هرکی رفته سربازی بیاد اینجا اعلام کنه بعدشم بگه کجا خدمت کرده وانهای هم که نرفتن دلشون می خواد برن بیان اعلام کنن
هرکی رفته سربازی بیاد اینجا اعلام کنه بعدشم بگه کجا خدمت کرده وانهای هم که نرفتن دلشون می خواد برن بیان اعلام کنن
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
الان تمام دختر ها میاند و میگند محل خدمتشون رو
با اجازه ما رفتیم ایالت بای
اولش خودم توی نیرو انتظامی خدمت کردم کجاشو خودهم نمی دونم![]()
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
به نام مهربانترین
بنده دوران بسیار سختی را در خدمت مقدس داشتم
در نقاط بسیار دور دست کره زمین خدمت سربازی را گذراندم و همواره در حال تلاش و کوشش بودم .
کوههای حوالی ایلخچی ( شرط میبندم اسمش را بیشتر شما نشنیدین ) شاهد تلاش بسیار زیاد و مرارت های بنده بودند .
همگی شاد و پیروز باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
بنده هم عمده خدمت را در تهران سپری کردم و دو ماهی هم شیراز بودم
در نیروی زمینی ارتش
جاودانه شوید
من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت
سلام
با اجازه از آقایون سایت من هم اومدم تا نظرمو بگم
اول از همه بگم منظورم از حرفی که میزنم به هیچ کدوم از خانمهای گل سایت نیست
به نظر من خوب بود که برای خانمها هم چنین چیزی باشه حالا نه با اون سختی هایی که برای آقایون هست
چون به نظر من دخترها هم برای اداره زندگی آیندشون به سختی نیاز دارن
چون امروزه خونواده ها اینقدر لی لی به لا لای بچه هاشون بخصوص دختراشون گذاشتن که نمیتونن ساده ترین کارهارو انجام بدن فکر نکنم بتونن یه نیمروی معمولی رو درست کنن
بنده قسمت نكرده كه به خدمت مقدس سربازي اعزام بشم اما مانورهايي كه توي NGOهاي مختلفي داشتم كه بد نبوده اگه بخوام برم سربازي ميرم مرزهاي شرقي كشور كه به وطن بابا رضا نزديكه راحتر كنترلش كنيم![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
من نرفتم ولی اگر قرار باشه برم دوست دارم برم سمت تبریز
رها جوون همه غذا ها هم بلدم درست کنم ها :دی
ما دخترا که خود ساخته ایم :دی
سربازی برای ساختن پسرهاست که ساخته بشن البته به جز پسرهای سایت که همه همینطوری هم ساخته شده هستن![]()
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای
چون خدا همیشه دو دستش پره
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)