريمير پرداختيم و با قابليتهاي اين برنامه آشنا گشتيم. در اين قسمت مي خواهيم در اولين گام با پريمير شروع به كار نمائيم پس با ما همراه باشيد.

    استفاده از برنامه پريمير
    ۱- براي باز نمودن اين برنامه كافي است برروي آيكون مربوط به اين برنامه دوبار كليك نمائيد تا بعد از چند لحظه برنامه پريمير فعال گردد.
    ۲- بعداز چند لحظه كادر محاوره اي Initial Workspace در روي صفحه نمايش ظاهر مي گردد.
    از بين دو حالت Editing A/B Editing و Single- Trak شما مي توانيد شكل و حالت فضاي كاري خود را انتخاب كنيد. اگر شما فردي مبتدي در كار با پريمير هستيد بهتر است گزينه Select A/B Editing را انتخاب نموده و اگر قبلاً تجربه كار با برنامه پريمير را داريد گزينه Select Single - Track Editing را انتخاب كنيد. در كادر محاوره اي فوق شما گزينه Select Single - Track Editing را انتخاب نمائيد زيرا شما (بله شما) قرار است يكي از ماهرترين كاربران برنامه پريمير گرديد.
    ۳- با انتخاب نوع فضاي كار، كادر محاوره اي Lood Project Settings در روي صفحه نمايش ظاهر مي گردد. در اين كادر محاوره اي شما مي توانيد تنظيماتي را براي برنامه پريمير تعريف نمائيد. اين تنظيمات شامل انتخاب نوع سيستم پخش، انتخاب نوع ورودي فيلم،
    وضعيت صدا و... مي باشد. نكته: براي انتخاب نوع سيستم پخش در اين قسمت بهتر است شما گزينهStandard 48KHZ را فعال نمائيد.
    بعداز انجام تنظيمات لازم در كادر، كادر محاوره اي Load Project Settings برروي كليد OK كليك نمائيد.
    ۴- بعداز انتخاب OK پنجره برنامه پريمير برروي صفحه نمايش ظاهر مي گردد. به طور معمول شما در پنجره اصلي برنامه پريمير با سه پنجره روبه رو هستيد كه عبارتنداز:
    پنجره Project
    پنجره Monitor
    پنجره Time Line
    پنجره Project چيست؟
    پنجره Project درواقع دروازه اي براي ورود فايلهاي صوتي، تصويري و فيلم از منابع مختلف چون دوربين هاي فيلمبرداري و CDهاي تصويري و صوتي مي باشد.
    به وسيله اين پنجره شما مي توانيد فايلهاي مختلف موجود را دسته بندي كرده و به نحوه احسن از آن استفاده نمائيد. در پنجره Project شما با ايجاد Bin (صندوق) مي توانيد به مديريت فايلهاي خود شكل بهتري ببخشيد.
    براي ايجاد Bin كافي است گزينه Bin را از زير منوي گزينه New در منوي File انتخاب كرده و اسمي را براي Bin تعيين نمائيد.
    نكته: يكي از پنجره هايي كه شما در كار با برنامه پريمير به صورت مكرر حتماً با آن كار خواهيد كرد پنجره Proiect مي باشد. در اين پنجره شما به سادگي مي توانيد به اطلاعات زيادي درباره نوع فايل، اندازه و مدت زمان آن و يا در صورت نياز مشاهده پيش نمايش از فيلم و عكس بپردازيد.
    پنجره Monitor چيست؟
    براي مشاهده پيشرفت كار يك پرژوه كاري در برنامه پريمير شما نياز پنجره به نام پنجره Monitor داريد. توسط اين پنجره مي توانيد به صورت دقيق بر رشد روند كار اجحاف داشته باشد.
    علاوه بر مشاهده پيش نمايش از پروژه در اين پنجره شما مي توانيد به سادگي تغييراتي را مانند نقطه شروع و خاتمه كليپ را بر روي پروژه در حال پخش اعمال نمائيد.
    پنجره Monitor داراي دو نما به شرح زير مي باشد:
    * نماي Source (كه عموماً در سمت چپ پنجره Monitor مي باشد): شما در اين نما مي توانيد نمايي از كليپ مبدأ را مشاهده كنيد. براي مشاهده يك كليپ شما كافي است كه در پنجره Project كليك نموده و آن را به داخل نماي Source بكشيد.
    * نماي Program: شما در اين نما مي توانيد كليپ هاي موجود در پنجره TimeLine را مشاهده كنيد.
    نكته: براي مشاهده كليپ منبع و يا كليپ هاي موجود در پنجره Project در پنجره Monitor كافي است بر روي كليد Play كليك كنيد.
    نكته: در صورتي كه پنجره Monitor را در پنجره اصلي برنامه پريمير مشاهده ننموديد كافي است گزينه Monitor را از زير منوي Window كليك نمائيد.
    پنجره TimeLine چيست؟
    براي ساخت يك پروژه تدوين شما بايد كليپهاي صوتي و تصويري را از پنجره Project به پنجره TimeLine وارد نموده و محل قرارگيري و مدت زمان پخش را در آن مشخص نمائيد.
    پنجره TimeLine در حقيقت جايي است كه شما مي توانيد روي كليپهاي خود كارهايي از قبيل اضافه كردن، كپي كردن، جابجايي و تنظيم مدت زمان پخش فيلم را تنظيم نمائيد.
    در پنجره TimeLine شما با دو نوع تراك روبه رو هستيد كه عبارتنداز تراكهاي تصويري و تراكهاي صوتي. در برنامه پريمير شما حداكثر ۹۹ تراك صوتي و ۹۹ تراك تصويري مي توانيد داشته باشيد.
    پنجره TimeLine شامل قسمتهاي مختلفي به شرح زير مي باشد:
    * خط كش زماني: توسط اين خط كش شما مي توانيد موقعيت خود را در پروژه تشخيص دهيد.
    * خط تدوين: توسط اين خط شما مي توانيد محل قرارگيري فيلم ها را به كمك خط زماني تنظيم نمائيد.
    * تراكهاي ويديويي: در قسمت تراكهاي ويديويي شما مي توانيد كليپ و تصاوير مورد نظرتان را وارد كرده و تنظيمات خود را بر روي آنها اعمال نمائيد.
    * تراكهاي صوتي: در قسمت تراكهاي صوتي شما مي توانيد تراكهاي صوتي خود را وارد كرده و تنظيماتي چون مدت زمان پخش و محل قرارگيري را انجام دهيد.
    نكته: در صورتي كه پنجره TimeLine در پنجره اصلي برنامه پريمير باز نبود كافي است گزينه TimeLine را زير منوي Window انتخاب كنيد.
    Transitions چيست؟
    تبديل يك صحنه به صحنه بعدي و يا يك كليپ به كليپ بعدي را Transitions گويند، مثلاً شما در يك فيلم مي خواهيد كلوز آپي از دوران پيري به دوران جواني بزنيد فقط
    كافي است از يك Transitions براي اين منظور استفاده نمائيد و يا اگر مي خواهيد يك پرش رويايي را بين دو تصوير در پروژه خود ايجاد كنيد Transitionsها بيشترين كاربرد را
    براي شما خواهند داشت.
    برنامه پريمير امكانات وسيعي را براي اعمال اين افكت در اختيار شما قرار مي دهد. شما براي استفاده از Transitionsها ابتدا بايد پالت آنرا با انتخاب دستور Show Transitions از زير
    منوي Window انتخاب نمائيد.
    نتيجه
    در اين قسمت آموزش ما به بررسي نحو باز نمودن برنامه پريمير پرداختيم و ياد گرفتيم كه چگونه اين برنامه را باز نمائيم. همچنين با نحوه سفارشي نمودن نحوه عملكرد برنامه نيز آشنا شديم.
    كمي جلوتر رفتيم با سه پنجره اصلي برنامه پريمير يعني پنجره Project، پنجره Monitor و پنجره TimeLine آشنا گشتيم و در پايان به بررسي افكت Transilions پرداختيم.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/